Joshua21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, katerina200 είπε Καλά ντε, θα φορούσα μάσκα και θα ήμουν με αντισηπτικό, δεν θα πήγαινα έτσι χωρίς μέτρα προστασίας Έλα όμως που η μάσκα και το αντισηπτικό δεν παρέχουν επαρκή προστασία, ειδικά σε μη εμβολιασμένα άτομα, πόσο μάλλον όταν υπάρχει πρόβλημα με το ανοσοποιητικό τους. Απάντηση πάντως δεν μου έδωσες, ο γιατρός που σου απαγόρεψε να εμβολιαστείς σου έδωσε το ok να πηγαίνεις σε net cafe?
Xejolontas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε Εξαιρετικά λίγες παθήσεις εξαιρούνται με ειδική διαδικασία όμως υπάρχει μεγάλος αριθμός κουτοπόνηρων αντιεμβολιαστών γιατρών που ιδιωτικά λένε στο κόσμο μην εμβολιαστείτε αλλά άμα ένας δημοσιογράφος τους ζητήσει να το πουν δημόσια δεν το λένε γιατί είναι παπάτζα Ένας άλλος γιατρός έδωσε στη μάνα μου φάρμακα, δε ξέρω τι , για να μην και καλά πάθει θρόμβωση επειδή είχε κάνει το άστρα ζενεκα
insomniac01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Το ερώτημα δεν είναι γιατί το ΝΕΤ αφήνει η ΟΧΙ. Αλλά γιατί ΕΣΥ πας στο ΝΕΤ; Δεν έχεις υπολογιστή σπίτι σου. Φιλικά ρωτάω, προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
tasarass77 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Βλέπω να κλειδώνει το θέμα σε κανά δεκάλεπτο
katerina200 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Έλα όμως που η μάσκα και το αντισηπτικό δεν παρέχουν επαρκή προστασία, ειδικά σε μη εμβολιασμένα άτομα, πόσο μάλλον όταν υπάρχει πρόβλημα με το ανοσοποιητικό τους. Απάντηση πάντως δεν μου έδωσες, ο γιατρός που σου απαγόρεψε να εμβολιαστείς σου έδωσε το ok να πηγαίνεις σε net cafe? όχι.. αλλά ήταν ένας πειρασμός το νετ καφέ..
Hacker?pcs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Xejolontas είπε Ένας άλλος γιατρός έδωσε στη μάνα μου φάρμακα, δε ξέρω τι , για να μην και καλά πάθει θρόμβωση επειδή είχε κάνει το άστρα ζενεκα Υπάρχουν πολλά ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ αντιεμβολιαστές γιατροί που κανονικά θα έπρεπε να τους αφαιρεθεί η άδεια που σαμποτάρουν την εμβολιαστική προσπάθεια με διάφορους τρόπους και δεν γίνεται να εντοπιστούν εύκολα γιατί και οι ασθενείς τους είναι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές 7
katerina200 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, tasarass77 είπε Βλέπω να κλειδώνει το θέμα σε κανά δεκάλεπτο Μάντης! 😆
insomniac01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Δημόσια αν του το ζητήσει κάποιο ΜΜΕ, μπορεί να το πει ότι η τάδε πάθηση σου δεν μπορεί να εμβολιαστεί; Ή θα φάει διαγραφή από τον ιατρικό του σύλλογο; Διαγραφή. Και είναι δύσκολο όταν έχεις κτίσεις μια ζωή 10.000+ το μήνα να πέσεις στα 1.000-2.000.
katerina200 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, insomniac01 είπε Το ερώτημα δεν είναι γιατί το ΝΕΤ αφήνει η ΟΧΙ. Αλλά γιατί ΕΣΥ πας στο ΝΕΤ; Δεν έχεις υπολογιστή σπίτι σου. Φιλικά ρωτάω, προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Άλλο το κλίμα στο σπίτι, άλλο στο νετ. Επίσης, άλλες συσκευές στο νετ. 1
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, katerina200 είπε όχι.. αλλά ήταν ένας πειρασμός το νετ καφέ.. Σωστά το είπες, ήταν. Ευτυχώς.
insomniac01 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, katerina200 είπε Άλλο το κλίμα στο σπίτι, άλλο στο νετ. Επίσης, άλλες συσκευές στο νετ. Για το πρώτο το καταλαβαίνω. Για το δεύτερο, γιατί; Δεν έχεις 500-1000 να πάρεις έναν υπολογιστή;
jimis_vts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Hacker?pcs είπε Υπάρχουν πολλά ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ αντιεμβολιαστές γιατροί που κανονικά θα έπρεπε να τους αφαιρεθεί η άδεια που σαμποτάρουν την εμβολιαστική προσπάθεια με διάφορους τρόπους και δεν γίνεται να εντοπιστούν εύκολα γιατί και οι ασθενείς τους είναι ψεκασμένοι αντιεμβολιαστές Αυτή είναι μια σοβαρή άποψη ναι ρε φίλε. Να κάνεις ένα εμβόλιο που δεν έχει πάρει έγκριση και ο γιατρός να που στο λέει να είναι παλιοτόμαρο. Εν τω μεταξύ ποτέ ήταν ο γιατρός που με το εμβόλιο είναι στη μεθ??? Λέω εγώ τώρα.. 1
Hacker?pcs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, katerina200 είπε Άλλο το κλίμα στο σπίτι, άλλο στο νετ. Επίσης, άλλες συσκευές στο νετ. Εσύ δηλαδή με χαμηλό ανοσοποιητικό, με τη μετάλλαξη Δ να κυκλοφορεί, ανεμβολίαστος και αυτό που καίγεσαι και θεωρείς ρατσισμό είναι να πας σε νετ. Το ότι μπορεί να κολλήσεις και με το χαμηλό ανοσοποιητικό να δεις τα ραδίκια ανάποδα ας πούμε δεν σε απασχολεί 1 λεπτό πριν, jimis_vts είπε ένα εμβόλιο που δεν έχει πάρει έγκριση Ποιο δεν έχει πάρει έγκριση; Αυτό που το έχει κάνει η μισή Ελλάδα και παγκοσμίως έχει 5 δις δόσεις; 4
basilis_k6 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε Δημόσια αν του το ζητήσει κάποιο ΜΜΕ, μπορεί να το πει ότι η τάδε πάθηση σου δεν μπορεί να εμβολιαστεί; Ή θα φάει διαγραφή από τον ιατρικό του σύλλογο; διαγραφή και μετά ξυρισμα στο κεφάλι και περιφορά στο συνταγμα με ταμπέλα στο λαιμό "ειμαι αντιεμβολιαστής γιατρός"
Hacker?pcs Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε διαγραφή και μετά ξυρισμα στο κεφάλι και περιφορά στο συνταγμα με ταμπέλα στο λαιμό "ειμαι αντιεμβολιαστής γιατρός" Μια ποινική δίωξη δεν θα ήταν άσχημο. Σίγουρα το λιγότερο που πρέπει σε τέτοιους επίορκους γιατρούς είναι η ταμπέλα του καθαιρεμένου χωρίς άδεια ασκήσεως αντιεμβολιαστή
Προτεινόμενες αναρτήσεις