Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Παγκοσμιος το εμβολιο του Η1Ν1 το κανανε πανω απο 10 000 000 ανθρωποι και με μονο 25 θανατουσ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ...
Κανε μονος σου την αναλογια...
Το αφηγημα με τα εμβολια εχει παει περιπατο...
Βέπυμε το Ισραηλ και την Αγγλια.. ειδαμε και την Σουηδια ΧΩΡΙς ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,κατα εναν πολυ περιεργο λογο .... ΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ....

Τι ακριβώς αποσύρανε ? Ποιο απ ολα τα εμβόλια H1N1 , ποιας εταιρίας αποσυρανε ?

Της GSK που γράφει ο φίλος οτι αποσύρθηκε δεν είναι σωστό. Μόνοι τους δεν ανανέωσαν την άδεια γιατί πλέον δεν υπήρχε κέρδος , όπως και πολλές αλλες εταιρίες. 

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 2
  • Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μα είναι ψέμα όταν δεν σου λέει ότι οι θάνατοι από 237 τον Ιούλιο του 20 τώρα είναι 20… εσένα δεν προσβάλει την νοημοσύνη σου αυτό???

" Μα είναι ψέμα όταν δεν σου λέει"

Πως γίνεται να πεις ψέμα σε κάτι που δεν είπες;

Αυτό που μου είπε ο τίτλος είναι ψέμα? Για 6η φορά

Επεξ/σία από Yoshi
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Yoshi είπε

" Μα είναι ψέμα όταν δεν σου λέει"

Αυτό που μου είπε ο τίτλος είναι ψέμα? Για 6η φορά

Πω γίνεται να πεις ψέμα σε κάτι που δεν είπες;

Ναι είναι παραπλάνηση!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ναι είναι παραπλάνηση!!!

στο ξαναλεω το οτι παραπλανηθηκες εσυ με αληθη τιτλο αρθρου ειναι δικο σου μοναχα προβλημα

Δεν σε ρωτησα πως το εκλαμβανεις εσυ υποκειμενικα, δεν σε ξερω, δεν με ενδιαφερει!!

για 7η φορα, ο τιτλος ειναι ψεμα?

μου φαινεται εχεις μπερδεψει το αντικειμενικο ψεμα με την αποψη που εχεις οτι παραπλανηθηκες. Φτιαξτο, φιλικα

Επεξ/σία από Yoshi
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Αϊντε και πες οτι έχεις δίκιο και το συγκεκριμένο δεν ξεχώριζε την γρίπη από τον Covid και τα έδειχνε ολα Covid. 
Ποσα εργαστήρια στην Αμερικη χρησιμοποίησαν αυτο το Κιτ ? Ήταν τόσα ώστε να προκαλέσουν παγκόσμιο στατιστικό λάθος ? Έφταιγε δηλαδή ο Μητσοτάκης και ο Χαρδαλιάς και δεν ήταν όλα Κρου Σμα Τα ?

Πρωτον, δεν το χρησημοποιουσαν μονο στην Αμερικη.
Δετρεων , Δεν ηταν τοσα για να προκαλεσουν παγκοσμιο στατικο λαθος, αλλα ηταν αρκετα για να οδηγησουν εσκεμενα σε lockdown λογο Κρουσματων.. Και προκληση Πανικου στον πληθυσμό
, ανεβαζαν τα κρουσματα οποτε θελαν....
Φυσικα και φταιγαν, και οχι μονο αυτοι αλλα και ολοι οι " Ειδικοί" καθος γνωριζαν εκ των πρωτερον οτι αυτα τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα, το ειχε δηλωσει ο εφευρετης τους....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Yoshi είπε

στο ξαναλεω το οτι παραπλανηθηκες εσυ με αληθη τιτλο αρθρου ειναι δικο σου μοναχα προβλημα

για 7η φορα, ο τιτλος ειναι ψεμα?

επιβεβαιώνεις για πολλοστή φορά ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω… δεν φταίω εγώ, ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή… 

αναμενόμενο και χαρακτηριστικό παράδειγμα ατόμου που δεν παραδέχεται όχι απλά δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς διαβάζει αλλά ότι και τον κορόιδεψαν… 

ΥΓ: όσες φορές και να ρωτήσεις για τον τίτλο η απάντηση θα είναι η ίδια… στο λέω γιατί τα δεδομένα είναι τα ίδια!!! Μάθε να ξεχωρίζεις τι σε παραπλανεί…

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

επιβεβαιώνεις για πολλοστή φορά ότι δεν καταλαβαίνεις τι γράφω… δεν φταίω εγώ, ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή… 

αναμενόμενο και χαρακτηριστικό παράδειγμα ατόμου που δεν παραδέχεται όχι απλά δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς διαβάζει αλλά ότι και τον κορόιδεψαν… 

ΥΓ: 

τρια παιδιά, τρια παιδιά βολιώτικαααα😂

Επεξ/σία από kostasgpa
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Montezuma είπε

Πρωτον, δεν το χρησημοποιουσαν μονο στην Αμερικη.
Δετρεων , Δεν ηταν τοσα για να προκαλεσουν παγκοσμιο στατικο λαθος, αλλα ηταν αρκετα για να οδηγησουν εσκεμενα σε lockdown λογο Κρουσματων.. Και προκληση Πανικου στον πληθυσμό
, ανεβαζαν τα κρουσματα οποτε θελαν....
Φυσικα και φταιγαν, και οχι μονο αυτοι αλλα και ολοι οι " Ειδικοί" καθος γνωριζαν εκ των πρωτερον οτι αυτα τα τεστ δεν ειναι αξιοπιστα, το ειχε δηλωσει ο εφευρετης τους....

A CDC spokesperson told Full Fact that the PCR test in question—the CDC Novel Coronavirus (2019 nCoV) Real-Time RT-PCR—is “a highly accurate test” and the decision to discontinue the request for emergency use authorisation was not due to performance issues.

They explained that since this type of PCR test was introduced, more PCR tests have become available from commercial manufacturers. 

These are “faster, have higher throughput [quicker processing] and are designed to be more efficient” and mean demand for the CDC’s PCR test has “declined significantly”.

https://fullfact.org/health/the-cdc-has-not-said-pcr-tests-dont-work/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

ΥΓ: 

εσυ παραπονιεσαι οτι σε παραπλανησαν και σε κοροιδεψαν με αληθεις τιτλους

Το οτι συμπεραινεις οτι εγω "δεν καταλαβα τι διαβαζω" χωρις αντικειμενικες ενδειξεις και χωρις να με ξερεις κατι αλλο μαρτυρα για σενα. Μηπως νομιζεις οτι εισαι και Ε.Τ. ελοχιμ και ξερεις τι σκεφτονται και τι καταλαβαινον οι αλλοι? Βλεπεις και αλλα καναλια εκτος σκαι?

Και βασικα τι σε νοιαζει τι καταλαβα εγω? Για τον τιτλο μιλαμε

για 8η φορα, ο τιτλος ειναι ψεμα?

Επεξ/σία από Yoshi
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Yoshi είπε

εσυ παραπονιεσαι οτι σε παραπλανησαν και σε κοροιδεψαν με αληθεις τιτλους

Το οτι συμπεραινεις οτι εγω "δεν καταλαβα τι διαβαζω" χωρις αντικειμενικες ενδειξεις και χωρις να με ξερεις κατι αλλο μαρτυρα για σενα. Μηπως νομιζεις οτι εισαι και Ε.Τ. ελοχιμ και ξερεις τι σκεφτονται και τι καταλαβαινον οι αλλοι? Βλεπεις και αλλα καναλια εκτος σκαι?

Και βασικα τι σε νοιαζει τι καταλαβα εγω? Για τον τιτλο μιλαμε

για 8η φορα, ο τιτλος ειναι ψεμα?

Μα εδώ δεν έχεις καταλάβει ότι το άρθρο το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι χωρίς εμβολιασμούς οι νεκροί τον ίδιο μήνα πέρσι ήταν 237 ενώ φέτος με 80% εμβολιασμένους είναι 20!!!!

αρα το εμβόλιο προστατεύει τους 9 στους 10!!!

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ποντάρεις σε λάθος άλογο…

ΥΓ: θα σε παρακαλούσα αυτά τα παιδιάστικα να μην τα συνεχίζεις, δεν γίνεσαι πιο έξυπνος, ούτε θα αποκτήσεις δίκιο με αυτή την τακτική… αντιθέτως ρεζιλεύεσαι, όπως και ο άλλος…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μα εδώ δεν έχεις καταλάβει ότι το άρθρο το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι χωρίς εμβολιασμούς οι νεκροί τον ίδιο μήνα πέρσι ήταν 237 ενώ φέτος με 80% εμβολιασμένους είναι 20!!!!

αρα το εμβόλιο προστατεύει τους 9 στους 10!!!

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά ποντάρεις σε λάθος άλογο…

ΥΓ: θα σε παρακαλούσα αυτά τα παιδιάστικα να μην τα συνεχίζεις, δεν γίνεσαι πιο έξυπνος, ούτε θα αποκτήσεις δίκιο με αυτή την τακτική… αντιθέτως ρεζιλεύεσαι, όπως και ο άλλος…

Εισαι με τα καλα σου? Ποτε ειπα οτι δεν προστατευει?

"όσες φορές και να ρωτήσεις για τον τίτλο η απάντηση θα είναι η ίδια… "

Ξερω υπεκφυγη τυπου σκαι. Αλλα ετσι εχετε μαθει να βαζετε λογια σε αλους που δεν ειπαν ποτε και να τους αποκαλειτε ψεκασμενους.

Επεξ/σία από Yoshi
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Για να το δούμε στην πράξη πρέπει να εμβολιαστούμε κιόλας ε; 

37 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Έχω ήδη εμβολιαστεί πλήρως με pfizer(2 δόσεις) και θα ήθελα να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για να τελειώνουν οι δικαιολογίες για μάσκες κτλ.

Θα σου πω το γιατί σε επόμενο ποστ γιατί πρέπει να βρω την πηγή.

Λοιπόν. Πριν από μήνες παρακολούθησα εκτεταμένη συνέντευξη(στο στέλνω με πμ το λινκ) του Geert Vanden Bossche. Ενός καταξιωμένου γερμανού ιολόγου που συμμετείχε και στην ανάπτυξη του εμβολίου για τον Έμπολα. Γούγλαρέ τον.

Συνοπτικά είχε πει ότι μέσω ενός μηχανισμού τα εμβόλια mRNA έχουν ως αποτέλεσμα να επικρατούν αντισώματα ειδικά για τη νόσο COVID 19(specific antibodies) έναντι αυτών που ανταποκρίνονται σε κάθε λοίμωξη(variant non-specific). Δηλαδή αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σε άλλες νόσους. Θεωρούσε επίσης σωστό τον εμβολιασμό αλλά όχι εν μέσω πανδημίας γιατί έτσι ισχυροποιείται μέσω μεταλλάξεων(αιτία για lockdowns/μάσκες). Πράγμα που έχουν καταρρίψει συναδελφοί του.

Δεν ξέρω αν απομυθοποιήθηκαν όλα αυτά. Πάντως πρόσφατα διάβασα αυτό:

https://www.news-medical.net/news/20210510/Research-suggests-Pfizer-BioNTech-COVID-19-vaccine-reprograms-innate-immune-responses.aspx

Αναφορά σε κείμενο

However, they also showed that the vaccine altered the production of inflammatory cytokines by innate immune cells following stimulation with both specific (SARS-CoV-2) and non-specific (viral, fungal and bacterial) stimuli.

Δεν είναι ακόμα peer-reviewed μελέτη αλλά καταλήγει σε παρόμοιο συμπέρασμα. Αποδυναμώνεται το ανοσοποιητικό απέναντι σε άλλους ιούς, βακτήρια και μύκητες(επίσης αιτία για lockdowns/μάσκες).

Αν είναι λάθος όλα αυτά τότε με ευρύ εμβολιασμό lockdowns, μάσκες κτλ. τέλος. Αν όχι τότε πάμε για νέο γύρο με διάφορες αιτιάσεις από τα ΜΜΕ.

Ελπίζω να κατάλαβες τώρα γιατί θέλω να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Έτσι θα φανεί ποιος παραμυθιάζει.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Yoshi είπε

Εισαι με τα καλα σου? Ποτε ειπα οτι δεν προστατευει?

"όσες φορές και να ρωτήσεις για τον τίτλο η απάντηση θα είναι η ίδια… "

Ξερω υπεκφυγη τυπου σκαι. Αλλα ετσι εχετε μαθει να βαζετε λογια σε αλους που δεν ειπαν ποτε και να τους αποκαλειτε ψεκασμενους.

2 ώρες πριν, Yoshi είπε

οι εμβολιασμενοι και το κολλανε, και το μεταδιδουν, και νοσηλευονται

https://www.bankingnews.gr/koinonia/articles/575619/to-israil-katarriptei-mythous-se-143-astheneis-oi-87-einai-emvoliasmenoi-i-61-nees-parenergeies-apo-johnson-johnson

Ισα ισα που οι εμβολιασμενοι που νομιζουν οτι δεν το μεταδιδουν ειναι πιο επικινδυνοι απο τους ανεμβολιαστους

καλη τυχη

εντέλει εκτός από το να μην καταλαβαίνεις τι λέμε, δεν καταλαβαίνεις και τι γράφεις…

συνηθισμένο για τα άτομα του συναφιού σου…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

εντέλει εκτός από το να μην καταλαβαίνεις τι λέμε, δεν καταλαβαίνεις και τι γράφεις…

συνηθισμένο για τα άτομα του συναφιού σου…

Ναι που ειπα οτι δεν προστατευει????????? Δεν βλεπεις τι διαβαζεις? Η εχεις κανενα προσθετο browser απο τον σκαι για να σου αλλαζει τα λογια που λενε οι αλλοι?

επισης συνηθισμενο για ατομα του δικου σου συναφιου

δεν "λετε", ΛΕΣ. ΕΣΥ ΛΕΣ λογια που δεν ειπα ποτε

Την μια σε παραπλανουνε αληθεις τιτλοι, την αλλη γνωριζεις τι καταλαβαινουν οι αλλοι, την αλλη βλεπεις λογια που δεν ειπα ποτε. Εδω ηρθες να βγαλεις τα ψυχολογικα σου?

Επεξ/σία από Yoshi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Yoshi είπε

Ναι που ειπα οτι δεν προστατευει????????? Δεν βλεπεις τι διαβαζεις? Η εχεις κανενα προσθετο browser απο τον σκαι για να σου αλλαζει τα λογια που λενε οι αλλοι?

επισης συνηθισμενο για ατομα του δικου σου συναφιου

Ρε ‘σύ τώρα ειλικρινά και εντελώς φιλικά, κάνε ένα μπρέικ δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις… δεν γίνεται να γράφεις ότι οι εμβολιασμενοι και το κολλανε, και το μεταδιδουν, και νοσηλεύονται, να βάζεις link με ένα άρθρο με τίτλο “Το Ισραήλ καταρρίπτει μύθους: Σε 143 ασθενείς, οι 87 είναι εμβολιασμένοι ή 61%” που αντί να αποδεικνύει αυτό που υποστηρίζεις σου λέει ότι μέχρι στιγμής τα στατιστικά δείχνουν προστασία για τους εμβολιασμένους πάνω από το 90% σε θανάτους και παρόμοια ποσοστά σε νοσηλείες και μεταδοτικότητα και μετά να μου λες ότι δεν είπες κάτι τέτοιο…

Λίγη ντροπή ρε ‘σύ, γραπτά είναι μένουν!!!! 

Επεξ/σία από AtiX
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...