endeavour Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Διαβάζοντας ολα τα μέχρι τώρα σχόλια, μου κάνει εντύπωση πως η προπαγάνδα εχει περάσει. Οποιος εχει προβληματισμούς για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ εμβόλιο ειναι αντιεμβολιαστής ΓΕΝΙΚΑ. Και αρνητής ΓΕΝΙΚΑ. Και Δημόσιος Κίνδυνος ΓΕΝΙΚΑ. Δεν ξέρω απο που προκύπτει οτι κάποιος υγιής πρέπει να πάρει ενα ΦΑΡΜΑΚΟ προληπτικά για να προστατέψει τους ΑΛΛΟΥΣ. Μου φαινεται πραγματικά αδιανόητο. Λυπάμαι να διαβάζω διχαστικές απόψεις και χαρακτηρισμούς. Δεν ζούμε φυσιολογικές εποχές, ελπιζω να το έχετε καταλάβει. Θάλεγα ολοι να κάνουν ενα βήμα πίσω (sit back and wait που λενε). Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ας ειναι καλά η τεχνολογία (σκέψου να ζουσαμε 20 χρονια πισω με Κοροναιο). Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από endeavour 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Στις 31/7/2021 στις 10:34 ΠΜ, Ggiorgos7 είπε Φιλαράκι ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ .Ξέρεις τι σημαίνει έ; Η χώρα μας έχει ψηφίσει και αυτή στο συμβούλιο της Ευρώπης κατά του υποχρεωτικου εμβολιασμού. Το αν έχει δοκιμαστεί είναι άλλο από το αν έχουν πάρει ΕΓΚΡΙΣΗ. Φαρμακευτική είσαι και γράφεις : Ψεκασμένοι διαβάζουν μία μπούρδα σε ένα site και αποφασίζουν να μην κάνουν εμβόλιο στα παιδιά τους ; Το αν θα εμβολιαστεί κανείς είτε είναι παιδί είτε όχι ,θα το αποφασίσει ο ίδιος σε συνεννόηση με το γιατρό του κι όχι με το πιστόλι στον κρόταφο.Τάχα θα μου απολυθείς κτλ τα γνωστά.Λυπάμαι! Αναφορά σε κείμενο Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2021 στις 10:34 ΠΜ, Ggiorgos7 είπε Το αν θα εμβολιαστεί κανείς είτε είναι παιδί είτε όχι ,θα το αποφασίσει ο ίδιος Δες παρακάτω Kostasspil γιατί απομόνωσες φράση μου;Όλο να το βάλεις.Και δεν συμμετέχω πλεον στο θρεντ.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, endeavour είπε Διαβάζοντας ολα τα μέχρι τώρα σχόλια, μου κάνει εντύπωση πως η προπαγάνδα εχει περάσει. Οποιος εχει προβληματισμούς για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ εμβόλιο ειναι αντιεμβολιαστής ΓΕΝΙΚΑ. Και αρνητής ΓΕΝΙΚΑ. Και Δημόσιος Κίνδυνος ΓΕΝΙΚΑ. Δεν ξέρω απο που προκύπτει οτι κάποιος υγιής πρέπει να πάρει ενα ΦΑΡΜΑΚΟ προληπτικά για να προστατέψει τους ΑΛΛΟΥΣ. Μου φαινεται πραγματικά αδιανόητο. Λυπάμαι να διαβάζω διχαστικές απόψεις και χαρακτηρισμούς. Δεν ζούμε φυσιολογικές εποχές, ελπιζω να το έχετε καταλάβει. Θάλεγα ολοι να κάνουν ενα βήμα πίσω (sit back and wait που λενε). Σύντομα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ας ειναι καλά η τεχνολογία (σκέψου να ζουσαμε 20 χρονια πισω με Κοροναιο). Το εμβόλιο δεν είναι φάρμακο. 3 1
tritonas00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, adi32 είπε https://www.imerisia.gr/ergasia/19463_dipli-poini-gia-anemboliastoys-ergazomenoys-sfiggei-o-kloios-ti-problepei-nea-kya Ευγε Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από tritonas00
adi32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, endeavour είπε σκέψου να ζουσαμε 20 χρονια πισω με Κοροναιο) Καλύτερα ίσως θα το αντιμετώπιζε ο κόσμος. Τώρα αντί για τους γιατρούς ακούμε αυτούς
endeavour Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το εμβόλιο δεν είναι φάρμακο. Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκευασμα δεν ειναι εμβολιο ειναι φαρμακο. 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 13 minutes ago, endeavour said: Δεν ξέρω απο που προκύπτει οτι κάποιος υγιής πρέπει να πάρει ενα ΦΑΡΜΑΚΟ προληπτικά για να προστατέψει τους ΑΛΛΟΥΣ. Μου φαινεται πραγματικά αδιανόητο. Εσενα δλδ οταν σου εκαναν εμβολιο για Ηπατιτιδα, Πολιομυελιτιδα, Ιλαρα και Μηνιγγιτιδα, δεν ησουν υγιης; Πρωτα κολλησες και μετα σε εμβολιασαν; 3 3
markos9 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, endeavour είπε Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκευασμα δεν ειναι εμβολιο ειναι φαρμακο. Βαλε πηγες να μαθουμε κι εμεις πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα... Γιατι στο πανεπιστήμιο αλλιώς μας τα έμαθαν Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από markos9 1
endeavour Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Καλύτερα ίσως θα το αντιμετώπιζε ο κόσμος. Τώρα αντί για τους γιατρούς ακούμε αυτούς Αν και ο ανωτερω ειναι ... να μην πω τι ειναι καλυτερα, ειναι ΛΑΘΟΣ να γραφικοποιουμε οσους δεν συμφωνουν με το mainstream. Τεραστιο λαθος. Γιατι με αυτο που απαντησες, συνεδεσες τους σκεπτικους με το συγκεκριμενο εμβολιο με την δεξια και τους τσαρλατανους με τα ματζουνια. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από endeavour 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 14 minutes ago, Ggiorgos7 said: γιατί απομόνωσες φράση μου; Γιατι αυτό που έγραψες δεν ισχυει ofc
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, endeavour είπε Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκευασμα δεν ειναι εμβολιο ειναι φαρμακο. Το εμβόλιο είναι βιολογικό παρασκεύασμα που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού έναντι συγκεκριμένων παθογόνων μικροοργανισμών, ώστε να αποκτήσει ανοσία. https://el.wikipedia.org/wiki/Εμβόλιο Φαρμακο .Απλούστερα χαρακτηρίζεται κάθε ουσία ή παρασκεύασμα που ανακουφίζει, είτε θεραπεύει, από ασθένειες ή πόνους του ανθρώπινου οργανισμού και γενικότερα αποκαθιστά την ανθρώπινη υγεία. https://el.wikipedia.org/wiki/Φάρμακο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Γιατι αυτό που έγραψες δεν ισχυει ofc Τι δεν ισχύει;Έτσι απαντάς ενώ απομόνωσες φράση μου;Αστειότητες.Τίποτα λιγότερο.
endeavour Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Εσενα δλδ οταν σου εκαναν εμβολιο για Ηπατιτιδα, Πολιομυελιτιδα, Ιλαρα και Μηνιγγιτιδα, δεν ησουν υγιης; Πρωτα κολλησες και μετα σε εμβολιασαν; Ναι ημουν υγιης και εκανα ολα τα κλασικα και ασφαλη (οσο ασφαλη μπορουν να ειναι) εμβολια. Θεραπεια ομως για καρκινο δεν εχω κανει μια και δεν πασχω προς το παρον. Ουτε αντιπηκτικα παιρνω γιατι δεν εχω ταση για θρομβωσεις, ουτε καν Ντεπον δεν παιρνω αν δεν εχω ισχυρο πονοκεφαλο πχ. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από endeavour
tritonas00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το εμβόλιο είναι βιολογικό παρασκεύασμα που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού έναντι συγκεκριμένων παθογόνων μικροοργανισμών, ώστε να αποκτήσει ανοσία. https://el.wikipedia.org/wiki/Εμβόλιο Φαρμακο .Απλούστερα χαρακτηρίζεται κάθε ουσία ή παρασκεύασμα που ανακουφίζει, είτε θεραπεύει, από ασθένειες ή πόνους του ανθρώπινου οργανισμού και γενικότερα αποκαθιστά την ανθρώπινη υγεία. https://el.wikipedia.org/wiki/Φάρμακο Οχι, ο endeavour του ινσομνια ξερει καλυτερα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από tritonas00 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Ggiorgos7 said: Τι δεν ισχύει; Βρε συ, έγραψες "Το αν θα εμβολιαστεί κανείς είτε είναι παιδί είτε όχι, θα το αποφασίσει ο ίδιος" και παρέθεσα link που δείχνει ότι δεν ισχύει αυτό που έγραψες. Τι απομόνωσα; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Kostasspil
Προτεινόμενες αναρτήσεις