Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξέρω περίεργη ερώτηση αλλά τι να κάνουμε.

Αγόρασα πρώτη φορά υπολογιστή (με το voucher) το sk500 του πλαισίου.

Ήθελα να χτίσω το δικό μου pc αλλά αφού είχα 200€ "έκπτωση" είπα γιατι όχι (θα φάει αναβάθμιση)

Η περίεργη ερώτηση είναι: Το PC έρχεται με καλώδιο για την οθόνη (HDMI, VGA) ή πρέπει να έχω το δικό μου;

Περίεργη ερώτηση αλλά δεν θέλω να έχω τον υπολογιστή να κάθεται ένα τριήμερο μέχρι να πάρω καλώδιο.

Δημοσ.

Όχι δεν έρχεται με καλώδιο το pc εφόσον μιλάμε για αγορά μόνο πύργου.. Συνήθως καλώδιο σύνδεσης έχουν τα μόνιτορ όταν τα αγοράζεις. Αν ξέρεις τι συνδέσεις έχει διαθέσιμες ο πύργος και το μόνιτορ σου, αγόρασε κάποιο καλώδιο, αν όχι προσεξε μην αγοράσεις κάτι που δεν κάνει.

Για τις 3 μέρες που λες, μου χτύπησε κάπως. Μα που ζεις; :D

Τα καλώδια είναι αρκετά κοινά και τα βρίσκεις σχεδόν παντού.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι δεν δίνουν καλώδιο . ψάξε hdmi στο σκρουτζ μάρκας powertech,βρες διαθέσιμο στη περιοχή σου και πάνε πάρε.είναι πολύ ποιοτικά και κόστος γύρω στο 1.5 ευρώ!

Επεξ/σία από elias99
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, elias99 είπε

όχι δεν δίνουν καλώδιο . ψάξε hdmi στο σκρουτζ μάρκας powertech,βρες διαθέσιμο στη περιοχή σου και πάνε πάρε.είναι πολύ ποιοτικά και κόστος γύρω στο 1.5 ευρώ!

και γιατι να μη βγει απο το σπιτι και να παει να παρει απο το πιο κοντινο μαγαζι της γειτονιας;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Stu είπε

το ξέρω περίεργη ερώτηση αλλά τι να κάνουμε.

Αγόρασα πρώτη φορά υπολογιστή (με το voucher) το sk500 του πλαισίου.

Ήθελα να χτίσω το δικό μου pc αλλά αφού είχα 200€ "έκπτωση" είπα γιατι όχι (θα φάει αναβάθμιση)

Η περίεργη ερώτηση είναι: Το PC έρχεται με καλώδιο για την οθόνη (HDMI, VGA) ή πρέπει να έχω το δικό μου;

Περίεργη ερώτηση αλλά δεν θέλω να έχω τον υπολογιστή να κάθεται ένα τριήμερο μέχρι να πάρω καλώδιο.

Έκατσα από περιέργεια και έβαλα αντίστοιχα κομμάτια από το skroutz για να δω πόσο θα βγει. Έφτασα στα 415€ με τα μεταφορικά μέσα (και ας μη γελιόμαστε με καλύτερα κομμάτια, πχ. τροφοδοτικό όχι turbo-x). Ακόμη και με ένα καπέλο για το στήσιμο, με 500€ στήνεις καλύτερο υπολογιστή σίγουρα. Δε συζητάμε καν για τα 700€ που ζητάει το κατάστημα, σε καμιά περίπτωση.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Έκατσα από περιέργεια και έβαλα αντίστοιχα κομμάτια από το skroutz για να δω πόσο θα βγει. Έφτασα στα 415€ με τα μεταφορικά μέσα (και ας μη γελιόμαστε με καλύτερα κομμάτια, πχ. τροφοδοτικό όχι turbo-x). Ακόμη και με ένα καπέλο για το στήσιμο, με 500€ στήνεις καλύτερο υπολογιστή σίγουρα. Δε συζητάμε καν για τα 700€ που ζητάει το κατάστημα, σε καμιά περίπτωση.

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/desktops/turbo-x-desktop-sphere-sk500-zone-alarm_3709191

559 με ψηφιακή μεριμνα 359. Όσο και χάλια ποιοτικά προϊόντα να βάλεις δεν βγάζεις σήμερα μηχάνημα με τον 10400 σε αυτά τα λεφτά. 

Προφανώς και η καλύτερη λύση είναι να μαζέψεις τα κομμάτια και να τα συναρμολογήσεις μόνος σου αλλά έχε στο μυαλό σου ότι μιλάμε για κάτι που απλά ΔΕΝ μπορούν να το κάνουν όλοι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ να χτίσω δικό μου 

Αλλά ήθελα να χρησιμοποιηθεί το vouchers

Μετά απλώς θα κάνω μερικές αναβάθμιση σε τροφοδοτικό, μνήμες και σκληρο γιατι έχω πολλά αρχεία και ΑΝ κατευουν οι κάρτες γραφικών θα πάρω και μια

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Stu είπε

Μπορώ να χτίσω δικό μου 

Αλλά ήθελα να χρησιμοποιηθεί το vouchers

Μετά απλώς θα κάνω μερικές αναβάθμιση σε τροφοδοτικό, μνήμες και σκληρο γιατι έχω πολλά αρχεία και ΑΝ κατευουν οι κάρτες γραφικών θα πάρω και μια

το παιρνεις ετοιμο χρησιμοποιεις και το vouchers & εισαι μια χαρα και με εγγυηση .....μολις ληξει αν δεν εχει παθει κατι πετα του τα ματια

Δημοσ.

Ναι φυσικά μετά που θα λήξει το δίχρονο "επιθεώρησης" γιατί δεν έχω σκοπό να χρωστάω τα λεφτά στο κράτος

Σε όλους που απάντησατε για το καλώδιο ευχαριστώ γιατί έλεγα μηπως δεν έχει να το παραγγείλω το πριν έρθει ο υπολογιστής και τον έχω να κάθεται

...

Θα συνδέσω τον υπολογιστή στην τηλεόραση και θα κάθομαι στον καναπέ και δεν θέλω να πάρω ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο γιατί είναι πιο "γρήγορο" και φτηνό αλλά για 5μετρα καλώδιο (δεν θα είμαι 5 μέτρα μακριά αλλά να έχει λίγο περισσότερο καλώδιο μην το πατήσει κανείς και αρχίσουμε αλλά θα είναι κάτω από χαλί)

Λέτε να είναι καλή ιδέα να συνδέσω τα ακουστικά μου μέσω aux καλώδιο και πληκτρολόγιο, ποντίκι μέσω usb σε τέτοια απόσταση (το hub που θα πάρω δεν έχει εξωτερική παροχή) 

Έβαλα στο Σκρουτζ ethernet cat6 5m usb a male-female 5m και 5m 3.5mm male-female ανταπτορα για το ακουστικα για να δουλεύει και μικρόφωνο και 2 κανάλια ήχου και USB hub 4ports (USB hub και καλώδιο είναι 3.0)

Βγήκαν 30€ (πληκτρολόγιο,ποντίκι αγοράσα μαζί με το pc 10€)μετά θα πάρω αλλά. Το hub και το καλώδιο για τα ακουστικά θα χρησιμοποιητε και αφού πάρω οθόνη

Αξίζει η καλύτερα να δώσω 40-50€ και να πάρω ασύρματο και να έχω μόνο ακουστικά με το καλώδιο

Σορρυ για το τερατώδες post

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...