NikosTria Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλημερα σας. Πουλαω ενα κινητο και θα ηθελα να ξερω αν ειναι ασφαλες να δωσω το IMEI της συσκευης στους ενδιαφερομενους καθως μου το ζητανε. Αν γνωριζει καποιος ας με διαφωτισει
e-k Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) google it From the seller's side, giving out an IMEI number is a huge risk. Some sellers have lost their phones' usability to hackers after giving the IMEI out to criminals masquerading as potential bidders. The safest bet is to only give the IMEI number to someone who has already paid for the phone Ζήτα στους ενδιαφερόμενους να σου στείλουν πρώτα 1€ συμβολικά για να δείξουν το πραγματικό τους ενδιαφέρον μέσω τραπέζης. Έτσι τουλάχιστον άμα κάνουν μαλακία θα έχεις κάποιο αληθινό στοιχείο τους, επιπλέον θα ξέρεις ότι στα αλήθεια ενδιαφέρονται και δεν θα χάνεις χρόνο. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από e-k 2 2
NikosTria Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, e-k είπε google it From the seller's side, giving out an IMEI number is a huge risk. Some sellers have lost their phones' usability to hackers after giving the IMEI out to criminals masquerading as potential bidders. The safest bet is to only give the IMEI number to someone who has already paid for the phone Ζήτα στους ενδιαφερόμενους να σου στείλουν πρώτα 1€ συμβολικά για να δείξουν το πραγματικό τους ενδιαφέρον μέσω τραπέζης. Έτσι τουλάχιστον άμα κάνουν μαλακία θα έχεις κάποιο αληθινό στοιχείο τους, επιπλέον θα ξέρεις ότι στα αλήθεια ενδιαφέρονται και δεν θα χάνεις χρόνο. Σας ευχαριστω!!
mcstefan7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Το ΙΜΕΙ το θέλουν για να δουν αν το έχεις κλεμμένα. Δλδ αν είναι κλειδωμένο. 1
gianniz_k Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ή και για να δουν ημερομηνία ενεργοποίησης 1
koutsis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ επειδή πάντα αγοράζω μεταχειρισμένα,ζητάω το imei για να ελέγξω πρώτον αν το κινητό είναι γνήσιο και δεύτερον την ηλικία του. Αν το βάλεις σε ανάλογα sites σου δείχνει πολλές πληροφορίες. Αν έχει εγγύηση, πότε αγοράστηκε, αν είναι blacklisted. Τώρα αν κάποιος μπορεί να το εκμεταλλευτεί για άλλους σκοπούς δεν το ξέρω... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από koutsis
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Για το imei υπάρχουν τρόποι να το εκμεταλευτεις και να το πουλήσεις. Κακό για τον πωλητή καθώς μπορεί να καταστήσει το κινητό μη λειτουργικό.
koutsis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Για το imei υπάρχουν τρόποι να το εκμεταλευτεις και να το πουλήσεις. Κακό για τον πωλητή καθώς μπορεί να καταστήσει το κινητό μη λειτουργικό. Πες κάποιον τρόπο που μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί. Έχω μεζεψει καμιά εικοσαρια imei 🤣
TheoAlex50 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, koutsis είπε Πες κάποιον τρόπο που μπορεί κάποιος να το εκμεταλλευτεί. Έχω μεζεψει καμιά εικοσαρια imei 🤣 Είναι παράνομο. Ούτε εγώ το ξέρω πως γίνεται. Ξέρω από γνώστη απλά ότι γίνεται.
Panda07 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Στις 1/8/2021 στις 4:02 ΜΜ, koutsis είπε Εγώ επειδή πάντα αγοράζω μεταχειρισμένα,ζητάω το imei για να ελέγξω πρώτον αν το κινητό είναι γνήσιο και δεύτερον την ηλικία του. Αν το βάλεις σε ανάλογα sites σου δείχνει πολλές πληροφορίες. Αν έχει εγγύηση, πότε αγοράστηκε, αν είναι blacklisted. Τώρα αν κάποιος μπορεί να το εκμεταλλευτεί για άλλους σκοπούς δεν το ξέρω... Γεια ποια εφαρμογή είναι αυτή Ποια εφαρμογή είναι αυτη
koutsis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 33 λεπτά πριν, Panda07 είπε Γεια ποια εφαρμογή είναι αυτή Δεν είναι εφαρμογή, είναι site. Imeipro.info
lon-zet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Έχω το IMEI μιας συσκευής. Αν το ψάξω στην σελίδα που προαναφέρθηκε υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσω κακό στην συσκευή (π.χ. να δηλωθεί κλεμμένο το κινητό και να κλειδωθεί;). Στα υπόψιν ότι δε θέλω να δει αυτός που έχει το κινητό, ότι έγινε αναζήτηση του ΙΜΕΙ...
GATE123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, lon-zet είπε Έχω το IMEI μιας συσκευής. Αν το ψάξω στην σελίδα που προαναφέρθηκε υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσω κακό στην συσκευή (π.χ. να δηλωθεί κλεμμένο το κινητό και να κλειδωθεί;). Στα υπόψιν ότι δε θέλω να δει αυτός που έχει το κινητό, ότι έγινε αναζήτηση του ΙΜΕΙ... Όχι δεν θα πάθει τίποτα και ούτε θα το δει κανένας. 1
Fotia Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Για ποιο λογο ομως να θελεις να ψαξεις ενα κινητο, αν δεν στο πουλανε ;
lon-zet Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μπορεί ο πωλητής (ή οποιoσδήποτε έχει το IMEI της συσκευής) να βλάψει την συσκευή μου (π.χ. να την δηλώσει κλεμμένη και να την κλειδώσει;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα