jimis_vts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Ή εμβολιασμός ή lockdown, δεν υπάρχει άλλη λύση, διάλεξε Lockdooooooown! 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε λυπάμαι που σε απογοήτευσα αλλά δεν θα γίνει κανένα lockdown (δεν σηκώνει η οικονομία/χρήμα/επιχειρήσεις) γιατί αν γίνει θα κλείσουν οριστικά αρκετές επιχειρήσεις και θα μείνει χωρίς δουλειά (άνεργος) πάρα πολύς κόσμος και καμία κυβέρνηση δεν έχει τα χρήματα να στηρίξει τόσο κόσμο με "επιδόματα της πείνας". είπαμε θα αναλάβει το έργο η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η μητέρα φύση ο ιός θα εξακολουθεί να υπάρχει στην ζωή μας (όπως υπάρχουν χιλιάδες άλλοι) εκτός αν βρεθεί καλύτερο εμβόλιο/φάρμακο/θεραπεία Ενώ τα δύο προηγούμενα τα σήκωνε η οικονομία? Ή τους απασχόλησε αν έκλεισαν επιχείρησεις? 1
Hacker?pcs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, jimis_vts είπε Ενώ τα δύο προηγούμενα τα σήκωνε η οικονομία? Ή τους απασχόλησε αν έκλεισαν επιχείρησεις? Όταν έχεις 900 διασωληνωμένος και ολόκληρα νοσοκομεία φιλοξενούν μόνο περιστατικά covid τότε η οικονομία περνάει σε 2η μοίρα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, katerina200 είπε Η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκε με την ηλικία μου, αλλά του είπα την πραγματική. Αλλο ρώτησα.Αν κάνεις τεστ δεν μπορείς να μπεις;Πχ καποιος που δεν έχει ολοκληρωσει το εμβολιασμό ώστε να έχει αποδεικτικό τι κάνει;
katerina200 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Γιατί τα ανήλικα με τεστ και εμείς με εμβόλιο; Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αλλο ρώτησα.Αν κάνεις τεστ δεν μπορείς να μπεις;Πχ καποιος που δεν έχει ολοκληρωσει το εμβολιασμό ώστε να έχει αποδεικτικό τι κάνει; Συγνώμη, δεν είχα καταλάβει. Όχι, οι ενήλικες μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Hacker?pcs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, katerina200 είπε Γιατί τα ανήλικα με τεστ και εμείς με εμβόλιο; Γιατί μόλις άνοιξε η πλατφόρμα για τους ανήλικους, δεν το έχει κάνει κανείς, τι εμβόλιο να ζητήσουν; Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει πριν ρωτήσεις κάτι 1
mourouzis2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, katerina200 είπε Ο γιατρός που έχω μου έχει πει να μην κάνω το εμβόλιο. Και αν δεν μπορώ δηλαδή να εμβολιαστώ, πρέπει να αποκλειστώ από τα πάντα; Με ολο το σεβασμό αλλα τι διαταραχη ανοσοποιητικου εχεις που δεν επιτρεπει εμβολιασμο? Παιρνεις ανοσοκαταστολη? Εχεις AIDS? Αυτα δεν ειναι αντενδειξη, ισα ισα εχουν γινει δοκιμες σε χωρες με μεγαλο επιπολασμο HIV φορεων (Ν. Αφρικη). Η μονη αντενδειξη ειναι αλλεργια στα συστατικα του εμβολιου ή HIT 2 σε περιπτωση εμβολιασμου με AstraZeneca ή Johnson. Δεν υπαρχει καμια αλλη αντενδειξη, ολα τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες. Δεν συζηταμε για ασφαλεια εμβολιων, για σκοπιμοτητα εμβολιασμου σε νεαρα ατομα κοκ Μιλαμε για αντενδειξη. 1
katerina200 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Hacker?pcs είπε Γιατί μόλις άνοιξε η πλατφόρμα για τους ανήλικους, δεν το έχει κάνει κανείς, τι εμβόλιο να ζητήσουν; Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει πριν ρωτήσεις κάτι Τότε ας απαγορευόταν τελείως στους ανήλικους που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, jimis_vts είπε Lockdooooooown! Ενώ τα δύο προηγούμενα τα σήκωνε η οικονομία? Ή τους απασχόλησε αν έκλεισαν επιχείρησεις? άρα επιλέγεις να μείνεις χωρίς δουλειά (άνεργος) είτε εσύ είτε η οικογένεια σου ευτυχώς για σένα αλλά και τους υπολοίπους που έχουν παρόμοιες ιδέες με την δική σου χειμώνα (lockdown) καλοκαίρι (ξέφρενη διασκέδαση) δεν θα γίνει πραγματικότητα από Σεπτέμβριο ξέχασε τα Lockdowns απόλαυσε τώρα το καλοκαίρι (διακοπές/διασκέδαση) γιατί σύντομα τελειώνουν αυτά...
jimis_vts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Όταν έχεις 900 διασωληνωμένος και ολόκληρα νοσοκομεία φιλοξενούν μόνο περιστατικά covid τότε η οικονομία περνάει σε 2η μοίρα Ναι είδα πόσο προσωπικό πήραν και για τα νοσοκομεία. Η μία προτεραιότητα μετά την άλλη. Και μεταξύ μας και η σουφρα να πονάει covid το λέμε.
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikorolis είπε λυπάμαι που σε απογοήτευσα αλλά δεν θα γίνει κανένα lockdown (δεν σηκώνει η οικονομία/χρήμα/επιχειρήσεις) γιατί αν γίνει θα κλείσουν οριστικά αρκετές επιχειρήσεις και θα μείνει χωρίς δουλειά (άνεργος) πάρα πολύς κόσμος και καμία κυβέρνηση δεν έχει τα χρήματα να στηρίξει τόσο κόσμο με "επιδόματα της πείνας". είπαμε θα αναλάβει το έργο η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η μητέρα φύση ο ιός θα εξακολουθεί να υπάρχει στην ζωή μας (όπως υπάρχουν χιλιάδες άλλοι) εκτός αν βρεθεί καλύτερο εμβόλιο/φάρμακο/θεραπεία Ψηλέ, πριν 15 μέρες έγινε Lockdown στην Μύκονο, δεν ξέρω αν το έμαθες. Επίσης σήμερα κιόλας ακούστηκε για νέα Lockdown σε διάφορες περιοχές που είναι στο κόκκινο, δεν ξέρω αν έμαθες ίσως αυτό. Και όλα αυτά ενώ είχαν πει ότι δεν ξαναγίνει lockdown. Το καλοκαίρι του 2020 το είχαν πει αυτό και ακολούθησαν 8 μήνες κλείσιμο. Όπως επίσης είχαν πει ότι δεν θα την πληρώσουν οι εμβολιασμένοι εκ μέρους των ανεμβολίαστων, παρόλαυτα συνέβησαν αυτά που λέω στις 2 πρώτες γραμμές. Το ρεζουμέ είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από cthulhucarbide 2
jimis_vts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ikorolis είπε άρα επιλέγεις να μείνεις χωρίς δουλειά (άνεργος) είτε εσύ είτε η οικογένεια σου ευτυχώς για σένα αλλά και τους υπολοίπους που έχουν παρόμοιες ιδέες με την δική σου χειμώνα (lockdown) καλοκαίρι (ξέφρενη διασκέδαση) δεν θα γίνει πραγματικότητα από Σεπτέμβριο ξέχασε τα Lockdowns απόλαυσε τώρα το καλοκαίρι (διακοπές/διασκέδαση) γιατί σύντομα τελειώνουν αυτά... Εγω μια χαρά δούλευα προσωπικά και αν δεν υπάρχει και το χωριό να γίνω βοσκός. Κυριολεκτικά όμως.
Hacker?pcs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, jimis_vts είπε Ναι είδα πόσο προσωπικό πήραν και για τα νοσοκομεία. Η μία προτεραιότητα μετά την άλλη. Και μεταξύ μας και η σουφρα να πονάει covid το λέμε. Α είσαι από τους "είναι όλα κρούσματα; όχι δεν είναι!"; Δεν έχω κανέναν καϊλέ να βγάλω καθαρή την κυβέρνηση αρίστων μαρινάκη/μητσοτάκη, φυσικά και η διαχείριση είναι τραγική, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να κάνει κάτι πολύ διαφορετικό αντί για lockdown με τέτοια νούμερα. Όσο προσωπικό και να πάρεις όταν τα νοσοκομεία γεμίζουν και ακόμα και επιτάσσονται κλινικές οι λύσεις και οι συζητήσεις τελειώνουν 1
efib Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, katerina200 είπε Τότε ας απαγορευόταν τελείως στους ανήλικους που δεν έχουν εμβολιαστεί. Εχμμμ αυτο δεν εφαρμοζουν τωρα για ενηλικες και ανοιξες αυτο το topic για συμβουλες; Οι ανηλικοι δεν μπορουσαν να εμβολιαστουν επειδη δεν ειχε ανοιξει, οι ενηλικες απο επιλογη. Ρε συ, μηπως τρολαρεις; Α εισαι φαση "ψοφος στην κατσικα του γειτονα". Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2021 από efib
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Ψηλέ, πριν 15 μέρες έγινε Lockdown στην Μύκονο, δεν ξέρω αν το έμαθες. Επίσης σήμερα κιόλας απείλησε ο Χαρδαλιάς με νέα Lockdown σε διάφορες περιοχές που είναι στο κόκκινο, δεν ξέρω αν έμαθες ίσως αυτό. Και όλα αυτά ενώ είχαν πει ότι δεν ξαναγίνει lockdown. Το καλοκαίρι του 2020 το είχαν πει αυτό και ακολούθησαν 8 μήνες κλείσιμο. Όπως επίσης είχαν πει ότι δεν θα την πληρώσουν οι εμβολιασμένοι εκ μέρους των ανεμβολίαστων, παρόλαυτα συνέβησαν αυτά που λέω στις 2 πρώτες γραμμές. Το ρεζουμέ είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα άσε να λέει ότι θέλει ο "κάθε" χαρδαλιάς ή ο "κάθε" μητσοτάκης αυτοί μπορεί να λέγονται κυβέρνηση και να νομίζουν ότι κυβερνούν την χώρα η οικονομία (χρήμα) κυβερνάει τις χώρες ότι αφορά την χώρα μας (ελλάδα) όταν χρωστάς "δις ευρώ" σε κάποιους αυτοί οι κάποιοι κυβερνούν την χώρα ελπίζω να σε κάλυψα τώρα γιατί δεν θα γίνει κανένα Lockdown από Σεπτέμβριο ούτε στην ελλάδα ούτε πουθενά είναι απλή η απάντηση γιατί δεν αντέχει η οικονομία (χρήμα) δηλαδή οι επιχειρήσεις η ζωή συνεχίζεται...αυτό σημαίνει το "εξέλιξη του ανθρώπινου είδους/φύση" που λέω ότι θα κάνουν την δουλειά τους.
jimis_vts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Α είσαι από τους "είναι όλα κρούσματα; όχι δεν είναι!"; Δεν έχω κανέναν καϊλέ να βγάλω καθαρή την κυβέρνηση αρίστων μαρινάκη/μητσοτάκη, φυσικά και η διαχείριση είναι τραγική, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να κάνει κάτι πολύ διαφορετικό αντί για lockdown με τέτοια νούμερα. Όσο προσωπικό και να πάρεις όταν τα νοσοκομεία γεμίζουν και ακόμα και επιτάσσονται κλινικές οι λύσεις και οι συζητήσεις τελειώνουν Όχι δεν είμαι σ αυτή την κατηγορία. Και ποιες κλινικές επιτασονται?το ιατρικό που πρέπει να είσαι απυρετος και με καθαρή ακτινογραφία? Να πάμε για ξεματιασμα τότε. Εδώ ο παππούς μου μπήκε ανεμβολίαστος και με πόσα υποκείμενα 87 χρόνων τον έβγαλαν 5 φορές θετικο καθησε 50 μέρες μέσα και δεν είχε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις