Vasilis T 92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Θα ηθελα παρακαλω την βοηθεια σας: Εχω ενα στικακι το: Kingston DataTraveler 100 G3 64GB USB 3.0 και έναν Αντάπτορας OTG των Samsung USB-C male - OTG USB-A female Black που είχε μέσα στο κουτί του το s8. Και τα πήρα και τα έχω συνδέσει όλα αυτά μαζί στο κινητό το Xiaomi Mi 10T για να του αδειάζω χώρο οπότε γέμιζει το κινητό γιατί είχα ένα στικάκι το Sandisk Ultra Dual Drive 64GB USB 3.1 που σύνδεα στο κινητό μου παλιά αλλά από τα πολλά βγάλε βάλε από το κινητό στον υπολογιστή μου έσπασε και τώρα δεν έχω άλλο στικάκι που να έχει μεριά USB-C. Και τώρα βρήκα αυτή την λύση το πρόβλημα μου είναι όμως ότι μόλις μεταφέρω αρχεία από το στικάκι μαζί με το otg συνδεμένο με το κινητό μου για να μεταφέρω αρχεία από το κινητό στο usb στικ πιάνει αυτές της απελπιστικά αργές ταχύτητες μεταφοράς https://youtube.com/shorts/75C8JQHsP94?feature=share και στο τέλος μόλις φτάνει στο 100 μου κολλάει μου φριζαρει συνέχεια ενώ άλλες φορές στην αρχή όταν περνάω κάτι αρχίζει τα γρήγορα του αλλά μετά όταν συνεχίζω να μεταφέρω και άλλα αρχεία στο USB stick από το κινητό μου αρχίζει πάλι τα ίδια τι να κάνω???
mphxths Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Να παρεις ενα καλωδιο και να συνδεσεις το κινητο απευθειας στο πισι. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, mphxths είπε Να παρεις ενα καλωδιο και να συνδεσεις το κινητο απευθειας στο πισι. Έχω καλώδιο αν εννοείς το USB καλώδιο του φορτιστή του κινητού.. το θέμα είναι ότι με το που το συνδέσω στης μπροστινές θύρες του κουτιού του υπολογιστή αρχίζει της σύνδεσης και της αποσύνδεσης που να το εμπιστευτώ τώρα να αντιγράψω αρχεία με αυτόν των τρόπο απευθείας στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή?? αν την ώρα της αντιγραφής αρχείων σταματήσει την αντιγραφή??? Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2021 από Vasilis T 92
mphxths Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε στης μπροστινές θύρες του κουτιού του υπολογιστή Συνδεσε το στις πισω. Αυτες που ειναι πανω στην μητρικη. Μην πεις κατι του στυλ "ειναι ολες κατειλλημενες" , παρε ενα usb hub ή βγαλε μια συσκευη για να κανεις την δουλεια σου με το κινητο και μετα ξανασυνδεσε την.
Vasilis T 92 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άμα πάρω αυτό το Usb stick https://www.skroutz.gr/s/21694244/Sandisk-Ultra-Dual-Drive-Go-64GB-USB-3-1.html και το συνδέσω απευθείας από κάτω στην υποδοχή type c του κινητού χωρίς το USB OTG συνδεμένο με το στικάκι μαζί. πιστεύετε ότι θα μου κάνει τα ίδια πάλι https://youtube.com/shorts/75C8JQHsP94?feature=share στην μεταφορά αρχείων από το κινητό προς στο στικάκι θα αργή και πάλι τόσο να τα μεταφέρει και θα κολλάει??? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από Vasilis T 92
Vasilis T 92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα. Επειδή βαριέμαι να ανοίγω των υπολογιστή κάθε φορά που μου γεμίζει η εσωτερική μνήμη του κινητού η μπορεί να τύχει να είμαι έξω κάπου που να μην έχω υπολογιστή μπροστά μου μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο Αποθηκευτικό μέσω για αυτήν την δουλειά που το θέλω εύκολα καί γρήγορα και χωρίς να κάνει αυτά https://youtube.com/shorts/75C8JQHsP94?feature=share κατά την μεταφορά μεγάλων αρχείων και να δουλεύει με σταθερή ταχύτητα μεταφοράς μικρών και μεγάλων αρχείων όσο πάει.. και όταν του κάνω ασφαλή αφαίρεση να γίνεται χωρίς να κάνει το κινητό από μόνο του επανεκκίνηση κατά την προσπάθεια ασφαλείς εξαγωγής αποθηκευτικού μέσου??
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει ενας πολύ καλός λόγος που τα φλασάκια είναι φθηνά και αυτό συμβαίνει επειδή όλα είναι για πέταμα, από τα φλασάκια της πιο άθλιας εταιρείας μέχρι τα φλασάκια μεγαθηρίων οπως της Kingston. Αν θες να κάνεις τη δουλειά σου με φλασάκι κινήσου σε ανώτερη κατηγορία τιμής. Και αν δε θες καποια στιγμή να κλαις τα αρχεία σου καλύτερα να πάρεις 2 σκληρούς δίσκους ωστε ο ένας να είναι αντίγραφο του άλλου, τα φλασάκια δεν ειναι αξιοπιστο αποθηκευτικό μέσο. Απο τα πολύ δυνατά φλασάκια πάντως είναι το Extreme Pro της Sandisk που το εχω δοκιμάσει και σε κινητό. Οι αποσυνδέσεις πάντως μπορεί να οφείλονται (κατά κανόνα) είτε στο φλασάκι είτε στο καλώδιο. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2022 από xaerialtwistx 2
atheatos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Η καλύτερη λύση για μεταφορά αρχείων από κινητό είναι over the air. Τι εννοώ με αυτό? 1)Την μεταφορά μέσω WiFi σκληρού ή WiFi router που έχει usb για να συνδέσεις σκληρό. 2) Την χρήση προγράμματος backup και συγχρονισμό αρχείων μέσο WiFi ή internet. Άφησα το cloud storage απέξω γιατί κάποιες από τις παραπάνω λύσεις δίνουν την δυνατότητα να έχεις το δικό σου cloud.
3DJIN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 ισως μονο ετσι καθως το στικακι θελει ρευμα που δε μπορει να δωσει το κινητο.
Vasilis T 92 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Στις 15/2/2022 στις 12:01 ΜΜ, xaerialtwistx είπε Και αν δε θες καποια στιγμή να κλαις τα αρχεία σου καλύτερα να πάρεις 2 σκληρούς δίσκους ωστε ο ένας να είναι αντίγραφο του άλλου, τα φλασάκια δεν ειναι αξιοπιστο αποθηκευτικό μέσο. Τι δίσκο να πάρω SSD ή HDD;;; Στις 15/2/2022 στις 12:01 ΜΜ, xaerialtwistx είπε Απο τα πολύ δυνατά φλασάκια πάντως είναι το Extreme Pro της Sandisk που το εχω δοκιμάσει και σε κινητό. Αυτό έχω και μου τα κάνει αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα