Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το έχετε ξεφτιλίσει, φανατικοί με το εμβόλιο που βλέπουν τηλεόραση όλη μέρα δεν εξηγείται αλλιώς, μετά αρνητές με τόσα υποκείμενα / καπνιστές που το εμβόλιο είναι τίποτα μπροστά τους.

Πάρτε το χαμπάρι όσο είναι νωρίς, ακόμα και όλοι να κάνουν εμβόλιο πάλι θα βγει καινούρια μετάλλαξη και γιατί όχι Covid-21-22.

Τώρα όσοι το έκαναν, είναι θετικό, μπας και ενημερώσουν τα SDS / MSDS οι γνωστές εταιρίες γιατί το "no available data" πάει σύννεφο.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Macosj είπε

Γιατί και των δύο δόσεων? Το πιστοποιητικό βγαίνει και με μια δόση 

30 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Ούτε εγώ κατάλαβα..

Πρεπει να εχεις ολοκληρωσει τον εμβολιασμο για να παρεις πιστοποιητικο την επομενη μερα, και για να σε εμφανισει με πρασινο η εφαρμογη μετα απο 14 μερες.

Δημοσ.

1 hour ago, Klausx said:

Το έχετε ξεφτιλίσει, φανατικοί με το εμβόλιο που βλέπουν τηλεόραση όλη μέρα δεν εξηγείται αλλιώς, μετά αρνητές με τόσα υποκείμενα / καπνιστές που το εμβόλιο είναι τίποτα μπροστά τους.

Πάρτε το χαμπάρι όσο είναι νωρίς, ακόμα και όλοι να κάνουν εμβόλιο πάλι θα βγει καινούρια μετάλλαξη και γιατί όχι Covid-21-22.

Τώρα όσοι το έκαναν, είναι θετικό, μπας και ενημερώσουν τα SDS / MSDS οι γνωστές εταιρίες γιατί το "no available data" πάει σύννεφο.

Δεν πάνε να βγούνε 100 μεταλλάξεις; Αν είσαι εμβολιασμένος, θα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να μην καταλήξεις νοσοκομείο και να το περάσεις σαν κρύωμα στο σπίτι σου. Κανείς δεν λέει ότι το εμβόλιο θα σε κάνει αλεξίσφαιρο, απλά θα σε βοηθήσει να την βγάλεις καθαρή πιο εύκολα. Θες να πάρεις το ρίσκο να πας ΜΕΘ και να δεις τα ραδίκια ανάποδα; Be my guest.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Κάνε πέσιμο στον Νετ-καφετζή να μπαίνεις αερα-πατερα μετα.....

Δεν το σκέφτηκα! Τι ατάκα λες να χρησιμοποιήσω; 

14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πρεπει να εχεις ολοκληρωσει τον εμβολιασμο για να παρεις πιστοποιητικο την επομενη μερα, και για να σε εμφανισει με πρασινο η εφαρμογη μετα απο 14 μερες.

Υπομονή δηλαδή πόσο καιρό για να παίξουμε ένα game; 

Πρώτη δόση + δεύτερη + 14 ΜΕΡΕΣ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Ούτε τα προηγούμενα κλεισίματα τα άντεχε η οικονομία, από το πρώτο κιόλας.

Απλά είσαι εκτός πραγματικότητας. Τα γεγονότα που παρέθεσα το αποδεικνύουν

Η άποψη σου είναι σεβαστή άσχετα αν διαφωνώ μαζί της

Μπορεί για εσένα να είμαι εκτός πραγματικότητας (τα γεγονότα που μου παράθεσες δεν λένε τίποτα απολύτως ούτε φυσικά αποδεικνύουν κάτι)

Θα μου επιτρέψεις να ξέρω/γνωρίζω κάτι παραπάνω.

Έτσι τον Σεπτέμβριο θα σε περιμένει δυσάρεστη έκπληξη αν νομίζεις ότι θα έχει Lockdown .

Όπως είπα η "εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η φύση" θα κάνουν την δουλειά τους. (αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό ψάξε το στο google.com)

Απόλαυσε τώρα το καλοκαίρι και τις διακοπές/διασκέδαση σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε

Δεν πάνε να βγούνε 100 μεταλλάξεις; Αν είσαι εμβολιασμένος, θα έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να μην καταλήξεις νοσοκομείο και να το περάσεις σαν κρύωμα στο σπίτι σου. Κανείς δεν λέει ότι το εμβόλιο θα σε κάνει αλεξίσφαιρο, απλά θα σε βοηθήσει να την βγάλεις καθαρή πιο εύκολα. Θες να πάρεις το ρίσκο να πας ΜΕΘ και να δεις τα ραδίκια ανάποδα; Be my guest.

Δεν αντιλέγω, οι γονείς μου το έχουν κάνει που έχουν μεγάλη ηλικία και υποκείμενα νοσήματα έστω και ελαφρά. Φυσικά πριν κάνουν εμβόλιο έγιναν πλήρως αιματολογικές εξετάσεις και όχι μόνο. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό σε περίπτωση που γίνει κάτι.

Όταν όμως είσαι νέος χωρίς προβλήματα και ο FDA σου λέει ξεκάθαρα στα SDS το παρακάτω και όχι μόνο γιατί να το ρισκάρεις; Τέλος πάντων λίγοι είναι οι σκεπτόμενοι πια, άμα βλέπεις τηλεόραση λογικό δεν λένε και κάτι άλλο.

Screenshot_525.png.afd280b00d05d512aa7aa9790af21f31.png

Screenshot_526.png

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Εν τω μεταξύ, υπάρχει ολοκληρωμένος εμβολιασμός; Κάθε χρόνο δεν θα γίνεται, όπως της γρίπης πχ; 

Δεν το ξέρουμε αυτό. Για κορωνοιο μόνο υποθέσεις έχουν ακουστεί. Θα έχουμε μια τρίτη δόση λένε μόνο αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Klausx είπε

Δεν αντιλέγω, οι γονείς μου το έχουν κάνει που έχουν μεγάλη ηλικία και υποκείμενα νοσήματα έστω και ελαφρά. Φυσικά πριν κάνουν εμβόλιο έγιναν πλήρως αιματολογικές εξετάσεις και όχι μόνο. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό σε περίπτωση που γίνει κάτι.

Όταν όμως είσαι νέος χωρίς προβλήματα και ο FDA σου λέει ξεκάθαρα στα SDS το παρακάτω και όχι μόνο γιατί να το ρισκάρεις; Τέλος πάντων λίγοι είναι οι σκεπτόμενοι πια, άμα βλέπεις τηλεόραση λογικό δεν λένε και κάτι άλλο.

Screenshot_525.png.afd280b00d05d512aa7aa9790af21f31.png

Screenshot_526.png

Είναι επιλογή σου φυσικά αλλά είναι πάλι ρίσκο. Πχ, φίλος μου κόλλησε πέρσι γυρνώντας από Αγγλία με φόβο μην κλείσουν τα σύνορα, έχασε 15 κιλά σε 10 μέρες και ήταν σε πολύ άσχημη φάση κατά την διάρκεια. Τα αντισώματα που κάνεις περνώντας τον ιο, μας έχει πει φίλη γιατρός, δεν είναι αρκετά για να σου εγγυηθούν ότι δεν θα ξανά νοσήσεις.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχουν επιλογή παρά να το κάνουν. Πχ, η κόρη ενός πρώην συναδέλφου είχε περάσει πνευμονία και έχει μεγάλη ευαισθησία στα πνευμόνια, αν δεν το κάνει και κολλήσει, πολύ πιθανόν να πεθάνει. Τέλος, κανένα φάρμακο δεν είναι χωρίς παρενέργειες, που σημαίνει ότι και με ντεπόν, κάποιος κάπου μπορεί να πεθάνει

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Τέλος, κανένα φάρμακο δεν είναι χωρίς παρενέργειες, που σημαίνει ότι και με ντεπόν, κάποιος κάπου μπορεί να πεθάνει

Άλλο οι πολύ σπάνιες παρενέργειες, άλλο οι συχνές, όμως 

Δημοσ.

Τρεξτε να κάνετε όλοι το εμβόλιο. Μην ακούτε τους ψεκασμενους και την δήθεν προπαγάνδα για καταπάτηση δικαιωμάτων και τα γνωστά. Όταν το κοινωνικό σύνολο κινδυνεύει το ατομικό δικαίωμα πρέπει να εκμηδενίζεται, είναι μηδενικής αξίας. Οσο πιο πολλοί κάνουν εμβόλια, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες lockdown τον χειμωνα. Άμα γίνει lockdown τότε θα ξέρουμε ποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτό, τους αξίζει ένας διπλάσιος ΕΝΦΙΑ και φόρος εισοδήματος. 

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...