Pierue Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα έχω μια τελευταία ευκαιρία να δώσω την χρονιά που έρχεται πανελλήνιες και να μπω στην ΑΕΝ, έχω ακούσει ότι παρόλο που η σχολή είναι μέχρι τα 27 χρονιά για να μπαρκαρεις για πρώτη φορά σε δέχονται μέχρι τα 25 μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα ήθελα πολύ να μάθω τι γίνεται με αυτούς που μπήκαν στα 25 26 τους χρόνια ? Συγνώμη αν υπάρχει κάπου αλλού παρόμοια απάντηση δεν μπόρεσα να την βρω
shortlived Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για αυτό το ερώτημα αλλά ως πρωτοετής μηχανικός της ΑΕΝ Μακεδονίας δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο με το παραπάνω...Υποθέτω!! πως δεν ισχύει, και αυτό γιατί, σύμφωνα πάντα με αυτά που μας έχουν πεί, ο κλάδος έχει συνεχή ζήτηση με αρκετές κενές θέσεις. Τώρα δεν αντιλέγω πως μπορεί να θεωρήθει ως κάτι "αρνητικό" στην εταιρεία το να είσαι δόκιμος στα 25 σου. Παρόλα αυτά έχω ένα συμμαθητή στην συγκεκριμένη περίπτωση που βρήκε με ευκολία, θα μπορούσα να πω, θέση σε γκαζάδικο (πετρελαιοφόρο) στην μεγαλύτερη εταιρεία...Χωρίς να αγνοήσω φυσικά την υπευθυνότητα του όσον αφορά τα μαθήματα, που θεωρώ έχει κυριότερη βαρύτητα. Περαιτέρω, βγαίνοντας εκτός θέματος, η δυνατότητα απόκτησης θέσης εμπορικού αξιωματικού μπορεί να επιτευχθεί και σε ανώτερη ηλικία από αυτή των 25. Είτε με την παρακολούθηση μαθημάτων σε ναυτικά λύκεια/ΕΠΑΛ ή με την συμπλήρωση ορισμένων ωρών θαλάσσιας εργασίας και μετά παρακολούθηση απογευματινών μαθημάτων στην ΑΕΝ. Για την δεύτερη επιλογή δεν είμαι πολύ σίγουρος πως ακριβώς γίνεται, απλά πάλι από τα λεγόμενα των καθηγητών μας μάθαμε ότι ορισμένα άτομα παρακολουθούν εξ αποστάσεως (κάτι που δεν γνωρίζω έαν λειτουργεί σε όλες τις σχολές). Τα οποία αργότερα, ήρθαν στη σχολή για μία εβδομάδα περιπού, για να παρακολουθήσουν και τα εργαστήρια. Ελπίζω να φάνηκα χρήσιμος, καλή συνέχεια!! Στις 3/5/2024 στις 7:08 ΜΜ, stamosoeo είπε Φίλε μπήκες τελικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα