Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα εδω και 1 χρονο εχω μια F&U tv η οποία στα ξαφνικά σημερα εμφάνισε μαύρη οθόνη αλλά εχει ήχο κανονικά. Το περίεργο ειναι πώς αμα κλείσω τα φώτα στο δώματιο και ολα ειναι σκοτεινά φαίνεται αμυδρά η εικόνα στην tv. Αρα το πάνελ λογικα δεν καηκε. Το θεμα ειναι τη φταίει? γύρισα της ρυθμίσεις στο default αλλά τίποτα. Οταν ανοίγω την tv το λογότυπο φαίνεται μια χαρα αλλά οταν πάει να μπει σε κάποιο κανάλι μαυρίζει. Πολυ περίεργο προβλημα. Τι να κάνω να την πάω για service?

Επεξ/σία από abAeterno
Δημοσ.
6 ώρες πριν, abAeterno είπε

Καλησπέρα εδω και 1 χρονο εχω μια F&U tv η οποία στα ξαφνικά σημερα εμφάνισε μαύρη οθόνη αλλά εχει ήχο κανονικά. Το περίεργο ειναι πώς αμα κλείσω τα φώτα στο δώματιο και ολα ειναι σκοτεινά φαίνεται αμυδρά η εικόνα στην tv. Αρα το πάνελ λογικα δεν καηκε. Το θεμα ειναι τη φταίει? γύρισα της ρυθμίσεις στο default αλλά τίποτα. Οταν ανοίγω την tv το λογότυπο φαίνεται μια χαρα αλλά οταν πάει να μπει σε κάποιο κανάλι μαυρίζει. Πολυ περίεργο προβλημα. Τι να κάνω να την πάω για service?

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι οι ledοταινιες που εχει μεσα..Ο ηχος παιζει κανονικα??

Οταν το εκανε αυτό σ εμένα,ειχε καψει μεσα καποια ledακια..40-90 να υπολογιζεις αν ειναι αυτο...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, abAeterno είπε

εδω και 1 χρονο εχω μια F&U tv

καλημέρα

λογικά, θα πρέπει να είναι ΕΝΤΟΣ εγγύησης, οπότε τηλεφωνείς κ κανονίζεις τι κ πως. εργασία και ανταλλακτικά δε θα πρέπει να πληρώσεις.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, achilleas1983 είπε

Κατεβασε τον οπισθιο φωτισμο απο το 100 στο 50 κλειστη και βγαλε την πριζα,περιμενε κανα 10 λεπτο και μετα βαλτη παλι και ανοιξε τη.

Το εκανα αλλα καμια διαφορά δεν ειδα. Θα την παω για service κάποια στιγμή.

1 ώρα πριν, Kthulhou είπε

καλημέρα

λογικά, θα πρέπει να είναι ΕΝΤΟΣ εγγύησης, οπότε τηλεφωνείς κ κανονίζεις τι κ πως. εργασία και ανταλλακτικά δε θα πρέπει να πληρώσεις.

1 χρονο την εχω πρεπει να ειναι στην εγγύηση

2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι οι ledοταινιες που εχει μεσα..Ο ηχος παιζει κανονικα??

Οταν το εκανε αυτό σ εμένα,ειχε καψει μεσα καποια ledακια..40-90 να υπολογιζεις αν ειναι αυτο...

Ο ηχος ναι παίζει. Βλεπω και λιγο εικόνα αλλα εινα πολύ μαύρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τηλεοράσεις f&u (ανάλογα το μοντέλο) έχουν εγγύηση δύο ή τρία χρόνια. Άρα δεν πειράζεις τίποτα που θα ακυρώσει την εγγύηση και απλά πηγαίνεις την tv στο service της f&u για δωρεάν επισκευή.

Από την στιγμή που έχεις ήχο αλλά όχι εικόνα το πρόβλημα σου (όπως σου γράφουν πιο πάνω ο Πάνος999 και ο Kthulhou) βρίσκεται στον οπίσθιο φωτισμό (ταινίες led) της tv σου.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...