Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιος Ιωαννιδης και Κουβελας ρε μπρο!

Άσε μας με τους πουθενάδες!

• Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dapit είπε

Ποιος Ιωαννιδης και Κουβελας ρε μπρο!

Άσε μας με τους πουθενάδες!

Να ακούσεις τον herald!

he is cooking the next post

Season 5 Cooking GIF by Living Single

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Πάρε τα και ολόκληρα να δω τι θα καταλάβεις χώρο πιάνουν.
Πάλι μπερδεύεις το φάρμακο με το εμβόλιο. Είμαι σίγουρος ότι αν σε ρωτήσουν τα συνώνυμα τους θα γράψεις γιατροσόφια και ομοιοπαθητική.
Είπε ο τάδε για παρενέργειες στα φάρμακα που δεν περιμέναμε........ ΞΑΝΑΛΕΩ τι δουλειά έχουν με τα εμβόλια.

Τώρα όσον αφορά τους θανάτους μετά από εμβόλιο, απαιτώ κάτι επίσημο. Είμαι ένα βήμα πριν φτιάξω group στο insomnia για να σε μηνύσουμε για την κινδυνολογία σου και πιθανώς την ηθελημένη σου προσπάθεια με hoaxes να αποτρέψεις τον κόσμο να εμβολιαστεί.

16 σελίδες τώρα λέμε ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν προσωπική προστασία αλλά μαζική όταν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού εμβολιάζεται. Δες το video παρακάτω το εξηγεί τέλεια

Έλεγε και τις προάλλες στην TV ότι 1 στους 20000 που κάνει εμβόλιο εμφανίζει θρόμβωση.  Με προλάβανε γενικά .... Τώρα για την πηγή σου. 15 σελίδες μιλάμε για ψευτομπλογκ και hoaxes και συ ακόμη δεν έμαθες και μας έδωσες το onmed. Τύφλα να χουν τα papers .

Κανε ενα group και θα κονομησω γερα, θα τα παρω απο ολους σας, να κανω διακοπες .

Λεγεται συκοφαντικη δυσφημιση αυτο που κανεις.

Κατα τα άλλα για θρομβωσεις πηρε κατι το αυτι σου;

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thanos78 είπε

Συνεχίζεις και ειρωνεύεσαι γενικεύοντας καταστάσεις. Κανείς δεν αμφισβήτησε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να αντιμετωπισθεί η πανδημία, όμως πάνω στις δοκιμές κάποιοι φεύγουν και κανένας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες, ούτε το κράτος, ούτε η ιατρική κοινότητα ούτε κανείς άλλος. Απότι φαίνεται αδυνατείς να κατανοήσεις την αναλογία όφελους σε κάτι που λίγους μήνες βγήκε στην παραγωγή προς το ρίσκο θνητότητας του ιού ιδιαίτερα σε νέες ηλικίες. Για πες μου λοιπόν το ποσοστό θνητότητας; Η μήπως δεν θέλεις; Αν θέλεις να πειραματιστείς είναι καθαρά δικαίωμά σου, κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα της άσκησης ιατρικής πράξης χωρίς τη συγκατάθεση του ιδίου. Αυτό σαν τελευταία απάντηση και δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί σου. 

0.0018% θνησιμότητα στην Αμερική από τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένου και περιπτώσεων που πιθανόν δεν οφείλονται στο εμβόλιο. Νούμερα από το VAERS του FDA, όχι από την Τασία την περιπτέρου. 

Το 0.0018% καταλαβαίνεις λίγο τι σημαίνει? Οτι είναι το ίδιο πιθανό με το να σου πέσει γλάστρα στο κεφάλι. Άρα να φανταστώ δεν βγάινεις και απτό σπίτι, για να γλυτώσεις τον κίνδυνο. 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειρωνευόμαι γιατί γράφεις χαζομάρες. Όσο επικίνδυνο είναι κάθε άλλο εμβόλιο που έχεις κάνει είναι και αυτό εδώ, δηλαδή από καθόλου έως τίποτα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Τα είπαμε ότι είναι παπατζής ο άνθρωπος. Ο καθένας σε συνεντεύξεις μόνος του μπορεί να λέει ότι θέλει. Θα στο θέσσω αλλιώς το άρθρο που μου έδειξες πριν λέει ότι έχει δημοσιεύσει την έρευνα του στο περιοδικό του ΠΟΥ. Δείξε μου την δημοσίευση αυτή, διότι ο αρθρογράφος λογικά δεν ήξερε τι είναι το copy paste και δεν μπορούσε να παραθέσει τον σύνδεσμο. Φαντάζομαι ότι εσύ το ερεύνησες πριν μου το στείλεις .... τι όχι ;

Α ναι πηγή, εδώ έχει χιλιάδες
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=covid+19+deaths

Πατριώτη, σε μία χώρα 10.000.000 έχουμε μέχρι στιγμής σύνολο θανάτων 12923 με τα υπάρχοντα μέτρα και τους εμβολιασμούς + το καλό κλίμα εν όψει καλοκαιριού, για βγάλε μου σε παρακαλώ σε τι ποσοστό % θνητότητας αντιστοιχεί αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, kokoviosR είπε

ια τη νομοθεσια που γραφεις θα σου πω το εξης. Απαξ και υπαρχει κυβερνητικη-που ερχεται απο εξω αρα παγκοσμια- γραμμη το θεμα τελειωσε. Ποιος θα παει κοντρα στα παραθυρακια της νομοθεσιας; Λιγοι θα μπουν στη διαδικασια κια την ταλαιπωρια. Δε σε απολυουν που ειναι αντισυνταγματικο, αλλα σου κοβουν το μισθο ερμηνευοντας οπως γουσταρουν το νομο. Πως θα βρεις το δικιο σου και ποτε; Και οταν ο ΕΟΔΥ μας ενημερωνει στις σελιδες του οτι το εμβολιο προστατευει κυριως ατομικα, πως στην ηλεοραση μας τσαμπουρνανε τοσο καιρο για τειχη ανοσιας κλπ. Γραφω λιγο ανακατα λογω βιασυνης ,αλλα νομιζω απαντησα

Από πότε ρε παιδιά είναι αντισυγματικό να σε απόλυσει κάποιος? Την παλεύεται? Λογιστής είμαι, κάνω 5-10 απολύσεις καθημερίνα, τι γράφεται να ουμε??

2 λεπτά πριν, thanos78 είπε

Πατριώτη, σε μία χώρα 10.000.000 έχουμε μέχρι στιγμής σύνολο θανάτων 12923 με τα υπάρχοντα μέτρα και τους εμβολιασμούς + το καλό κλίμα εν όψει καλοκαιριού, για βγάλε μου σε παρακαλώ σε τι ποσοστό % θνητότητας αντιστοιχεί αυτό;

Χάνεις το plot. Με τα υπάρχοντα μέτρα και τους εμβολιασμούς + το καλό κλίμα, αν δεν τα είχαμε αυτά περισσότεροι θα είχαν νοσήσει ---> πεθάνει. Σωστά? 

Πάντως το ποσοστό θνησιμότητας το μετράς σε σχέση με το πόσοι νόσησαν, όχι με το πληθυσμό, basic stats 101 που λένε και στο χωριό μου

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mesqal είπε

Νόμιζω σου έχει αφήσει κουσούρι και στον εγκέφαλο η περιπέτεια σου με τον covid 😁

Τι καλός άνθρωπος. Όπως οι όμοιοί σου ένα πράμα. 🤡

Να σου ευχηθώ να σου αφήσει κουσούρια;  (στον εγκέφαλο έχεις κουσούρι πριν τον κολλήσεις, obviously, εγώ τουλάχιστον το "κέρδισα")Μπα. Δεν θα πέσω στο ίδιο επίπεδο. 

Θα ευχηθώ άτομα σαν εσένα να μείνουν μακρυά από αυτό το πράγμα μπας και σωθεί η κοινωνία, μιας και αποτελείτε δημόσιο κίνδυνο. Εύχομαι και καλά μυαλά συνήθως, εις μάτην βέβαια, αλλά μια ευχή είναι ευχή. 

• Like 6
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Από πότε ρε παιδιά είναι αντισυγματικό να σε απόλυσει κάποιος? Την παλεύεται? Λογιστής είμαι, κάνω 5-10 απολύσεις καθημερίνα, τι γράφεται να ουμε??

Λογιστής;

Α δεν είσαι γιατρός επιστήμονας ειδικός λοιμωξιολόγος;

Έτσι όπως έσβησες τον κουβελα με ένα ποστ ψάρωσα. 

Λέω αυτός είναι μπροστά πολύ 

Δημοσ.

Στην αρχή κινδύνευαν οι ανω των 70 και οι ευπαθείς ομάδες. Οι μάσκες δεν βοηθούσαν, αλλά βοηθούσαν. Μετά κινδύνευαν και οι 60άρηδες. Μετά όμως έπρεπε και οι 50+, μετά οι 40, 30, 17-20. 12-15 και τα νήπια λένε τώρα.

Στο τέλος θα σας βάλουν εσάς τους anti-psek να το κάνετε και στα @ρχίδι@ σας για να πιάσει και τους μελλοντικούς απογόνους. Mpeee

• Like 3
  • Sad 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Herald είπε

Θες να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς με το ΠΑΡΑΝΟΜΗ απόλυση? Οι μόνες απολύσεις που είναι παράνομες είναι σε εγγύους / αρρώστους κλπα. Θα μου πείς και αυτός που ψέκασε AXE στον εγκέφαλο αντί για την μάσχαλη άρρωστος δεν θεωρείται? Ισως.

καταχρηστική απολυση λέγεται. για τα υπόλοιπα, google

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Mesqal είπε

Νόμιζω σου έχει αφήσει κουσούρι και στον εγκέφαλο η περιπέτεια σου με τον covid 😁

Αντε να ζησεις με τιποτα ιθαγενεις εκει δεν χρειαζονται εμβολια και γιατροι, γιατρευει ο Σαμαν της φυλης :) για εκει ειστε. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kokoviosR είπε

Κανε ενα group και θα κονομησω γερα, θα τα παρω απο ολους σας, να κανω διακοπες .

Λεγεται συκοφαντικη δυσφημιση αυτο που κανεις.

Κατα τα άλλα για θρομβωσεις πηρε κατι το αυτι σου;

Πες μερικά ακόμα.....

Το αυτί μου έχει πάρει πολλά. Για να να μου μείνουν στο κεφάλι όμως απαιτώ πάντα ένα πράγμα:
Π Η Γ Η

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

1) Ισχύει, έχουν ήδη πεθάνει άνθρωποι λόγω του ότι δεν προλάβαιναν οι γιατροί και δεν υπήρχαν ΜΕΘ η απλές κλίνες.

2)Μην είσαι σίγουρος πως υπάρχουν φάρμακα, είναι μάλλον σε πειραματικό στάδιο με αναμφίβολα αποτελέσματα, υπάρχει ήδη έρευνα σε ανάπτυξη που έχει εγκριθεί.

3) Ισχύει, όταν ο οργανισμός αντιδρά υπερβολικά, σκοτώνει τα ίδια του τα κύτταρα διότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα υγιή απο τα μολυσμένα κύτταρα.

4β) Μειωμένη, αλλά σε τι ποσοστό;

5)Αν περιμέναμε έως το 2023, πιθανότατα να είχαμε πολλές χιλιάδες νεκρούς.

6)Αν οι θάνατοι ήταν παραπάνω, μάλλον θα το ανακοίνωναν για να πείσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί, το μόνο που έχει ακουστεί, είναι πως έχουν καταγράψει θανάτους απο άλλες αιτίες ως covid.

Οι άνω των 60 είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο γιατί έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό.

Win win σιτσουεησο η γουιν γουιν situation;Με μέσον έβγαλες τις τάξεις των Αγγλικών; 😅

Τουλάχιστον γλίτωσες το hard reset η το χαρντ ρεσετ.

Εσύ τώρα με ποιούς είσαι;Μιλάς με "γρίφους", μου είναι δύσκολο να κατανοήσω το τεράστιο επίπεδο των γραπτών σου.

Για τα εμβόλια τεχνολογίας ιϊκού φορέα (Johnson+Astrazeneca), αναφέρει για θρομβώσεις.

Απο το 23:38 και μετά, αναφέρει για τις παρενέργειες των εμβολίων MRNA (Pfizer+Moderna):

https://youtu.be/LFzcMOkOd5Q

1) Μυοκαρδίτιδα η περικαρδίτιδα και 2) βλάβη στο ενδοθύλιο.

Για την 1η λέει πως εξαλείφεται στον οργανισμό, όμως νομίζω πως δεν αναφέρει πως αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.αγωγή.

Ομως για την 2η λέει πως δεν γνωρίζει για πόσο μένει στον οργανισμό.

Εδώ τον αναιρούν για το 2 και γενικώς.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2021/05/27/kouvelas-vaccines-misinformation/

Στατιστικά παρενεργειών των εμβολίων:

https://www.iatronet.gr/amp/article/101990/hl-mosialos-o-kindynos-perikarditidas-myokarditidas-apo-emvolio-pfizer-kai-moderna-oi-thanatoi-apo-astrazeneca-pinakas

Δεν ξέρω αν έβγαλα με μέσον τις τάξεις των Αγγλικών το σίγουρο είναι όμως πως εσυ έμεινες μετεξεταστέος στην τάξη του σαρκασμού και μπρικαρες και στο hard reset. Περιττό φυσικά να σχολιασω οτιδήποτε για την υπόλοιπη έκθεση που έγραψες. Φιλάκια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...