Gorditto Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλησπερα παιδες ! Εχω ενα steelseries rival και μετα απο καιρο χρησης ολη η επιφανεια επαφης του με το χερι αρχισε να γλιστραει, με αποτελεσμα να μην εχω καλη αισθηση ελεγχου του ποντικιου... Το εχω καλυψει με μαυρη μονωτικη ταινια και λυθηκε το προβλημα για αρκετο καιρο . Τωρα με τη ζεστη ομως αρχιζουν και παραμερανε τα κομματια + βγαινει η κολλα απο τη μονωτικη και εχει γινει ενα χαλι ! Υπαρχει κατι σαν καλυμα για ποντικια ? Να εχει αντιολισθητικη υφη εννοειται.... Ευχαριστω εκ των προτερων !
nickol-us Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Για κάλυμμα δεν γνωρίζω, θα προσπαθήσω όμως να πω 2 ιδέες. Η πρώτη είναι το pvc σε σπρέι (plasti dip) αλλά μιλάμε για 15 ευρώ το σπρέι όποτε λογικά δεν συμφέρει. Η πιο οικονομική λύση θα ήταν ντύσιμο με μεμβράνη, σαν αυτές που βάζουν στα αυτοκίνητα. Αν έχεις κατάστημα με κινέζικα κοντά σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις και αρκετά φτηνά. 1
Gorditto Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις ιδεες !!! Η πρωτη επιλογη ακουγεται πολυ καλη ! Θα χει καλο αποτελεσμα ... Αρκει να το καθαρισω καλα για να φυγουν οι κολλες.... Για να δουμε θα φυγουν? Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Gorditto
tosser Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Mouse grips θέλει https://corepad.com/en/corepad-grips-mouse-rubber-grip-sticker/#steelseries 2
Dantε Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Σε ενα παλιο microsoft laser 6000 που ειχα, πηρα carbon αυτοκολλητο και εβαλα και ηταν μια χαρα. 2
jbgoode Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Να μια fun question, λοιπον κατ' εμε η απλουστερη λυση ειναι να αγορασετε απο το χρωματοπωλειο της γειτονια σας ενα σφουγγαρακι λειανσης ασταριου (κοστος γυρω στο €1.00). Αποσυνδεετε το mouse και προσεκτικα "θολωνετε" τις επιφανειες επαφης ωστε να χασει το ποντικι την στιλπνότητα του και να κερδισει προσφυση με το χερι σας. Προσωπικα το εχω κανει αρκετες φορες σε δικα μου ποντικια και για να ειμαστε ειλικρινεις, οπτικα φαινεται πολυ καλυτερα απο την καλυψη μονωτικης ταινιας. Αν δες σας ικανοποιει τοτε ... σκεπαστε το ξανα με ταινια. GL! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα