motox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα έχω μια απορία, θέλω να πάρω ένα καταναλωτικό δάνειο αλλά μου ζητάνε μία απόδειξη μισθοδοσίας του τελευτέου μήνα , εγώ δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρία με σκάφη αναψυχής κανονικά με συμβάσης και όλα τα λεφτά μπαίνουν στην τράπεζα καθε τέλος του μήνα,τη απόδειξη μισθοδοσίας από που την παίρνω την ζητάω από την εταιρεία η απο καπου αλλού? Ευχαριστώ
Ntinaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Εμενα μου ερχεται στο deloitte. Μιλα με το λογιστηριο της εταιριας. 3
Proodevtikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Από τον λογιστή της εταιρείας Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Εμενα μου ερχεται στο deloitte. Μιλα με το λογιστηριο της εταιριας. Τί είναι αυτό;
w95chris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, motox είπε Καλησπέρα έχω μια απορία, θέλω να πάρω ένα καταναλωτικό δάνειο αλλά μου ζητάνε μία απόδειξη μισθοδοσίας του τελευτέου μήνα , εγώ δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρία με σκάφη αναψυχής κανονικά με συμβάσης και όλα τα λεφτά μπαίνουν στην τράπεζα καθε τέλος του μήνα,τη απόδειξη μισθοδοσίας από που την παίρνω την ζητάω από την εταιρεία η απο καπου αλλού? Ευχαριστώ Ήθελα και εγώ παλιά κάτι τέτοιο, το ζήτησα από το λογιστήριο. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (για το χρόνο που θα βγει εννοώ)
kon1to Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, motox είπε Καλησπέρα έχω μια απορία, θέλω να πάρω ένα καταναλωτικό δάνειο αλλά μου ζητάνε μία απόδειξη μισθοδοσίας του τελευτέου μήνα , εγώ δουλεύω σε μια ιδιωτική εταιρία με σκάφη αναψυχής κανονικά με συμβάσης και όλα τα λεφτά μπαίνουν στην τράπεζα καθε τέλος του μήνα,τη απόδειξη μισθοδοσίας από που την παίρνω την ζητάω από την εταιρεία η απο καπου αλλού? Ευχαριστώ κανονικα στο τελος καθε μηνα θα πρεπει να σου δινουν την αποδειξη της μισθοδοσιας σου οπου φαινονται ολα, μισθος, κρατησεις κτλ 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εμενα μου ερχεται στο deloitte. Μιλα με το λογιστηριο της εταιριας. σου ερχεται απο την deloitte εννοεις;
Ntinaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, kon1to είπε κανονικα στο τελος καθε μηνα θα πρεπει να σου δινουν την αποδειξη της μισθοδοσιας σου οπου φαινονται ολα, μισθος, κρατησεις κτλ σου ερχεται απο την deloitte εννοεις; μπαινω στο site της deloitte και τη βλεπω
kon1to Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ναι επειδη η εταιρια που δουλευεις εχει αναθεσει τα της μισθοδοσιας στη deloitte...
motox Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας σκεφτόμουν να κάνω μια αίτηση για ένα δάνειο από την Πειραιώς αυτό το e-loan λέτε υπάρχει ελπίδα να εγκριθεί ; Στο τελευτεο εκαθαριστηκο έχω 5000 στην Πειραιώς έχω κάποιες κατάθεσης περίπου 1500-1600 ευρώ και θέλω ένα δάνειο περίπου 1500 υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί εσείς τη λέτε ; ΥΓ έχω λογαριασμο μισθοδοσίας στην άλφα βανκ αλλά δεν έχει επιλογή για κάποιο δάνειο ηλεκτρονικά αν δεν εγκριθεί στην Πειραιώς μάλλον θα πάω από το κατάστημα να κάνω μια αίτηση για το άλφα επιπλέον υπερανάληψης έχετε ακούσει τπτ για αυτό; Ευχαριστω.
l337 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 47 minutes ago, motox said: Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας σκεφτόμουν να κάνω μια αίτηση για ένα δάνειο από την Πειραιώς αυτό το e-loan λέτε υπάρχει ελπίδα να εγκριθεί ; Στο τελευτεο εκαθαριστηκο έχω 5000 στην Πειραιώς έχω κάποιες κατάθεσης περίπου 1500-1600 ευρώ και θέλω ένα δάνειο περίπου 1500 υπάρχει περίπτωση να εγκριθεί εσείς τη λέτε ; ΥΓ έχω λογαριασμο μισθοδοσίας στην άλφα βανκ αλλά δεν έχει επιλογή για κάποιο δάνειο ηλεκτρονικά αν δεν εγκριθεί στην Πειραιώς μάλλον θα πάω από το κατάστημα να κάνω μια αίτηση για το άλφα επιπλέον υπερανάληψης έχετε ακούσει τπτ για αυτό; Ευχαριστω. Εάν μένεις σε ενοίκιο, το κόβω πολύ δύσκολο έως αδύνατο για το ποσό που θέλεις. Δεν χάνεις βέβαια κάτι να το δοκιμάσεις.
motox Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δεν μένω σε ενοίκιο αλλά είμαι φιλοξενούμενος έλεγα μην είχε κανείς από εσάς κάποια παρόμοια εμπειρία να ακούσω πριν κάνω την αίτηση για τι αν δεν εγκριθεί μόνο μετά από 6 μήνες μπορώ να πάνω άλλη Προσπάθησα να κανω αίτηση αλλά μου έβγαλε αυτο . Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε μόνιμους κατοίκους Ελλάδας που κατέχουν Ελληνικό δελτίο ταυτότητας. Μπορείτε να καταχωρήσετε αίτημα καταναλωτικού δανείου σε οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς. Ενώ ειμαι κανονικά επικυρωμένος και ειναι και η ταυτότητά μου περασμένη μεσα.Γνωριζει κανεις τη μπορει να συμβένει αν και εστειλα και μια φορμα για εποικοινωνια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα