Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με wind.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας. Μένω στην Αθήνα και έχω σταθερά και κινητά στη wind. Wind one. Εγώ σε λίγο καιρό μπορεί να μετακομίσω. Στο νέο μου σπίτι ΔΕΝ υπάρχει η Wind. Μόνο cosmote. Στη wind τώρα έχω vdsl 50. Επίσης για τα κινητά δείχνει E αλλά η wind ισχυρίζεται ότι υπάρχει 4G. Θα μπορέσω να κάνω δωρεάν διακοπή του σταθερού και του internet? Υπάρχει περίπτωση να μου πουν όχι? Αν που πουν όχι θα πρέπει να απευθυνθώ στην ΕΕΤΤ? Για τα κινητά έχω σκεφτεί να περάσει κάποιος καιρός από τη διακοπή του σταθερού να πω ότι πηγαίνω πολύ συχνά στο χωριό Καμμένη χώρα που σε εξωτερικό χώρο βγαίνει Μη διαθέσιμο δίκτυο όταν η c-ote παίζει με 5G και 0 γραμμές από Αθήνα. Εσείς τι λέτε συμφρουμίτες?

Τίποτα; Σας παρακαλώ είναι ανάγκη. Δεν ξέρω τι να κάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορείς να κάνεις διακοπή χωρις το πρόστιμο.

Η παροχές που σου δίνουν οι πάροχοι ειναι για μια συγκεκριμένη διεύθυνση.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες και ότι προβλέπει το συμβόλαιο, ισχύουν και σε περίπτωση μεταφοράς σε άλλη περιοχή. Ωστόσο αν η εταιρεία δεν έχει δυνατότητα παροχής του ίδιοι ακριβώς πακέτου υπηρεσιών μπορεί είτε να δώσει άλλο με χαμηλότερη ταχύτητα είτε να αποδεσμεύσει αζημίως τον πελάτη.

2 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Για τα κινητά δε μπορώ να κάνω τίποτα; Αφού κινούμαι. Αυτά δεν έχουν μια διεύθυνση. Αν κάνω καταγγελία στη ΕΕΤΤ θα φοβηθούν ή όχι;

Τα κινητά είναι ιδιαίτερη περίπτωση και δεν σου εξασφαλίζει κανείς (ούτε η ΕΕΤΤ) ότι θα έχεις παντού και πάντα κάλυψη. Συνήθως επιλέγουμε πάροχο που έχει την καλύτερη κάλυψη εκεί που μας ενδιαφέρει και δευτερευόντως για την οικονομία. Ωστόσο τον παντρευόμαστε όσο ισχύει η δέσμευση, άσχετα αν κάνουμε μεταφορά σε άλλη περιοχή.

Μόλις τώρα, Stak5 είπε

Δεν έχει ούτε Adsl η wind@jkoukos

Για την σταθερή θα μπορείς να διακόψεις αζημίως.

1 λεπτό πριν, jkoukos είπε

Τα κινητά είναι ιδιαίτερη περίπτωση και δεν σου εξασφαλίζει κανείς (ούτε η ΕΕΤΤ) ότι θα έχεις παντού και πάντα κάλυψη. Συνήθως επιλέγουμε πάροχο που έχει την καλύτερη κάλυψη εκεί που μας ενδιαφέρει και δευτερευόντως για την οικονομία. Ωστόσο τον παντρευόμαστε όσο ισχύει η δέσμευση, άσχετα αν κάνουμε μεταφορά σε άλλη περιοχή.

Συμφωνώ όμως όταν επέλεξα τη wind δεν γνώριζα για τη μετακόμιση. Ούτως ή άλλως θα αλλάξει η διεύθυνση οπότε θα τους δείξω πως όντως εκεί μένω. Δε με ενδιαφέρει να μην έχω σήμα κάπου που έχω πάει για διακοπές. Θέλω να έχω σήμα στο σπίτι μου.

Ο νέος κανονισμός που μας δίνει δικαίωμα να διακόψουμε αζημίως,  αν έχουμε (όπως εσύ) πλήρες πακέτο υπηρεσιών σταθερής και κινητής και δεν μπορεί να μας καλύψει σε ένα εξ αυτών, έχει μεν ψηφισθεί αλλά η εφαρμογή του θα ξεκινήσει περί το τέλος του έτους.

3 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Για την σταθερή θα μπορείς να διακόψεις αζημίως.

Τέλεια. Λύσαμε το πρόβλημα σταθερής. Τα 3 κινητά και το ένα σταθερό είναι ενιαίο πακέτο wind one. Η ΕΕΤΤ έβγαλε έναν νέο κανόνα που λέει πως αν ο πελάτης έχει πρόβλημα με το σταθερό και έχει και κινητά μπορεί να τα διακόψει αζημιως όλα 

Μόλις τώρα, Stak5 είπε

Συμφωνώ όμως όταν επέλεξα τη wind δεν γνώριζα για τη μετακόμιση

Αυτό είναι άσχετο και δεν αποτελεί δικαιολογία. Το ίδιο θα ίσχυε και με το ενοικιαστήριο του σπιτιού που είσαι τώρα, αν δεν έχει λήξει, εκτός αν συναινέσει ο ιδιοκτήτης.

Μόλις τώρα, Stak5 είπε

Η ΕΕΤΤ έβγαλε έναν νέο κανόνα που λέει πως αν ο πελάτης έχει πρόβλημα με το σταθερό και έχει και κινητά μπορεί να τα διακόψει αζημιως όλα 

Ήδη σου έγραψα γι' αυτό τι ισχύει.

1 λεπτό πριν, jkoukos είπε

Ο νέος κανονισμός που μας δίνει δικαίωμα να διακόψουμε αζημίως,  αν έχουμε (όπως εσύ) πλήρες πακέτο υπηρεσιών σταθερής και κινητής και δεν μπορεί να μας καλύψει σε ένα εξ αυτών, έχει μεν ψηφισθεί αλλά η εφαρμογή του θα ξεκινήσει περί το τέλος του έτους

Μου αρέσει γιατί κι εγώ αυτό ακριβώς έγραφα τώρα. Ξέρουμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσει; Επίσης ενα από τα τρία κινητά έχει και επιδότηση. Αν διακόψω στο τέλος του έτους τα πάντα θα πληρώσω μόνο την επιδότηση;

Το ΦΕΚ του νέου κανονισμού εκδόθηκε 31-5-2021 αλλά άρθρα του πήραν παράταση για εφαρμογή μετά από 6 και 9 μήνες αντίστοιχα. Δες σε ποιο ακριβώς άρθρο υπάρχει η σχετική πρόβλεψη και από πότε θα ισχύει.

Η επιδότηση πάντα πληρώνεται, εφόσον διακοπεί πρόωρα η σύμβαση. Τα υπόλοιπα είναι αυτά που τυχόν δεν θα έχουν πρόστιμο.

1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Το ΦΕΚ του νέου κανονισμού εκδόθηκε 31-5-2021 αλλά άρθρα του πήραν παράταση για εφαρμογή μετά από 6 και 9 μήνες αντίστοιχα. Δες σε ποιο ακριβώς άρθρο υπάρχει η σχετική πρόβλεψη και από πότε θα ισχύει.

Η επιδότηση πάντα πληρώνεται, εφόσον διακοπεί πρόωρα η σύμβαση. Τα υπόλοιπα είναι αυτά που τυχόν δεν θα έχουν πρόστιμο.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...