Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Εχω ανηψιο 23 χρονων που εκανε την πρωτη δοση , μετα απο 2 εβδοαμαδεσ εκατσε σταυροποδι και μουδιασε λιγο η γαμπα του. Πηγε 3 φορες στο γιατρο 2 εξετασεις αιματος και triplex γιατι νομισε οτι επαθε θρομβωση. Σε ερωτηση μηπως το παρακανες;.....Ε με αυτα που διαβαζεις στο facebook ποτε δεν ξερεις μου απαντησε.
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 minute ago, Dharma108 said: Ε με αυτα που διαβαζεις στο facebook ποτε δεν ξερεις μου απαντησε. Ε άδικο έχει το παιδί; Έχει γεμίσει ο τόπος με τρομολάγνους
manolis940 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dharma108 είπε Εχω ανηψιο 23 χρονων που εκανε την πρωτη δοση , μετα απο 2 εβδοαμαδεσ εκατσε σταυροποδι και μουδιασε λιγο η γαμπα του. Πηγε 3 φορες στο γιατρο 2 εξετασεις αιματος και triplex γιατι νομισε οτι επαθε θρομβωση. Σε ερωτηση μηπως το παρακανες;.....Ε με αυτα που διαβαζεις στο facebook ποτε δεν ξερεις μου απαντησε. Μια χαρά το έκανε καλό είναι μετά το εμβόλιο να μην χάνουμε την επαφή με τον γιατρό. Αλλά και εκείνος του πρότεινε όλες αυτές τις εξετάσεις ; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από manolis940
xgol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Dharma108 είπε Εχω ανηψιο 23 χρονων που εκανε την πρωτη δοση , μετα απο 2 εβδοαμαδεσ εκατσε σταυροποδι και μουδιασε λιγο η γαμπα του. Πηγε 3 φορες στο γιατρο 2 εξετασεις αιματος και triplex γιατι νομισε οτι επαθε θρομβωση. Σε ερωτηση μηπως το παρακανες;.....Ε με αυτα που διαβαζεις στο facebook ποτε δεν ξερεις μου απαντησε. Ο ιατρος αχαρακτηριστος. Δε φταει ο ανηψιος, τι να κανει το παιδι τοσα που ακουει.
kata_tixi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Στις 30/7/2021 στις 11:14 ΜΜ, basilis_k6 είπε νομίζω πλήρωσαν με την ζωη τους την επιλογή τους. τι ευθύνη να τους ζητησουμε δηλαδη? δεν παει ακριβως ετσι. γιατι αν εχουμε χ αριθμο μεθ και οι βαρια αρρωστοι ειναι χ επι 5 καποιοι μενουν εκτος μεθ που σημαινει αμεσως οτι θα πεθάνουν. το οτι καποιος που δεν εχει κανει εμβολιο μπορει να στερήσει η να μειωσει την φροντίδα σε καποιον που έχει κανει το εμβόλιο και στο τελος θα οδηγηθει πιθανα σε θανατο ποιος θα παρει την ευθυνη;
adi32 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Τελικά ίσως το δίλημμα πρέπει να είναι ποιες παρενέργειες και συνέπειες είναι χειρότερες του εμβολίου ή του ιού? https://www.onmed.gr/ygeia/story/389653/koronoios-poso-diarkei-i-apoleia-geysis-kai-osfrisis Έχει παρατηρηθεί να χάσει κάποιος αισθήσεις λόγω εμβολίου? Για να μπορεί ο ιός να σου εξαφανίσει αισθήσεις πόσο μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας?
Bitbit Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Μεγαλη ευθυνη σε αυτο εχει και η κυβερνηση, αλλα ας μην το πιασουμε γιατι θα παει αλλου η κουβεντα και απαγορευεται Συζητήσεις επί συζητήσεων, αλλά αυτή είναι η ουσία. Είναι γνωστό εξάλλου ότι αν βάλεις τον κωλο για μάγειρα....
Herald Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, dkmaster είπε Όλο αυτό οφείλεται στο φιλτράρισμα που κάνει ο καθένας (στις πληροφορίες αναφέρομαι). Παράδειγμα, μια μερίδα ανθρώπων ακούει για χ νούμερο θανάτων και σου λέει τα φουσκώνουν, δεν είναι έτσι, τα βαφτίζουν κοβιντ. Η ίδια μερίδα θα σου πει όμως ότι οι χ θάνατοι από το εμβόλιο είναι αληθινοί. Με αυτή τη ζυγαριά σαφώς και δε θα εμπιστευθούν το εμβόλιο. Πάντα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δες παράδειγμα στην συζήτηση στο νήμα, δεχόμαστε όλοι ότι ο @tommybersten νόσησε (να είσαι καλά, και εύχομαι και η κοπέλα σου να το ξεπεράσει γρήγορα), αλλά ότι εγώ λέω μαλακίες και δεν μίλησα ποτέ με γιατρό. Πρέπει να χαλαρώσουμε και να κάνουμε όλοι αυτό που μπορούμε και προς τους εαυτούς μας και προς την κοινωνία. Ε εντάξει αν φτάσουμε να λέμε τα νούμερα είναι λάθος, τότε κάλιστα λέμε δεν υπάρχει covid και το φεγγάρι είναι φτιαγμένο από cheddar. Κάπως ξεκίνησαν και οι Flat earthers 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ας δούμε λοιπόν αυτά τα περίφημα στατιστικά του Ισραήλ: Ισραήλ: Παρά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων μόνο 0,5% νόσησε βαριά Ισραήλ: Πάνω από 1.900 κρούσματα, αλλά κανένας θάνατος από Covid-19 Spoiler 5 hours ago, dkmaster said: μια μερίδα ανθρώπων ακούει για χ νούμερο θανάτων και σου λέει τα φουσκώνουν, δεν είναι έτσι, τα βαφτίζουν κοβιντ. Η ίδια μερίδα θα σου πει όμως ότι οι χ θάνατοι από το εμβόλιο είναι αληθινοί. Confirmation bias λέγεται αυτό
dkmaster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Herald είπε Ε εντάξει αν φτάσουμε να λέμε τα νούμερα είναι λάθος, τότε κάλιστα λέμε δεν υπάρχει covid και το φεγγάρι είναι φτιαγμένο από cheddar. Κάπως ξεκίνησαν και οι Flat earthers Δεν είπα ότι είναι λάθος τα νούμερα. Διάβασε πάλι τι έργαψα. 3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ας δούμε λοιπόν αυτά τα περίφημα στατιστικά του Ισραήλ: Ισραήλ: Παρά τη νέα έκρηξη κρουσμάτων μόνο 0,5% νόσησε βαριά Ισραήλ: Πάνω από 1.900 κρούσματα, αλλά κανένας θάνατος από Covid-19 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Confirmation bias λέγεται αυτό Σε ευχαριστώ για την πληροφορία, δε το γνώριζα αυτό.
Zerg13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Που ειναι οι 1-2 ψεκασμενενοι που μας επριζαν για το Ισραηλ χτες και μου ελεγαν να παρω να ρωτησω στο ΣΚΑΙ? Κανα σχολιο για τα παραπανω αρθρα; Πηγε περιπατο και το Ισραηλ…οπως και οτι οι μασκες θα μας καναν….ασθμα (στην αρχη της πανδημιας) Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Zerg13
chrsiou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Herald είπε Ε εντάξει αν φτάσουμε να λέμε τα νούμερα είναι λάθος, τότε κάλιστα λέμε δεν υπάρχει covid και το φεγγάρι είναι φτιαγμένο από cheddar. Κάπως ξεκίνησαν και οι Flat earthers Ο ίδιος ο Τσιόρδας δήλωσε στο παραπάνω βίντεο πως στους θανάτους υπολόγιζαν και αυτούς που πέθαναν από covid και αυτούς που πέθαναν ενώ είχαν covid. Είναι ανεβασμένο στο youtube απ' το επίσημο κανάλι της ερτ. Άλλο τι λέει η επιστημονική κοινότητα και άλλο όταν χώνονται και πολιτικά στη μέση. Βάζω στοίχημα πως είχαν οδηγία να υπολογίζουν τους θανάτους κατ' αυτό τον τρόπο. Έχει διαφορά να αποφανθεί η επιστημονική κοινότητα πως πρέπει να πάρουμε τα τάδε μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, απ' τα μέτρα που παίρνουν οι πολιτικοί ηγέτες. Δεν ταυτίζονται πάντα αυτά τα δύο. Όταν η επιστημονική κοινότητα έλεγε να κάνουμε καραντίνα, έπρεπε να έχουμε καραντίνα, όχι να τη σπάσουμε πριν την ώρα της για να μη χάσει ψήφους κάποιο κόμμα απ' τις οικονομικές καταστροφές που θα επέρχονταν. Πολλές αποφάσεις λαμβάνονται με γνώμονα τους ψήφους και όχι το κοινό καλό. Έτσι λειτουργούν οι πολιτικοί δυστυχώς. Το ίδιο ισχύει και για το αντίστροφο. Όταν παίρνονται μέτρα που δεν τα ζήτησε η επιστημονική κοινότητα, μόνο για να μη χάσουν ψήφους απ' αυτούς που ζητάνε περισσότερα μέτρα. Η επιστημονική κοινότητα ενδιαφέρεται για το κοινό καλό πολύ περισσότερο απ' τους πολιτικούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται πρώτα για τους ψήφους και μέτα για όλα τα άλλα. Πρέπει να διαχωρίσουμε την επιστημονική κοινότητα από τους πολιτικούς. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτά που συστήνουν οι μεν ταυτίζονται μ' αυτά που συστήνουν οι δε, σε καποιες όμως δε συμφωνούν. Δεν υποστηρίζω κανένα πολιτικό κόμμα, είμαι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις του pfizer, και πιστεύω είναι για το καλό της ανθρωπότητας να εμβολιαστούμε όλοι. Όχι όμως υποχρεωτικά. Ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από chrsiou 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 4 minutes ago, chrsiou said: Τα ίδια και τα ίδια χιλιοειπωμένα πράγματα. Ούτε τι λέει ένας άνθρωπος καταλαβαίνετε, ούτε τι σας γράφουν τόσοι και τόσοι, ξανά και ξανά. Ήμαρτον, γι' αυτό νικάει πάντα ο ψέκας, γιατί από ένα σημείο και μετά όλοι οι άλλοι σταματούν να κάνουν διάλογο, οπότε μόνο η δική του φωνή μένει να ακούγεται 2
Zerg13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, chrsiou είπε βίντεο πως στους θανάτους υπολόγιζαν και αυτούς που πέθαναν από covid και αυτούς που πέθαναν ενώ είχαν covid. Είναι ανεβασμένο στο youtube απ' το επίσημο κανάλι της ερτ. Δεν νομιζω να ειναι πολυ αυτοι που ενω ειχαν covid, πεθαναν απο αλλη αιτια. Ωραια που θελετε να καταληξετε οτι αντι για 13.000 θανατοι ειναι 6.000? Γιατι ασχολουμαστε με αυτο; Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Zerg13
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Με το "υποχρεωτικό" θα διαφωνούσα κι εγώ αν δεν έβλεπα μια μερίδα ανθρώπων να αρνείται να καταλάβει και να προτιμά το λάβαρο της δήθεν επανάστασης απέναντι σε κάποια μυστική συνωμοσία η οποία είναι τόσο μυστική που την έχουν ξεσκεπάσει όλοι. Η λύση είναι η σωστή ενημέρωση ώστε να εξαλειφθούν οι αμφιβολίες και οι φόβοι των σκεπτικων. Όταν έχεις απέναντί σου όμως εκτός απ αυτούς κι ένα ματσο γκρουπούσκουλα που είτε για ψήφους, είτε για λεζάντα πάνε κόντρα σε οποιαδήποτε προσπάθεια, ε τότε δεν υπάρχουν επιλογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις