Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να πάω σήμερα και ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού και των 2 δόσεων. Δεν ξέρω αν μπορώ να εμβολιαστώ λόγω προβλημάτων υγείας που αφορούν το ανοσοποιητικό μου, αλλά γιατί να μην μπορώ να παίξω λίγο, έστω με μάσκα και αντισηπτικό; 

Θυμάμαι πριν τα κλείσουν την τελευταία φορά ήταν όλοι εκεί μέσα χωρίς μάσκα, και είχα ρωτήσει τότε αν πρέπει να φορέσω μάσκα και η απάντηση ήταν "κάνε ό,τι θέλεις, με δική σου ευθύνη" και τώρα θέλουν οπωσδήποτε να έχεις κάνει και τις 2 δόσεις; 

Εν τω μεταξύ, πρώτη φορά είδα άδειο τον χώρο, πέρα από 2 άτομα, μέρα Σάββατο. 

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Δεν ξέρω αν μπορώ να εμβολιαστώ λόγω προβλημάτων υγείας που αφορούν το ανοσοποιητικό μου,

Αυτο θα στο πει γιατρος.

Οσο για τα υπολοιπα, νομιζω πεφτουν μεσα στους κανονισμους εστιασης αφου σερβιρουν σνακς κτλ, και εκει θελει βεβαιωση εμβολιασμου. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Αυτο θα στο πει γιατρος.

Οσο για τα υπολοιπα, νομιζω πεφτουν μεσα στους κανονισμους εστιασης αφου σερβιρουν σνακς κτλ, και εκει θελει βεβαιωση εμβολιασμου. 

Ο γιατρός που έχω μου έχει πει να μην κάνω το εμβόλιο. Και αν δεν μπορώ δηλαδή να εμβολιαστώ, πρέπει να αποκλειστώ από τα πάντα; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katerina200 είπε

Ο γιατρός που έχω μου έχει πει να μην κάνω το εμβόλιο. Και αν δεν μπορώ δηλαδή να εμβολιαστώ, πρέπει να αποκλειστώ από τα πάντα; 

Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις;

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, κανονισμός στα ίντερνετ καφέ, που εκεί πέρα κάπνιζαν σε εσωτερικό χώρο όποιοι ήθελαν, όποτε ήθελαν; 

Δημοσ.

Πόσο σίγουρος είναι ο γιατρός σου ότι όντως δεν κάνει να εμβολιαστείς? Μήπως να πάρεις και κάποια άλλη γνώμη?

Γενικά δεν έχω ακούσει για κάποια πάθηση να εξαιρείται επίσημα από τον εμβολιασμό

• Like 6
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Προσωρινα μπορεις να σκεφτεις και να κολλησεις covid. think about it 😂

Οι πελάτες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν υπάρχει πρόβλεψη για τέτοιες περιπτώσεις;

Αφού σου λένε αν δεν μου δείξεις πιστοποιητικό με ταυτότητα, δεν μπαίνεις, τι πρόβλεψη να υπάρχει; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, katerina200 είπε

Εν τω μεταξύ, κανονισμός στα ίντερνετ καφέ, που εκεί πέρα κάπνιζαν σε εσωτερικό χώρο όποιοι ήθελαν, όποτε ήθελαν; 

Ναι αλλα για το τσιγαρο δεν εκαναν ελεγχους. Για την επιδειξη βεβαιωσης σε εσωτερικους χωρους ομως κανουν. Ειναι ικανοι να μπουν σε μαγαζι και να καπνιζουν και να μην τους νοιαξει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Οι πελάτες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Ρώτησα και ένα άλλο νετ καφέ, έτσι από περιέργεια, και μου το είπε αυτό, πως αν έχω νοσήσει, επιτρέπεται να μπω. Έπεσαν τα μάτια και τα μαλλιά μου. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν κολλήσει τον ίο (corona virus) με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα όπως λέει ο γιατρός και δεν αφήνει να κάνει το εμβόλιο

ξέρεις τι θα συμβεί...νοσηλεία=ΜΕΘ=θα αποδημήσει εις κύριο (θα δει τα ραδίκια ανάποδα κοινώς)

απλά αφού λέει ο γιατρός όχι εμβόλιο τότε κάθεσαι σπίτι σου.

όσο για το χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα σου προτείνω να πάρεις "The Mollers" ξέρεις το γνωστό μουρουνέλαιο.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Αν κολλήσει τον ίο (corona virus) με χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα όπως λέει ο γιατρός και δεν αφήνει να κάνει το εμβόλιο

ξέρεις τι θα συμβεί...νοσηλεία=ΜΕΘ=θα αποδημήσει εις κύριο (θα δει τα ραδίκια ανάποδα κοινώς)

απλά αφού λέει ο γιατρός όχι εμβόλιο τότε κάθεσαι σπίτι σου.

Οποτε αν γραψω να παει να πηδηξει απο καταρρακτη, πρεπει να το κανει? 

2 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Ρώτησα και ένα άλλο νετ καφέ, έτσι από περιέργεια, και μου το είπε αυτό, πως αν έχω νοσήσει, επιτρέπεται να μπω. Έπεσαν τα μάτια και τα μαλλιά μου. 

Αν δεν κανω λαθος, ειναι επειδη χτιζεις ανοσια και με αυτον τον τροπο.

Παντως θα επαιρνα και μια 2η γνωμη για το θεμα σου. Αλλο να εχεις καποιο προβλημα υγειας ή αλλεργια, και αλλο χαμηλο ανοσοποιητικο. Θεωρητικα θα επρεπε να το κανεις για αυτον τον λογο

Επεξ/σία από SabotazNic
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Οποτε αν γραψω να παει να πηδηξει απο καταρρακτη, πρεπει να το κανει? 

Αν δεν κανω λαθος, ειναι επειδη χτιζεις ανοσια και με αυτον τον τροπο.

Παντως θα επαιρνα και μια 2η γνωμη για το θεμα σου.

κράτα μια πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

έχουν δει πολλά τα μάτια μου εδώ στο insomnia.gr έτσι είμαι πάρα πολύ προσεκτικός σε ότι λέω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, katerina200 είπε

Ο γιατρός σου απαγόρευσε να κάνεις το εμβόλιο, ok, από την άλλη όμως σου είπε ότι μπορείς ελεύθερα να πηγαίνεις να παίζεις σε net cafe?

Επίσης το να μην μπορείς να πας σε net cafe δεν έχει καμία σχέση με "αποκλεισμό από τα πάντα".

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...