likoyrgos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Γειά σας και καλό μήνα! Όπως λεέι ο τίτλος είμαι σε δίλημμα όσο αφορά την αγορά ενός smart watch μεταξύ των δύο προαναφερμένων. Το Fenix είναι πιο προσανατολισμένο στον «επαγγελματία» αθλητή , που δεν είμαι . Το μόνο «άθλημα» που κάνω είναι το περπάτημα σχεδόν 4χλμ κάθε ημέρα. Με ενδιαφέρει όμως να κρατώ τις διαδρομές που κάνω με κάποια στατιστικά καθώς και η ακρίβεια του. Τι θέλω από ένα smart watch: 1) Ακρίβεια στις μετρήσεις (οξυγόνο, κ παλμοί , χιλιομετρικές αποστάσεις που κάνω κλπ) (πιστεύω το fenix τα έχει όλα αυτά. Δεν ξέρω για το Huawei). 2) Ανέπαφες πληρωμές ( Δεν ξέρω τι γίνεται με το Huawei.Έχει NFC αλλά υποστηρίζει ελληνικές τράπεζες, έστω και μελλοντικά?) 3) Οθόνη αφής (Ένα μεγάλο μείον στο Fenix) 4) e sim καλοδεχούμενο, αν και θα ήθελα να ρωτήσω αν με αυτό τον τρόπο έχω συνέχεια την ακτινοβολία κολημμένη στον καρπό του χεριού μου (και εδώ το fenix υστερεί) Τι πιστεύετε οτι θα ήταν καλύτερη αγορά? Έχεις κανείς το smartwatch της Huawei ή το Fenix για να μας πει την γνώμη του? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα