Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Και τελικα ισχυει οτι τα ιντερνετ καφε εχουν τα ιδια μετρα με εστιαση

Όταν ήταν υποχρεωτική η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους, δεν είχαν τα ίδια μέτρα με την εστίαση; -_-

4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ο γιατρός σου απαγόρευσε να κάνεις το εμβόλιο, ok, από την άλλη όμως σου είπε ότι μπορείς ελεύθερα να πηγαίνεις να παίζεις σε net cafe?

Επίσης το να μην μπορείς να πας σε net cafe δεν έχει καμία σχέση με "αποκλεισμό από τα πάντα".

Καλά ντε, θα φορούσα μάσκα και θα ήμουν με αντισηπτικό, δεν θα πήγαινα έτσι χωρίς μέτρα προστασίας 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katerina200 είπε

Όταν ήταν υποχρεωτική η μάσκα στους εσωτερικούς χώρους, δεν είχαν τα ίδια μέτρα με την εστίαση; -_-

Τι εννοεις? Απο την αρχη ειναι υποχρεωτικη η μασκα σε ολους τους εσωτερικους χωρους. Αλλο να την κατεβαζεις για τον καφε κτλ. Απλα πριν δεν ειχε ελεγχους και για αυτο ισως δεν φορουσαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τι εννοεις? Απο την αρχη ειναι υποχρεωτικη η μασκα σε ολους τους εσωτερικους χωρους. Αλλο να την κατεβαζεις για τον καφε κτλ. Απλα πριν δεν ειχε ελεγχους και για αυτο ισως δεν φορουσαν.

Ναι, αυτό, δεν την φορούσε κανένας, αλλά αφού δεν είχε ελέγχους λογικό. 

Πάντως όλα είναι θέμα επιβολής κανονισμών και ελέγχου. 

Και 2ο πάντως, όπως έγραψα πιο πάνω, τότε μου είχαν πει να κάνω ό,τι θέλω με το θέμα της μάσκας, αλλά αν υπήρχε έλεγχος, η ευθύνη θα ήταν δική μου και όχι δική τους. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με τον εμβολιασμό. 

Επεξ/σία από katerina200
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Ο γιατρός που έχω μου έχει πει να μην κάνω το εμβόλιο. Και αν δεν μπορώ δηλαδή να εμβολιαστώ, πρέπει να αποκλειστώ από τα πάντα; 

Γιατι νομίζεις διαμαρτυρονται πολλοι;

20 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Λίγο ρατσιστές με τους ανεμβολίαστους καταλήγουμε 

Στη Κύπρο ουτε σε φουρνο δε μπορεις να πας ουτε supermarket χωρις επισημο τεστ η εμβολιο. Ειναι ενας τροπος να πιεστει ο κοσμος. Αγνωστο για ποσο θα ισχύσει.

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tasarass77 είπε

Από τον τίτλο νόμιζα ότι θα κάνουν το εμβόλιο στα ίντερνετ καφέ, για να το κάνουν πιο εύκολα οι νέοι 😁

Χαχαχχα έγραψες! 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πόσο σίγουρος είναι ο γιατρός σου ότι όντως δεν κάνει να εμβολιαστείς? Μήπως να πάρεις και κάποια άλλη γνώμη?

Γενικά δεν έχω ακούσει για κάποια πάθηση να εξαιρείται επίσημα από τον εμβολιασμό

Δεν είμαι σίγουρος αν μια πάθηση πρέπει να εξαιρείται επίσημα ώστε ένας γιατρός να αποφασίζει βάση αυτού του μπούσουλα για το αν θα εμβολιαστεί ένας ασθενής. Οι περιπτώσεις είναι τόσο πολλές που μόνο ένας γιατρός μπορεί να αποφασίσει από το ιστορικό του ασθενή. Οι πρωτοι που μου έρχονται στο μυαλό και έχουν θέμα ειναι οι αλλεργικοι στα εμβόλια και σε κάποιο από τα συστατικά του. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Γιατι νομίζεις διαμαρτυρονται πολλοι;

Στη Κύπρο ουτε σε φουρνο δε μπορεις να πας ουτε supermarket χωρις επισημο τεστ η εμβολιο. Ειναι ενας τροπος να πιεστει ο κοσμος. Αγνωστο για ποσο θα ισχύσει.

Λίγο παρατραβηγμένο δεν είναι αυτό; 

1 λεπτό πριν, Xejolontas είπε

Κατερινουλα, γιατί δεν αγοράζεις ένα PC? 

Δεν είναι χώροι για κυρίες τα ίντερνετς καφε

Γιατί καλέ; 😅

Δημοσ.

Αυτός ο γιατρός που σου είπε ότι δεν μπορείς να το κάνεις, άμα του το ζητήσουν να το πει δημόσια μπορεί να το πει; Ή στο είπε ιδιωτικά;

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Hacker?pcs said:

Αυτός ο γιατρός που σου είπε ότι δεν μπορείς να το κάνεις, άμα του το ζητήσουν να το πει δημόσια μπορεί να το πει; Ή στο είπε ιδιωτικά;

Ιδιωτικά το είπε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, katerina200 είπε

Ιδιωτικά το είπε 

Δημόσια αν του το ζητήσει κάποιο ΜΜΕ, μπορεί να το πει ότι η τάδε πάθηση σου δεν μπορεί να εμβολιαστεί; Ή θα φάει διαγραφή από τον ιατρικό του σύλλογο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Παιδιά πέρα από την πλάκα , άκουσα ότι υπάρχει ειδική επιτροπή που θα κρίνει αν κάποιος που έχει λόγο, θα μπορεί να εξαιρεθεί από τον εμβολιασμό. Έτσι θα παίρνει και αυτός το πιστοποιητικό εμβολιασμού(το qr code)

Επεξ/σία από Xejolontas
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Αν κολλήσει τον ίο (corona virus) με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα όπως λέει ο γιατρός και δεν αφήνει να κάνει το εμβόλιο

ξέρεις τι θα συμβεί...νοσηλεία=ΜΕΘ=θα αποδημήσει εις κύριο (θα δει τα ραδίκια ανάποδα κοινώς)

απλά αφού λέει ο γιατρός όχι εμβόλιο τότε κάθεσαι σπίτι σου.

όσο για το χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα σου προτείνω να πάρεις "The Mollers" ξέρεις το γνωστό μουρουνέλαιο.

Βοηθάει στο ανοσοποιητικο το μουρουνελαιο; Παίρνω κάθε μέρα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xejolontas είπε

Παιδιά πέρα από την πλάκα , άκουσα ότι υπάρχει ειδική επιτροπή που θα κρίνει αν κάποιος που έχει λόγο, θα μπορεί να εξαιρεθεί από τον εμβολιασμό. Έτσι θα παίρνει και αυτός το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Εξαιρετικά λίγες παθήσεις εξαιρούνται με ειδική διαδικασία όμως υπάρχει μεγάλος αριθμός κουτοπόνηρων αντιεμβολιαστών γιατρών που ιδιωτικά λένε στο κόσμο μην εμβολιαστείτε αλλά άμα ένας δημοσιογράφος τους ζητήσει να το πουν δημόσια δεν το λένε γιατί είναι παπάτζα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...