Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας. Πουλαω ενα κινητο και θα ηθελα να ξερω αν ειναι ασφαλες να δωσω το IMEI της συσκευης στους ενδιαφερομενους καθως μου το ζητανε. Αν γνωριζει καποιος ας με διαφωτισει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

google it

From the seller's side, giving out an IMEI number is a huge risk. Some sellers have lost their phones' usability to hackers after giving the IMEI out to criminals masquerading as potential bidders. The safest bet is to only give the IMEI number to someone who has already paid for the phone

Ζήτα στους ενδιαφερόμενους να σου στείλουν πρώτα 1€ συμβολικά για να δείξουν το πραγματικό τους ενδιαφέρον μέσω τραπέζης.

Έτσι τουλάχιστον άμα κάνουν μαλακία θα έχεις κάποιο αληθινό στοιχείο τους, επιπλέον θα ξέρεις ότι στα αλήθεια ενδιαφέρονται και δεν θα χάνεις χρόνο.

Επεξ/σία από e-k
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, e-k είπε

google it

From the seller's side, giving out an IMEI number is a huge risk. Some sellers have lost their phones' usability to hackers after giving the IMEI out to criminals masquerading as potential bidders. The safest bet is to only give the IMEI number to someone who has already paid for the phone

Ζήτα στους ενδιαφερόμενους να σου στείλουν πρώτα 1€ συμβολικά για να δείξουν το πραγματικό τους ενδιαφέρον μέσω τραπέζης.

Έτσι τουλάχιστον άμα κάνουν μαλακία θα έχεις κάποιο αληθινό στοιχείο τους, επιπλέον θα ξέρεις ότι στα αλήθεια ενδιαφέρονται και δεν θα χάνεις χρόνο.

Σας ευχαριστω!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ επειδή πάντα αγοράζω μεταχειρισμένα,ζητάω το imei για να ελέγξω πρώτον αν το κινητό είναι γνήσιο και δεύτερον την ηλικία του. Αν το βάλεις σε ανάλογα sites σου δείχνει πολλές πληροφορίες. Αν έχει εγγύηση, πότε αγοράστηκε, αν είναι blacklisted.

Τώρα αν κάποιος μπορεί να το εκμεταλλευτεί για άλλους σκοπούς δεν το ξέρω...

57E4579D-7930-42F7-97BA-759715BD269F.jpeg.0e25b3fa2d91c2f71429b445bc779e9d.jpeg

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

Για το imei υπάρχουν τρόποι να το εκμεταλευτεις και να το πουλήσεις. Κακό για τον πωλητή καθώς μπορεί να καταστήσει το κινητό μη λειτουργικό. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Για το imei υπάρχουν τρόποι να το εκμεταλευτεις και να το πουλήσεις. Κακό για τον πωλητή καθώς μπορεί να καταστήσει το κινητό μη λειτουργικό. 

Πες κάποιον τρόπο που μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί. Έχω μεζεψει καμιά εικοσαρια imei 🤣

Δημοσ.
22 ώρες πριν, koutsis είπε

Πες κάποιον τρόπο που μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί. Έχω μεζεψει καμιά εικοσαρια imei 🤣

Είναι παράνομο. Ούτε εγώ το ξέρω πως γίνεται. Ξέρω από γνώστη απλά ότι γίνεται. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/8/2021 στις 4:02 ΜΜ, koutsis είπε

Εγώ επειδή πάντα αγοράζω μεταχειρισμένα,ζητάω το imei για να ελέγξω πρώτον αν το κινητό είναι γνήσιο και δεύτερον την ηλικία του. Αν το βάλεις σε ανάλογα sites σου δείχνει πολλές πληροφορίες. Αν έχει εγγύηση, πότε αγοράστηκε, αν είναι blacklisted.

Τώρα αν κάποιος μπορεί να το εκμεταλλευτεί για άλλους σκοπούς δεν το ξέρω...

57E4579D-7930-42F7-97BA-759715BD269F.jpeg.0e25b3fa2d91c2f71429b445bc779e9d.jpeg

Γεια ποια εφαρμογή είναι αυτή

Ποια εφαρμογή είναι αυτη

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω το IMEI μιας συσκευής. 

Αν το ψάξω στην σελίδα που προαναφέρθηκε υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσω κακό στην συσκευή (π.χ. να δηλωθεί κλεμμένο το κινητό και να κλειδωθεί;). 

Στα υπόψιν ότι δε θέλω να δει αυτός που έχει το κινητό, ότι έγινε αναζήτηση του ΙΜΕΙ...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lon-zet είπε

Έχω το IMEI μιας συσκευής. 

Αν το ψάξω στην σελίδα που προαναφέρθηκε υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσω κακό στην συσκευή (π.χ. να δηλωθεί κλεμμένο το κινητό και να κλειδωθεί;). 

Στα υπόψιν ότι δε θέλω να δει αυτός που έχει το κινητό, ότι έγινε αναζήτηση του ΙΜΕΙ...

Όχι δεν θα πάθει τίποτα και ούτε θα το δει κανένας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί ο πωλητής (ή οποιoσδήποτε έχει το IMEI της συσκευής) να βλάψει την συσκευή μου (π.χ. να την δηλώσει κλεμμένη και να την κλειδώσει;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...