Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, katerina200 είπε Τι τζόγος υπάρχει στα νετ; Κάνουμε και λίγο πλάκα μερικές φορές.. Για το Αναφορά σε κείμενο Πρεπει να εχεις ολοκληρωσει τον εμβολιασμο για να παρεις πιστοποιητικο την επομενη μερα, και για να σε εμφανισει με πρασινο η εφαρμογη μετα απο 14 μερες. λεω
Macosj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Δεν ξέρω που το είδατε αυτό, μάλλον μπερδεύεστε με το Johnson που είναι μια δόση και παίρνεις το πιστοποιητικό. Τα άλλα θέλουν και τις 2 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Πρεπει να εχεις ολοκληρωσει τον εμβολιασμο για να παρεις πιστοποιητικο την επομενη μερα, και για να σε εμφανισει με πρασινο η εφαρμογη μετα απο 14 μερες. Εγώ έχω πάρει πιστοποιητικό εμβολιασμού με την πρώτη δόση, αν με δείχνει πράσινο η εφαρμογή δεν ξέρω. Την επόμενη μέρα του εμβολιασμού το πήρα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, katerina200 είπε Τι τζόγος υπάρχει στα νετ; Κάνουμε και λίγο πλάκα μερικές φορές.. Συγνώμη κοπελιά δεν ξέρω στο internet cafe στην περιοχή που συχνάζεις αν έχει μόνο υπολογιστές που παίζουν παιχνίδια ξέρεις (COD/FIFA/BATTLEFIELD/WOW/LOL κτλ ή αν έχει τυχερά παιχνίδια (αυτά που στοιχηματίζεις με αληθινά χρήματα) αυτά είναι τζόγος και απαγορεύεται σε ανήλικους για αυτό και αν έχεις προσέξει στα μαγαζιά του ΟΠΑΠ δεν μπαίνουν ανήλικοι... 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Εγώ έχω πάρει πιστοποιητικό εμβολιασμού με την πρώτη δόση, αν με δείχνει πράσινο η εφαρμογή δεν ξέρω. Την επόμενη μέρα του εμβολιασμού το πήρα όταν κάνεις την πρώτη δόση του εμβολίου μπορείς να βγάλεις βεβαίωση πιστοποιητικό εμβολιασμού (Covid-19 Pass) βγάζεις όταν κάνεις και τις δύο δόσεις και περάσουν οι 14 ημέρες από τότε που έκανες την 2η δόση τότε θα βγάλει το πράσινο check η εφαρμογή.
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, katerina200 είπε Τι τζόγος υπάρχει στα νετ; Κάνουμε και λίγο πλάκα μερικές φορές.. Καλά μας δουλεύεις και εσύ; Δεν έχεις ακούσει για φρουτάκια, ηλεκτρονικους κουλοχέρηδες, υπολογιστές με λογισμικά για καζίνο κτλ. Ελεος, τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Αν είσαι το πολύ ως 23 σε δικαιολογώ για τις ερωτήσεις που κάνεις. 2
katerina200 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε Συγνώμη κοπελιά δεν ξέρω στο internet cafe στην περιοχή που συχνάζεις αν έχει μόνο υπολογιστές που παίζουν παιχνίδια ξέρεις (COD/FIFA/BATTLEFIELD/WOW/LOL κτλ ή αν έχει τυχερά παιχνίδια (αυτά που στοιχηματίζεις με αληθινά χρήματα) αυτά είναι τζόγος και απαγορεύεται σε ανήλικους για αυτό και αν έχεις προσέξει στα μαγαζιά του ΟΠΑΠ δεν μπαίνουν ανήλικοι... Μόνο παιχνίδια, αλλά φαντάζομαι πως αν θέλεις να μπεις σε καμία στοιχηματική, μπορείς με τον browser
Macosj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, ikorolis είπε Συγνώμη κοπελιά δεν ξέρω στο internet cafe στην περιοχή που συχνάζεις αν έχει μόνο υπολογιστές που παίζουν παιχνίδια ξέρεις (COD/FIFA/BATTLEFIELD/WOW/LOL κτλ ή αν έχει τυχερά παιχνίδια (αυτά που στοιχηματίζεις με αληθινά χρήματα) αυτά είναι τζόγος και απαγορεύεται σε ανήλικους για αυτό και αν έχεις προσέξει στα μαγαζιά του ΟΠΑΠ δεν μπαίνουν ανήλικοι... όταν κάνεις την πρώτη δόση του εμβολίου μπορείς να βγάλεις βεβαίωση πιστοποιητικό εμβολιασμού (Covid-19 Pass) βγάζεις όταν κάνεις και τις δύο δόσεις και περάσουν οι 14 ημέρες από τότε που έκανες την 2η δόση τότε θα βγάλει το πράσινο check η εφαρμογή. Τώρα είδα ότι είναι πιστοποιητικό μερικού εμβολιασμού
SabotazNic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Macosj είπε Εγώ έχω πάρει πιστοποιητικό εμβολιασμού με την πρώτη δόση, αν με δείχνει πράσινο η εφαρμογή δεν ξέρω. Την επόμενη μέρα του εμβολιασμού το πήρα Johnson εκανες? Μόλις τώρα, Macosj είπε Τώρα είδα ότι είναι πιστοποιητικό μερικού εμβολιασμού Ακυρο τοτε
katerina200 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Καλά μας δουλεύεις και εσύ; Δεν έχεις ακούσει για φρουτάκια, ηλεκτρονικους κουλοχέρηδες, υπολογιστές με λογισμικά για καζίνο κτλ. Ελεος, τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Αν είσαι το πολύ ως 23 σε δικαιολογώ για τις ερωτήσεις που κάνεις. Δεν είδα τίποτα τέτοιο στο συγκεκριμένο νετ
Macosj Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Johnson εκανες? Όχι λύθηκε, είναι πιστοποιητικό μερικού εμβολιασμού, δεν είχα προσέξει το μερικού
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, katerina200 είπε Δεν είδα τίποτα τέτοιο στο συγκεκριμένο νετ Δεν χρειαζεται να δεις, μπορεί να είναι σε λογισμικά μέσα στους υπολογιστές, στοιχηματικες, ψηφιακά καζίνο και ένα σωρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις