NobodyRankXV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στις 4/8/2021 στις 8:05 ΜΜ, Raylan είπε Παιδιά καλησπέρα, αν έχεις τελειώσει ΙΕΚ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον βαθμό του σαν βασικό τίτλο σπουδών όπως το πτυχίο του ΕΠΑΛ στο ΑΣΕΠ? Δεν το νομίζω μπρούλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/8/2021 στις 8:05 ΜΜ, Raylan είπε Παιδιά καλησπέρα, αν έχεις τελειώσει ΙΕΚ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον βαθμό του σαν βασικό τίτλο σπουδών όπως το πτυχίο του ΕΠΑΛ στο ΑΣΕΠ? Όχι. Αν έχεις άλλες απορίες πήγαινε και ψάξε την σελίδα του ΑΣΕΠ θα τα βρεις όλα. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2021 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Όχι. Αν έχεις άλλες απορίες πήγαινε και ψάξε την σελίδα του ΑΣΕΠ θα τα βρεις όλα. Μια φίλη έχει απολυτήριο γενικού λυκείου με πολύ χαμηλή βαθμολογία 10-11 και όποτε κάνει τα χαρτιά της στον ΑΣΕΠ πάντα κάποιος της παίρνει την θέση, πρόσφατα τελείωσε ένα ΙΕΚ πάνω στα ξενοδοχειακά νομίζω ανοίκει στον τομέα οικονομίας και θέλει τώρα να το πιστοποιήσει στον εοππεπ. Αυτή ενδιαφέρεται για θέση ΔΕ διοικητικού οικονομικού, για κάνα 8μηνο σε δήμο, με την βαθμολογία του απολυτηρίου που έχει δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει, αλλά αυτή η θέση που ενδιαφέρεται μπορείς να συμμετέχεις στο διαγωνισμό με πτυχίο του ΙΕΚ οποιαδήποτε ειδικότητας στον τομέα οικονομίας. Άρα νομίζω παιδιά ότι μετράει το πτυχίο από τα ΙΕΚ σαν βασικός τίτλος σπουδών, αλλά δεν ξέρω στα σίγουρα κάπου πρέπει να ρωτήσουμε.. Εμπειρικά υπάρχει κάποιος που ξέρει να μας πει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2021 Δεν μετράει το ιεκ αντί του απολυτηρίου απλά ανάλογα την προκήρυξη την αντίστοιχη ειδικότητα αν έχεις και την πιστοποίηση και όχι μόνο το βεκ παίρνεις μόρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα