TNT2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Η άνθρωπια που τόσο εύκολα επικαλουμαι και ακόμα πιο εύκολα χλεβαζεις με απολυταρχικό τρόπο και άποψης 0-1 ή τιποτα, έχει να κάνει με όσα ανέφερα. Εάν δεν έχεις σεβασμό και υπομονή να λύσεις απορίες, όχι εσύ, και να αντιμετωπίζεις τον κόσμο σαν καθυστερημένες μαϊμούδες χάνεις το παιχνίδι από τα αποδυτήρια. Το κίνημα αντιεμβιαστων με εικόνες της Παναγίας περιφορά λες και είναι άφισα της Παολα και Ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν σαν κουρελουδες είναι μια συσπειρωμένη κοινωνική μειοψηφία. Για άλλη μια φορά ξαναλέω για τους υπόλοιπους που έχουν τις εκάστοτε αναστολές και αμφιβολίες τους. Με το τους συμπεριφέρεσαι με τρόπο όπως απαντάς εσύ, απολυταρχικά, αδιαλακτα, λες και ξέρεις όλα 100%, περί της πανδημίας, ΔΕΝ τους βοηθάς, αλλά τους στέλνεις κατευθείαν σε κινήματα με ιδεολογική μυωπία. Σεβασμός και υπομονή. Την καλημέρα μου. Δεν θα μπω σε ένα post war, όπως αρκετοί εδώ μέσα επιδιώκετε. Εγώ το χρέος μου το έκανα προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπό μου και μέσω δουλειάς τους βοηθάω να υπερπηδήσουν και να ξεπεράσουν τους οποίους φόβους έχουν. Έχω ακούσει και έχω ακούσει απορίες, δεν χλεβασα καμία, τους εξήγησα όσες φορές χρειάστηκε μέχρι που κάνανε και εκείνοι το χρέος τους Το να προσβάλεις δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά διαδικτυακό άδειο τενεκέ που φωνάζει για να ακούγεται. Φασαρία άνευ ουσίας. Πίνω το monster pipeline punch και σας χαιρετώ. 2 1
xgol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TNT2 είπε Η άνθρωπια που τόσο εύκολα επικαλουμαι και ακόμα πιο εύκολα χλεβαζεις με απολυταρχικό τρόπο και άποψης 0-1 ή τιποτα, έχει να κάνει με όσα ανέφερα. Εάν δεν έχεις σεβασμό και υπομονή να λύσεις απορίες, όχι εσύ, και να αντιμετωπίζεις τον κόσμο σαν καθυστερημένες μαϊμούδες χάνεις το παιχνίδι από τα αποδυτήρια. Το κίνημα αντιεμβιαστων με εικόνες της Παναγίας περιφορά λες και είναι άφισα της Παολα και Ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν σαν κουρελουδες είναι μια συσπειρωμένη κοινωνική μειοψηφία. Για άλλη μια φορά ξαναλέω για τους υπόλοιπους που έχουν τις εκάστοτε αναστολές και αμφιβολίες τους. Με το τους συμπεριφέρεσαι με τρόπο όπως απαντάς εσύ, απολυταρχικά, αδιαλακτα, λες και ξέρεις όλα 100%, περί της πανδημίας, ΔΕΝ τους βοηθάς, αλλά τους στέλνεις κατευθείαν σε κινήματα με ιδεολογική μυωπία. Σεβασμός και υπομονή. Την καλημέρα μου. Δεν θα μπω σε ένα post war, όπως αρκετοί εδώ μέσα επιδιώκετε. Εγώ το χρέος μου το έκανα προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπό μου και μέσω δουλειάς τους βοηθάω να υπερπηδήσουν και να ξεπεράσουν τους οποίους φόβους έχουν. Έχω ακούσει και έχω ακούσει απορίες, δεν χλεβασα καμία, τους εξήγησα όσες φορές χρειάστηκε μέχρι που κάνανε και εκείνοι το χρέος τους Το να προσβάλεις δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά διαδικτυακό άδειο τενεκέ που φωνάζει για να ακούγεται. Φασαρία άνευ ουσίας. Πίνω το monster pipeline punch και σας χαιρετώ. Γραφω ξεκαθαρα σε ποια μεριδα ανθρωπων αναφερομαι. Γραφω πουθενα πως θα ερθει καποιος ασθενης με αποριες και θα τον αποπαρω; Μαθε να διαβαζεις και μη μπλεκεις τα μπουτια σου. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από xgol
TNT2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, xgol είπε Γραφω ξεκαθαρα σε ποια μεριδα ανθρωπων αναφερομαι. Γραφω πουθενα πως θα ερθει καποιος ασθενης με αποριες και θα τον αποπαρω; Μαθε να διαβαζεις και μη μπλεκεις τα μπουτια σου. Οι προσβολές σου και το επίπεδο διαλόγου σου είναι μια αντανάκλαση του επιπέδου σου. Κάνεις συνεχώς υπεκφυγές, εθελοτυφλεις και διαγράφεις όσα δεν θες ή δεν σε συμφέρουν να απαντήσεις. Εγώ μάθει να διαβάζω χρόνια τώρα χωρίς παρωπιδες. Συνεχώς αναλώνεται σε προσπάθειες να βρεις κάτι για να έχεις να ειρωνεύεται τους συμμετέχοντες στον διάλογο. Δυστυχώς για να γίνει υγείης διάλογος πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι στο ίδιο μήκος κύματος ποιότητας και επιπέδου. Διαφορετικά είναι σαν να μιλάς στην Τουνη για μαθηματικά. Δεν νομίζω να σου έδωσα το δικαίωμα να με προσβάλεις, πόσο μάλλον για τα μπούτια μου, μη γνωρίζοντας ότι δεν έχω πόδια λόγο εμπλοκής σε άλμα στατικου ιμαντα από c-130 στην 1μαλ.
chrsiou Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πρέπει να διαχωρίσουμε αυτά που λέει και συστήνει η επιστημονική κοινότητα, με αυτά που λένε και εφαρμόζουν οι πολιτικοί. Δεν ταυτίζονται πάντα οι μεν με τους δε. Η επιστημονική κοινότητα και είναι ή ειδική στο να ενημερώσει και μα συστήσει μέτρα και έχει γνώμονα το καλό μας, ενώ για τους πολιτικούς δεν είναι τόσο απλό. Επίσης πρέπει να διαχωρίσουμε αυτά που λέει η επιστημονική κοινότητα με αυτά που λένε τα μμε και τα κοινωνικά δίκτυα. Τα μμε και τα κοινωνικά δίκτυα πολλές φορές έχουν πολιτική σκοπιμότητα. Είτε είναι υπέρ του εμβολιασμού είτε κατά. Δεν έχει σημασία. Δημιουργούν φανατισμό και διχασμό. Όποιος δε συμφωνεί σε πολύ μεγάλο βαθμό μαζί μου δεν πρέπει να του βάζω οπωσδήποτε ταμπέλα. Είτε να τον πω πρόββατο, είτε ψεκασμένο. Και τα δύο λάθος είναι. Το να τσουβαλιάζουμε τα πράματα μας πηγαίνει πισω. Είναι κρίμα γιατί αρκετές φορές στα σχόλια αυτου του άρθρου πήγε να γίνει οικοδομητική συζήτηση. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από chrsiou 1
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, TNT2 said: Η άνθρωπια που τόσο εύκολα επικαλουμαι και ακόμα πιο εύκολα χλεβαζεις με απολυταρχικό τρόπο και άποψης 0-1 ή τιποτα, έχει να κάνει με όσα ανέφερα. Εάν δεν έχεις σεβασμό και υπομονή να λύσεις απορίες, όχι εσύ, και να αντιμετωπίζεις τον κόσμο σαν καθυστερημένες μαϊμούδες χάνεις το παιχνίδι από τα αποδυτήρια. Το κίνημα αντιεμβιαστων με εικόνες της Παναγίας περιφορά λες και είναι άφισα της Παολα και Ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν σαν κουρελουδες είναι μια συσπειρωμένη κοινωνική μειοψηφία. Για άλλη μια φορά ξαναλέω για τους υπόλοιπους που έχουν τις εκάστοτε αναστολές και αμφιβολίες τους. Με το τους συμπεριφέρεσαι με τρόπο όπως απαντάς εσύ, απολυταρχικά, αδιαλακτα, λες και ξέρεις όλα 100%, περί της πανδημίας, ΔΕΝ τους βοηθάς, αλλά τους στέλνεις κατευθείαν σε κινήματα με ιδεολογική μυωπία. Σεβασμός και υπομονή. Την καλημέρα μου. Δεν θα μπω σε ένα post war, όπως αρκετοί εδώ μέσα επιδιώκετε. Εγώ το χρέος μου το έκανα προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπό μου και μέσω δουλειάς τους βοηθάω να υπερπηδήσουν και να ξεπεράσουν τους οποίους φόβους έχουν. Έχω ακούσει και έχω ακούσει απορίες, δεν χλεβασα καμία, τους εξήγησα όσες φορές χρειάστηκε μέχρι που κάνανε και εκείνοι το χρέος τους Το να προσβάλεις δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά διαδικτυακό άδειο τενεκέ που φωνάζει για να ακούγεται. Φασαρία άνευ ουσίας. Πίνω το monster pipeline punch και σας χαιρετώ. Οταν σου λεει ο αλλος "αυτο το απαγορευει το Συνταγμα" ζητας πηγη και η απαντηση ενηλικα (?) ανθρωπου ειναι "ανοιξε το Συνταγμα και ψαξε", διαλογος δεν γινεται. Υπαρχει μια μεριδα, ειτε μικρη ειτε μεγαλη δεν μας απασχολει, που εχει ξεπατικώσει ο,τι θεωρια εχει πετυχει στο ιντερνετ και μπουκαρει στη συζητηση και την τιναζει στον αερα. Δεν θα τους κανουμε συνομιλητες μας, συγγνωμη κιολας. Με πολλους εδω διαφωνω και με τον σκεπτικιστη διαφωνω και προσπαθω να του εξηγησω. Στον "τραβατε πρωβατα να βαλεται το τσιμπάνκι του Σωροζ" τι να κατσω να εξηγησω; Μεγαλη ευθυνη σε αυτο εχει και η κυβερνηση, αλλα ας μην το πιασουμε γιατι θα παει αλλου η κουβεντα και απαγορευεται Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Kostasspil 2
xgol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, TNT2 είπε Οι προσβολές σου και το επίπεδο διαλόγου σου είναι μια αντανάκλαση του επιπέδου σου. Κάνεις συνεχώς υπεκφυγές, εθελοτυφλεις και διαγράφεις όσα δεν θες ή δεν σε συμφέρουν να απαντήσεις. Εγώ μάθει να διαβάζω χρόνια τώρα χωρίς παρωπιδες. Συνεχώς αναλώνεται σε προσπάθειες να βρεις κάτι για να έχεις να ειρωνεύεται τους συμμετέχοντες στον διάλογο. Δυστυχώς για να γίνει υγείης διάλογος πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι στο ίδιο μήκος κύματος ποιότητας και επιπέδου. Διαφορετικά είναι σαν να μιλάς στην Τουνη για μαθηματικά. Δεν νομίζω να σου έδωσα το δικαίωμα να με προσβάλεις, πόσο μάλλον για τα μπούτια μου, μη γνωρίζοντας ότι δεν έχω πόδια λόγο εμπλοκής σε άλμα στατικου ιμαντα από c-130 στην 1μαλ. Οτι να ναι!!!! Την ΕΚΦΡΑΣΗ μη μπλεκεις τα μπουτια σου, πρωτη φορα την ακους; Η επικληση στο συναισθημα, χρησιμοποιωντας κατι που προφανως λεγεται μεταφορικα, για να μου επιτεθεις, συγκεκαλυμμενα, ειναι ΑΘΛΙΑ!!! Λιγη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!! Μόλις τώρα, Kostasspil είπε Οταν σου λεει ο αλλος "αυτο το απαγορευει το Συνταγμα" ζητας πηγη και η απαντηση ενηλικα (?) ανθρωπου ειναι "ανοιξε το Συνταγμα και ψαξε", διαλογος δεν γινεται. Υπαρχει μια μεριδα, ειτε μικρη ειτε μεγαλη δεν μας απασχολει, που εχει ξεπατικώσει ο,τι θεωρια εχει πετυχει στο ιντερνετ και μπουκαρει στη συζητηση και την τιναζει στον αερα. Δεν θα τους κανουμε συνομιλητες μας, συγγνωμη κιολας. Με πολλους εδω διαφωνω και με τον σκεπτικιστη διαφωνω και προσπαθω να του εξηγησω. Στον "τραβατε πρωβατα να βαλεται το τσιμπάνκι του Σωροζ" τι να κατσω να εξηγησω; Βεβαιως κ δεν το απαγορευει κανενα Συνταγμα.
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 minute ago, xgol said: Βεβαιως κ δεν το απαγορευει κανενα Συνταγμα. Yes I know that 1
Tlykog Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Στις 30/7/2021 στις 10:20 ΜΜ, tommybertsen είπε Έχω βρει κάτι συνταρακτικό. Φίλοι της Google, προστατευθείτε Απόκρυψη περιεχομένων Λογικό είναι όποιος έλαβε τη πρώτη δόση του εμβολίου το 1798 να πέθανε... Σιγά μη ζούσε μέχρι σήμερα!...
dchatz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Astra ρε φίλε, αντρικά εμβόλια να 'ούμε. Κάτι τύπου m-rna μια ακρούλα από τον ιο, ίσα ίσα να ακουμπήσει... Οι άντρες κάνουν astra, όλο τον ιο, έτσι για την αλητεία. 1
odys03 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ήρθε μήνυμα στο Gmail, ότι απο 1 Σεπτεμβρίου για να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της Google πρέπει να έχουμε πιστοποιητικό εμβολιασμού; , , , . . . . . . Πρωταυγουστιά...........! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από odys03 1
AntiCambeR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μπορεί να επιτευχθεί ο εμβολιασμός στο 80-90%.Απαίτηση πιστοποιητικού για log in απο FB και instagram. 😄
TNT2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, xgol είπε Οτι να ναι!!!! Την ΕΚΦΡΑΣΗ μη μπλεκεις τα μπουτια σου, πρωτη φορα την ακους; Η επικληση στο συναισθημα, χρησιμοποιωντας κατι που προφανως λεγεται μεταφορικα, για να μου επιτεθεις, συγκεκαλυμμενα, ειναι ΑΘΛΙΑ!!! Λιγη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!! Βεβαιως κ δεν το απαγορευει κανενα Συνταγμα. Δεν είναι επίκληση στο συναίσθημα. Είναι πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω εκφράσεις καφενείου, λυπάμαι. Και δεν νομίζω εσύ να είσαι σε θέση να πεις εάν πρέπει κάποιος να θίγεται ή όχι. Είσαι κατηγορία ανθρώπου που απλά θέλει να συμπαρασύρει άλλους σε έναν 100ετη πόλεμο ποστς προσπαθωντας να δείξει ότι είναι η άποψη του κ καμία άλλη. Το οξύμωρο είναι ότι πραγματικά τσακωνεσαι με όλους, είτε εμβολιασμούς, είτε τσιπαρισμενους, είτε σκεπτικιστες, βρίσκοντας σε όλα κάτι να πει, νομίζοντας ότι κάνει επανάσταση μέσω ίντερνετ, αποζητοντας την προσοχή των άλλων , για να νιώσει ότι έχει κάποια αξία στο κουτάκι του. Μπορεί εγώ να έχω σωματική αναπηρία, και να έχω την δυνατότητα να σου κάνω μυνηση για αρκετούς λόγους, αλλά δεν θα το κάνω. Υπάρχουν και άλλες μορφές αναπηρίας, πέραν τις σωματικές.... Καλό μήνα και θα σου πρότεινα να εκτονώνεις την " ενέργεια" σου με πιο ποιοτικό και παραγωγικό τρόπο, από το να είσαι ο τραμπούκος του chat.
Kostasspil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Tlykog said: Λογικό είναι όποιος έλαβε τη πρώτη δόση του εμβολίου το 1798 να πέθανε... Σιγά μη ζούσε μέχρι σήμερα!... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2021 από Kostasspil 1
manolis940 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 11 λεπτά πριν, dchatz είπε Astra ρε φίλε, αντρικά εμβόλια να 'ούμε. Κάτι τύπου m-rna μια ακρούλα από τον ιο, ίσα ίσα να ακουμπήσει... Οι άντρες κάνουν astra, όλο τον ιο, έτσι για την αλητεία. Και ζητάς και απ τον γιατρό να φτύσει την βελόνα πριν στην μπώξει, γιατί έτσι απολυμένουν οι άντρες 🤣
xgol Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, TNT2 είπε Δεν είναι επίκληση στο συναίσθημα. Είναι πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω εκφράσεις καφενείου, λυπάμαι. Και δεν νομίζω εσύ να είσαι σε θέση να πεις εάν πρέπει κάποιος να θίγεται ή όχι. Είσαι κατηγορία ανθρώπου που απλά θέλει να συμπαρασύρει άλλους σε έναν 100ετη πόλεμο ποστς προσπαθωντας να δείξει ότι είναι η άποψη του κ καμία άλλη. Το οξύμωρο είναι ότι πραγματικά τσακωνεσαι με όλους, είτε εμβολιασμούς, είτε τσιπαρισμενους, είτε σκεπτικιστες, βρίσκοντας σε όλα κάτι να πει, νομίζοντας ότι κάνει επανάσταση μέσω ίντερνετ, αποζητοντας την προσοχή των άλλων , για να νιώσει ότι έχει κάποια αξία στο κουτάκι του. Μπορεί εγώ να έχω σωματική αναπηρία, και να έχω την δυνατότητα να σου κάνω μυνηση για αρκετούς λόγους, αλλά δεν θα το κάνω. Υπάρχουν και άλλες μορφές αναπηρίας, πέραν τις σωματικές.... Καλό μήνα και θα σου πρότεινα να εκτονώνεις την " ενέργεια" σου με πιο ποιοτικό και παραγωγικό τρόπο, από το να είσαι ο τραμπούκος του chat. Κανε μου μηνυση σε παρακαλω!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις