Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα σας!!! Το πληκτρολόγιο του Samsung πάνω εμφανίζει κάποιες προτεινόμενες λέξεις μέσα σε αυτές είναι κάποιες έτοιμες προτάσεις και κάποιες λέξεις που εκ παραδρομής έχω γράψει λάθος, όμως τις έχει κρατήσει...υπαρχει τρόπος να τις σβήσω όλες μαζί αντί για μια-μια...Δλδ το πληκτρολόγιο να εμφανιστεί στην αρχική του μορφή;;;
GATE123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Λογικά της Google έχεις. Οπότε πήγαινε στο γραναζακι - συνθέτες ρυθμίσεις - Διαγραφεί λέξεων και δεδομένων που προστέθηκαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 18 ώρες πριν, GATE123 είπε Λογικά της Google έχεις. Οπότε πήγαινε στο γραναζακι - συνθέτες ρυθμίσεις - Διαγραφεί λέξεων και δεδομένων που προστέθηκαν. Έχω το πληκτρολόγιο της Samsung τώρα το είδα....
GATE123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/how-to-turn-the-predictive-text-feature-on-and-off-on-a-galaxy-phone/ Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από GATE123
Kostasspil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Αν κρατήσεις την λέξη πατημένη, δεν την διαγράφει;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, Kostasspil είπε Αν κρατήσεις την λέξη πατημένη, δεν την διαγράφει; Το κάνει απλός πχ στις έτοιμες προτάσεις που εμφανίζει δεν το κάνει αυτό....για Αυτό θέλω κάτι που να τα διαγράφει όλα μαζί
GATE123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Στις 1/8/2021 στις 4:53 ΜΜ, vense97 είπε Καλησπέρα σας!!! Το πληκτρολόγιο του Samsung πάνω εμφανίζει κάποιες προτεινόμενες λέξεις μέσα σε αυτές είναι κάποιες έτοιμες προτάσεις και κάποιες λέξεις που εκ παραδρομής έχω γράψει λάθος, όμως τις έχει κρατήσει...υπαρχει τρόπος να τις σβήσω όλες μαζί αντί για μια-μια...Δλδ το πληκτρολόγιο να εμφανιστεί στην αρχική του μορφή;;; Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες στην εφαρμογή του πληκτρολογίου. Μπες μέσα και κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων ή διαγραφή προσωρινης μνήμης (δεν ξέρω πως το λέει σε σένα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα