cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, ikorolis είπε άσε να λέει ότι θέλει ο "κάθε" χαρδαλιάς ή ο "κάθε" μητσοτάκης αυτοί μπορεί να λέγονται κυβέρνηση και να νομίζουν ότι κυβερνούν την χώρα η οικονομία (χρήμα) κυβερνάει τις χώρες ότι αφορά την χώρα μας (ελλάδα) όταν χρωστάς "δις ευρώ" σε κάποιους αυτοί οι κάποιοι κυβερνούν την χώρα ελπίζω να σε κάλυψα τώρα γιατί δεν θα γίνει κανένα Lockdown από Σεπτέμβριο ούτε στην ελλάδα ούτε πουθενά είναι απλή η απάντηση γιατί δεν αντέχει η οικονομία (χρήμα) δηλαδή οι επιχειρήσεις η ζωή συνεχίζεται...αυτό σημαίνει το "εξέλιξη του ανθρώπινου είδους/φύση" που λέω ότι θα κάνουν την δουλειά τους. Ούτε τα προηγούμενα κλεισίματα τα άντεχε η οικονομία, από το πρώτο κιόλας. Απλά είσαι εκτός πραγματικότητας. Τα γεγονότα που παρέθεσα το αποδεικνύουν Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από cthulhucarbide
jimis_vts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, ikorolis είπε άσε να λέει ότι θέλει ο "κάθε" χαρδαλιάς ή ο "κάθε" μητσοτάκης αυτοί μπορεί να λέγονται κυβέρνηση και να νομίζουν ότι κυβερνούν την χώρα η οικονομία (χρήμα) κυβερνάει τις χώρες ότι αφορά την χώρα μας (ελλάδα) όταν χρωστάς "δις ευρώ" σε κάποιους αυτοί οι κάποιοι κυβερνούν την χώρα ελπίζω να σε κάλυψα τώρα γιατί δεν θα γίνει κανένα Lockdown από Σεπτέμβριο ούτε στην ελλάδα ούτε πουθενά είναι απλή η απάντηση γιατί δεν αντέχει η οικονομία (χρήμα) δηλαδή οι επιχειρήσεις η ζωή συνεχίζεται...αυτό σημαίνει το "εξέλιξη του ανθρώπινου είδους/φύση" που λέω ότι θα κάνουν την δουλειά τους. Α δηλαδή του μήτσοτακη του είπαν να βάλει ε.β.ε στη παιδεία? Η να μην πάρει προσωπικό στα νοσοκομεία? Η να διώξει εμακ εν μέσω πυρκαγιών? Πραγματικά είσαι εκτός τόπου και χρόνου..
vs_skg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, katerina200 είπε Λίγο ρατσιστές με τους ανεμβολίαστους καταλήγουμε Πες ευχαριστώ στους ψεκ που δεν εμβολιαζονται να τελειωνουμε μια ωρα γρηγορότερα
theodi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Γιατι νομίζεις διαμαρτυρονται πολλοι; Στη Κύπρο ουτε σε φουρνο δε μπορεις να πας ουτε supermarket χωρις επισημο τεστ η εμβολιο. Ειναι ενας τροπος να πιεστει ο κοσμος. Αγνωστο για ποσο θα ισχύσει. γιατι ειναι ψεκες κακομοιριδες
vs_skg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 32 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Ψηλέ, πριν 15 μέρες έγινε Lockdown στην Μύκονο, δεν ξέρω αν το έμαθες. Επίσης σήμερα κιόλας απείλησε ο Χαρδαλιάς με νέα Lockdown σε διάφορες περιοχές που είναι στο κόκκινο, δεν ξέρω αν έμαθες ίσως αυτό. Και όλα αυτά ενώ είχαν πει ότι δεν ξαναγίνει lockdown. Το καλοκαίρι του 2020 το είχαν πει αυτό και ακολούθησαν 8 μήνες κλείσιμο. Όπως επίσης είχαν πει ότι δεν θα την πληρώσουν οι εμβολιασμένοι εκ μέρους των ανεμβολίαστων, παρόλαυτα συνέβησαν αυτά που λέω στις 2 πρώτες γραμμές. Το ρεζουμέ είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα αφου εχουν να κανουν με νηπια! ηδη σ αυτο το νημα δυο ψεκ την εχουξ "σφυριξει" τη τελευταία πατεντα, QR code αλλου λεει που ειναι εμβολιασμενος και χωνεσαι οπου θες, "ολοι ετσι δουλευουν". Μετα φταιει το κρατος οι Ευρωπαιοι και π... ες μπλε, αυτος ειναι ο Ελληνας σε μεγαλυτερο απ ότι θα πρεπε βαθμο και τελος
jimis_vts Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, theodi είπε γιατι ειναι ψεκες κακομοιριδες Το ποιος είναι ψεκασμενος πεστο αλλού γιατι μόνο το εμβόλιο σ απασχολεί. Ότι σου χουν βάλει όλο το χέρι μέσα και δουλεύεις απλήρωτος υπερωριες δεν σ απασχόλησε ποτέ. Οπότε ποιος καταλήγει ψεκασμενος κανονικά είναι άλλο ζήτημα.
Macosj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Γιατί και των δύο δόσεων? Το πιστοποιητικό βγαίνει και με μια δόση
theodi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Το ποιος είναι ψεκασμενος πεστο αλλού γιατι μόνο το εμβόλιο σ απασχολεί. Ότι σου χουν βάλει όλο το χέρι μέσα και δουλεύεις απλήρωτος υπερωριες δεν σ απασχόλησε ποτέ. Οπότε ποιος καταλήγει ψεκασμενος κανονικά είναι άλλο ζήτημα. οχι δεν με απασχολει ,ε χω δικες μου εταιρειες . και οσο δεν κανεις το εμβολιο ωστε οταν κολλησεις να μην φτασεις μεθ και να το περασεις ηρεμα τοτε ναι εισαι ψεκας
jimis_vts Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, theodi είπε οχι δεν με απασχολει ,ε χω δικες μου εταιρειες . και οσο δεν κανεις το εμβολιο ωστε οταν κολλησεις να μην φτασεις μεθ και να το περασεις ηρεμα τοτε ναι εισαι ψεκας Ε ναι άμα έχεις τους εργαζόμενους απλήρωτους και κλέβεις το κράτος τι να σε απασχολεί? Ελληναρα μου εσύ.
katerina200 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, Macosj είπε Γιατί και των δύο δόσεων? Το πιστοποιητικό βγαίνει και με μια δόση Ούτε εγώ κατάλαβα..
Hacker?pcs Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, Macosj είπε Γιατί και των δύο δόσεων? Το πιστοποιητικό βγαίνει και με μια δόση Για να σε βγάλει έγκυρο/πράσινο η εφαρμογή Covid free gr πρέπει να έχεις κάνει και τις 2 δόσεις ΚΑΙ να έχουν περάσει 14 μέρες από τη 2η δόση 1
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε είναι παράνομο αυτο οπότε του λες οτι δεν εχεις καμια υποχρεώση να του δείξεις ταυτότητα. ειναι γνωστο το κενο αυτο και πρακτικά ολοι έτσι δουλευουν. αυτός ισως θέλει να χάσει κιαλλο κοσμο οπότε πηγαινε σε άλλο νετ. Στα net cafe γενικά ξέρω ότι ζητάνε ταυτότητες έτσι κι αλλιώς. Πάντως αν δεν ζητάει κανένας ταυτότητα τότε ο καθένας φέρνει ψεύτικο πιστοποιητικό. Εγώ δεν έχει τύχει ακόμα να πάω σε κλειστό χώρο ώστε να έχω άποψη τι ακριβώς ζητάνε και τι όχι. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Basilhs23___
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 17 minutes ago, Macosj said: Γιατί και των δύο δόσεων? Το πιστοποιητικό βγαίνει και με μια δόση 10 minutes ago, katerina200 said: Ούτε εγώ κατάλαβα.. Δεν ξέρω που το είδατε αυτό, μάλλον μπερδεύεστε με το Johnson που είναι μια δόση και παίρνεις το πιστοποιητικό. Τα άλλα θέλουν και τις 2
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ikorolis είπε μετά κατάλαβες ότι δεν είναι όνειρο αλλά εφιάλτης και ξύπνησες? θα έδινες 1.500 ευρώ αν κάπνιζες πούρα κούβας (πράγμα που δύσκολο το βλέπω) επίσης αμφιβάλλω αν έχεις δει ποτέ 1.500 ευρώ (γενικά στην ζωή σου) στο πορτοφόλι σου ή στον τραπεζικό σου λογαριασμό επίσης κόψε λίγο τα προσβλητικά/ρατσιστικά/σεξιστικά σχόλια δεν νομίζω να σου άρεσε κάποιος άλλος να έκανε το ίδιο με εσένα. ότι αφορά την κοπελιά υπολογιστή μπορεί να έχεις και με λιγότερα από τα 1.500 (για καταστάσεις όπως τώρα που πρέπει να θυσιάσεις την υγεία σου για να πας σε internet cafe μπορείς να φτιάξεις υπολογιστή με 300-500 ευρώ (σταθερό) ή να πάρεις φορητό. μην κοιτάς την τιμή που λέει ο άλλος φίλος τα μηχανήματα άνω των 1.500 ευρώ / 2.000 ευρώ / 3.000 ευρώ κτλ είναι για πιο εξειδικευμένα πράγματα είσαι λάθος φίλε βασίλη. στα internet cafe δεν είναι παράνομο να ζητάνε ταυτότητα καθώς η ταυτότητα είναι απόδειξη της ηλικίας σου (ημερομηνία γέννησης) καθώς αν είσαι ανήλικος δεν μπαίνεις. Δεν μπαίνουν οι ανήλικοι στα net cafe? Όσα ξέρω μόνο από τους ανήλικους και τα games επιβιώνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις