Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπομονή κι ας ελπίσουμε ότι θα βάλει μυαλό η κυβέρνηση απο Οκτώβριο.. αλλιώς να δούμε απο που θα βρούν τα ψηφαλάκια για τις επόμενες εκλογές. Άσε ξέρω, θα τρέξουν οι ψεκασμένοι εμβολιαστές. Αυτά ως δόση ειρωνίας για πολλούς εδώ μέσα που περνιούνται για γνώστες περι εμβολίων και αμβισβητούν τις συμβουλές γιατρών.

Δύσκολα να αλλάξει κάτι αλλά αν όντως έχεις πρόβλημα @katerina200 τότε καλό είναι να επικοινωνήσεις με υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τέτοιες περιπτώσεις.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Αν δεν έχεις πρέπει να πας δουλέψεις, όχι σήμερα, ΕΧΘΕΣ. 

Με τη μαμά και το μπαμπά μένεις ακομα? Ξέρεις τα οικονομικά του καθενός ή αν έχει να δώσει ντούκου τόσα? Ρε πάτε καλά? 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ikorolis είπε

στα internet cafe δεν είναι παράνομο να ζητάνε ταυτότητα

καθώς η ταυτότητα είναι απόδειξη της ηλικίας σου (ημερομηνία γέννησης) καθώς αν είσαι ανήλικος δεν μπαίνεις.

Όχι, μπαίνεις και ανήλικος. Κάτω των 18 μου είπαν πως δεν χρειάζεται εμβόλιο, αλλά τεστ. 

Επεξ/σία από katerina200
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

είναι παράνομο αυτο οπότε του λες οτι δεν εχεις καμια υποχρεώση να του δείξεις ταυτότητα. ειναι γνωστο το κενο αυτο και πρακτικά ολοι έτσι δουλευουν. αυτός ισως θέλει να χάσει κιαλλο κοσμο οπότε πηγαινε σε άλλο νετ.

Είσαι υποχρεωμένος να δείξεις σε αστυνομικό αν το ζητήσει, ΔΕΝ είναι παράνομο να ζητήσει κάποιος να δει ταυτότητα, όχι μόνο στο νετ, γενικά, πχ σε ένα κατάστημα κινητής για κάποια εξακρίβωση στοιχείων, μπορείς να πεις απλά όχι δεν την δείχνω αλλά πολύ απλά θα σου πει δεν μπαίνεις ή στο κατάστημα κινητής ότι δεν σε εξυπηρετούν

Επεξ/σία από Hacker?pcs
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos032 είπε

Υπομονή κι ας ελπίσουμε ότι θα βάλει μυαλό η κυβέρνηση απο Οκτώβριο.. αλλιώς να δούμε απο που θα βρούν τα ψηφαλάκια για τις επόμενες εκλογές. Άσε ξέρω, θα τρέξουν οι ψεκασμένοι εμβολιαστές. Αυτά ως δόση ειρωνίας για πολλούς εδώ μέσα που περνιούνται για γνώστες περι εμβολίων και αμβισβητούν τις συμβουλές γιατρών.

Δύσκολα να αλλάξει κάτι αλλά αν όντως έχεις πρόβλημα @katerina200 τότε καλό είναι να επικοινωνήσεις με υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τέτοιες περιπτώσεις.

Εγώ πάντως δεν εξαρτιέμαι από καμία κυβέρνηση (ούτε από αυτούς που κυβέρνησαν / που κυβερνούν / θα κυβερνήσουν).

Από Σεπτέμβριο που δεν θα έχει Lockdown  θα κάνει το έργο της η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η φύση έτσι θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους με φυσικό τρόπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ikorolis είπε

είσαι λάθος φίλε βασίλη.

στα internet cafe δεν είναι παράνομο να ζητάνε ταυτότητα

καθώς η ταυτότητα είναι απόδειξη της ηλικίας σου (ημερομηνία γέννησης) καθώς αν είσαι ανήλικος δεν μπαίνεις.

αν υπάρχει ξεχωριστό καθεστως στα νετ καφε παω πασο δεν το γνωρίζω.

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikorolis είπε

Από Σεπτέμβριο που δεν θα έχει Lockdown  θα κάνει το έργο της η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η φύση έτσι θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους με φυσικό τρόπο.

Δεν είναι λογική αυτή γιατί 1ον οι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές παίρνουν στο λαιμό τους άτομα που όντως δεν μπορούν να το κάνουν και 2ον αν γεμίσουν τις ΜΕΘ οι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

Εγώ πάντως δεν εξαρτιέμαι από καμία κυβέρνηση (ούτε από αυτούς που κυβέρνησαν / που κυβερνούν / θα κυβερνήσουν).

Καλά περίμενε εσύ ότι δεν θα έχει lockdown. Εγώ το θέλω να γίνει βέβαια να ηρεμήσουμε κιόλας. Καλά δεν ημασταν κλειστά? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimis_vts είπε

Καλά περίμενε εσύ ότι δεν θα έχει lockdown. Εγώ το θέλω να γίνει βέβαια να ηρεμήσουμε κιόλας. Καλά δεν ημασταν κλειστά? 

Ή εμβολιασμός ή lockdown, δεν υπάρχει άλλη λύση, διάλεξε

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε

αν υπάρχει ξεχωριστό καθεστως στα νετ καφε παω πασο δεν το γνωρίζω.

να σου ζητήσει να δείξεις ταυτότητα στα internet cafe έχουν το δικαίωμα για την εξακρίβωση της ηλικίας (ημερομηνία γέννησης) μην κοιτάς τώρα το internet cafe που πήγε η φίλη μας που επιτρέπει σε ανήλικους να μπαίνουν...σε σοβαρά internet cafe επειδή έχουν τυχερά παιχνίδια/τζόγο κτλ απαγορεύονται οι ανήλικοι.

επίσης ταυτότητα για εξακρίβωση στοιχείων μπορεί να σου ζητήσει και κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

επίσημα δικαίωμα να σου ζητήσει ταυτότητα και να προβεί σε έλεγχο έχει μόνο ο αστυνομικός.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Όχι, μπαίνεις και ανήλικος. Κάτω των 18 μου είπαν πως δεν χρειάζεται εμβόλιο, αλλά τεστ. 

με τεστ δεν μπαίνεις εσύ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ikorolis είπε

επίσημα δικαίωμα να σου ζητήσει ταυτότητα και να προβεί σε έλεγχο έχει μόνο ο αστυνομικός.

Αυτή είναι η διαφορά, ο οποιοσδήποτε μπορεί να ζητήσει να δει ταυτότητα, δεν είναι παράνομο αλλά μπορείς να αρνηθείς, στον αστυνομικό όμως είσαι υποχρεωμένος αλλιώς έχεις κυρώσεις. Ο οποιοσδήποτε όμως στην 1η περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει υπηρεσίες αν αρνηθείς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Έχεις δει ποτέ σοβαρή κοπέλα σε νετ? ΠΟΤΕ

Αρα ισχυρίζεσαι οτι η γυναίκα μου (την οποία γνώρισα μέσω internet kafe πριν 21 χρόνια, την οποία παντρεύτηκα πριν 11 χρόνια και με την οποία εχω 2 παιδιά) δεν είναι σοβαρή...

Επεξ/σία από dimitris_sal
  • Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

λυπάμαι που σε απογοήτευσα αλλά δεν θα γίνει κανένα lockdown (δεν σηκώνει η οικονομία/χρήμα/επιχειρήσεις) γιατί αν γίνει θα κλείσουν οριστικά αρκετές επιχειρήσεις και θα μείνει χωρίς δουλειά (άνεργος) πάρα πολύς κόσμος και καμία κυβέρνηση δεν έχει τα χρήματα να στηρίξει τόσο κόσμο με "επιδόματα της πείνας".

είπαμε θα αναλάβει το έργο η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και η μητέρα φύση

ο ιός θα εξακολουθεί να υπάρχει στην ζωή μας (όπως υπάρχουν χιλιάδες άλλοι)

εκτός αν βρεθεί καλύτερο εμβόλιο/φάρμακο/θεραπεία

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

με τεστ δεν μπαίνεις εσύ;

Η αλήθεια είναι πως μπερδεύτηκε με την ηλικία μου, αλλά του είπα την πραγματική. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...