Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, endeavour είπε Μου ζητουν πηγη, παραθετω μια που ηξερα. Σχολιαζουν την πηγη σαν "Βαλε και βοβολη". Αλλος παραθετει τον Κηραλοιφη, ειλικρινα μετανιωνω που συμμετεχω. ΚΑτα τα αλλα δεν σου αρεσει η wiki για πηγή. 2
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Οικογένεια Γκατζούλη: Ο θάνατος της Μαρίας δεν συνδέεται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού
adi32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, endeavour είπε Μου ζητουν πηγη, παραθετω μια που ηξερα. Σχολιαζουν την πηγη σαν "Βαλε και βοβολη". Αλλος παραθετει τον Κηραλοιφη, ειλικρινα μετανιωνω που συμμετεχω. Όταν βάζετε λόγια ανθρώπων που και καλά είναι επιστήμονες και κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις αρνητων χωρίς μάσκες εν μέσω πανδημίας για να μπουν στη βουλή τι να πούμε μπράβο? 1
markos9 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, endeavour είπε Αυτο με τις πηγες δεν το παιζω πια, μια και οτι πηγη και να βαλω κατι θα εχεις να πεις. Οποτε δεν .... Εγω, συγκεκριμένα, οχι. Μαζι αυτο το παιχνιδι δεν το εχουμε παιξει. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από markos9
Aztec Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά μην παρερμηνεύετε τι λέει ο Κούβελας για να τον βγάλετε off . Προφανώς μιλάει για το εμβόλιο της Pfizer που η λειτουργία mRNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί φαρμακευτικά και για καρκίνους κτλ άρα θεωρεί ότι δεν είναι εμβόλιο με την κλασική έννοια εφόσον ουσιαστικά δεν χρησιμοποιεί αδρανή ιό κτλ αλλα λειτουργει με φαρμακευτικο τρόπο ; ώστε να παράγει την ακιδα . Δεν μιλάει για την συμπεριφορά του εμβολίου για αυτό και λέει ότι δεν είναι κλασικό εμβόλιο . Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Aztec 1 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 minute ago, Aztec said: Παιδιά μην παρερμηνεύετε τι λέει ο Κούβελας για να τον βγάλετε off . Προφανώς μιλάει για το εμβόλιο της Pfizer που η λειτουργία mRNA μπορεί να χρησιμοποιηθεί φαρμακευτικά και για καρκίνους κτλ άρα θεωρεί ότι δεν είναι εμβόλιο με την κλασική έννοια εφόσον ουσιαστικά δεν χρησιμοποιεί αδρανή ιό κτλ αλλα λειτουργει με φαρμακευτικο τρόπο ; ώστε να παράγει την ακιδα . Δεν μιλάει για την συμπεριφορά του εμβολίου για αυτό και λέει ότι δεν είναι κλασικό εμβόλιο . Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ Αυτό που λες εσύ όμως με αυτό που λέει ο άλλος πιο πάνω, είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Απ' τη μια λέει πήγα υγιής και εμβολιάστηκα μικρός, απ' την άλλη είναι αδιανόητο υγιής άνθρωπος να κάνει εμβόλιο. Παίζουμε με τις λέξεις και γυρναμε τη λογική ανάποδα
konandrio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δεν είμαι κατά των εμβολίων. Πιστεύω τον κορονα και τον φοβάμαι από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε. Έχω νοσήσει από αρχές Νοεμβρίου με καθόλου ευχάριστη εμπειρία, έκανα αντισώματα 8 μήνες μετά και είχα 90, είναι καλά αλλά όχι πάρα πολλά μου είπε η ιατρός. Αυτός που νόσησε κολλάει και μεταδίδει, αυτός που εμβολιάστηκε επίσης κολλάει και μεταδίδει, μπορεί κάποιος που έβγαλε άκρη να μου πει πως θα χτιστεί η ανοσία της αγέλης αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει ανόσια; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ρε παιδιά εξηγείστε μου λίγο γιατί ο Κούβελας δεν είναι άξιος αναφοράς; Με επιχειρήματα πάνω σε αυτά που λέει. Δεν έχω πια καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν Προσπαθώ να καταλάβω είμαι τόσο χαζός που βρίσκω λογική σε αυτά που λέει;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, dapit είπε Ρε παιδιά εξηγείστε μου λίγο γιατί ο Κούβελας δεν είναι άξιος αναφοράς; Με επιχειρήματα πάνω σε αυτά που λέει. Δεν έχω πια καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν Προσπαθώ να καταλάβω είμαι τόσο χαζός που βρίσκω λογική σε αυτά που λέει; Αυτα που λεει αρκούν https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/fake-news-apo-ton-dimitri-koubela-kamia-sxesi-me-to-embolio-oi-thanatoi-4-piloton-tis-british-airways-binteo/ Εναντίον των εμβολίων ,αλλά το έχει κάνει. 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 13 minutes ago, dapit said: Ρε παιδιά εξηγείστε μου λίγο γιατί ο Κούβελας δεν είναι άξιος αναφοράς; Με επιχειρήματα πάνω σε αυτά που λέει. Δεν έχω πια καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν Προσπαθώ να καταλάβω είμαι τόσο χαζός που βρίσκω λογική σε αυτά που λέει; https://www.pronews.gr/ygeia/999702_kampanaki-dkoyvela-pososto-toy-emvoliasmoy-einai-ypervoliko-den-mporoyme-na-elegxoyme https://www.pronews.gr/ygeia/993556_dkoyvelas-anithikoi-oi-emvoliasmoi-neon-ygiestaton-atomon-anexelegktes-oi-anepithymites https://www.enikos.gr/amp/society/758122/dimitris-kouvelas-to-emvolio-einai-exairetika-asfales-ti-eipe-gia https://www.in.gr/2021/03/17/in-tv/kouvelas-sto-mega-na-synexistei-kanonika-o-emvoliasmos-emvolio-tis-astrazeneca/amp/ https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/fake-news-apo-ton-dimitri-koubela-kamia-sxesi-me-to-embolio-oi-thanatoi-4-piloton-tis-british-airways-binteo/?amp=true Bonus : "Ο ίδιος βέβαια ομολόγησε ότι έχει εμβολιαστεί, τόσο ο ίδιος όσο και όλη η οικογένειά του"
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ευχαριστώ παιδιά Γιατί όμως να εκθέτει έτσι τον εαυτό του; Τι κέρδος θα μπορούσε να έχει;
AtiX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 5 λεπτά πριν, dapit είπε Ευχαριστώ παιδιά Γιατί όμως να εκθέτει έτσι τον εαυτό του; Τι κέρδος θα μπορούσε να έχει; Αν δεν κάνω λάθος κατεβαίνει με κάποιο κόμμα στις επόμενες εκλογές…
vs_skg Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, dapit είπε Ευχαριστώ παιδιά Γιατί όμως να εκθέτει έτσι τον εαυτό του; Τι κέρδος θα μπορούσε να έχει; Θα τον ηξερε κανεις αν δεν τα ελεγε αυτα; Οχι. Τωρα ειναι ο Κουβελας, ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις με αυτα που λεει. "There is no such thing as bad publicity" 3
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ωραία Ευχαριστώ για τον κόπο σας και τις απαντήσεις σας. Θα τις λάβω υπόψιν μου και θα τις επεξεργαστώ. Τώρα προτείνω να θυμηθούμε όλοι μας πως είμαστε πολιτισμένοι (όσο μπορεί ο καθένας) άνθρωποι και ο υγιής διάλογος είναι απαραίτητος. Κάνω την αρχή ζητώντας συγνώμη για ειρωνικά ποστ σε κάποιους εδώ μέσα. Ας chillαρουμε όλοι μας και ας μείνουμε ψύχραιμοι «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»
Προτεινόμενες αναρτήσεις