Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή ο τύπος τόσο έξω πέφτει;Μήπως "χάνει λίγο";Ακουσα 1 ηχητική του συνέντευξη που την μετέφραζε ο Ελληνας και μου φάνηκε πως ο τρόπος που μιλούσε, ήταν σαν  βρισκόταν σε σύγχυση, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Με άγχωσε στο τέλος με την βλάβη στα αγγεία.Μην πάτε λέει για την 2η δόση! 😵

Υπάρχει και ο άλλος.Υποστηρίζει πως ο Sars-2 δημιουργήθηκε σε εργαστήριο:

https://youtu.be/5CNnI9HBKBQ

https://youtu.be/OkQCDDo0uO

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Απαντ. 693
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Εκανες τον κοπο να διαβασεις το υφος και το περιεχομενο του μηνυματος , στο οποιο απαντω?

Έκανες τον κόπο να βρεις διαφορετικό ύφος απάντησης από εκείνο του μηνύματος του οποίου απάντησες ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Herald είπε

Αξιοπρόσεκτο πάντως ότι αρνητές εμβολιασμού είναι "πρόσφατη" μόδα. Ξεκίνησε τα τελευταία 30-35 χρόνια. Ξέρεις, όταν πλεόν δεν το έπαιζες στα ζάρια το αν θα ζήσεις η θα πεθάνεις πριν τα 5 σου. Όταν στις αρχές του 20ου αιώνα θέριζε η πανούkλα στις Ηνωμένες πολιτείες δεν υπήρχαν αντιεμβολιαστές. Διάβαζα πρόσφατα κάτι άρθρα, στην Αμερική αυξάνονται ξανά ραγδαία τα θύματα της βουβωνικής πανούκλας λόγω του κύματος αντιεμβολιαστών, και δη σε νεαρές ηλικίες. Δώστου 20 χρόνια και όταν αρχίζει η πανούκλα να ξεκληρίζει χωριά και πόλεις δεν θα μείνει αντιεμβολιαστής. Είτε θα πεθάνει, είτε θα πέσει στα 4 και θα παρακαλάει για το εμβόλιο. 

Οπως τα λες ειναι , τοσες και τοσες μολυσματικες ασθενειες τις διαταξαμε και φυγανε , αλλα καθως οι νεοτερες γενιες δεν εχουν εικονες μαζικων θανατων απο αρρωστιες και μαζικες ταφες , αδυνατουν να καταλαβουν οτι πριν οχι και παρα πολλα χρονια καθε οικογενεια ειχε χασει τουλαχιστον 1 με 2 παιδια απο αρρωστιες , η παιδικη θνησιμοτητα στη Ελλαδα τη δεκαετεια του 50 ηταν 50%

Δημοσ.
1 hour ago, Montezuma said:

Αποδεδηγμενα στης ΗΠΑ αυτα τα εμβολια εχουν φερει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ παρενεργιες και ΘΑΝΑΤΟΥΣ, γιατι δεν τα αποσυρουν ????
εφερα σαν παραδειγμα τις ΗΠΑ, διοτι εδω δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλουν την αληθεια πουθενα...

Θα ζήταγα  στοιχεία, αλλά θα μου πεις να τα βρω μόνος μου πάλι, οπότε το ignore είναι μονόδρομος

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimmyl είπε

Οπως τα λες ειναι , τοσες και τοσες μολυσματικες ασθενειες τις διαταξαμε και φυγανε , αλλα καθως οι νεοτερες γενιες δεν εχουν εικονες μαζικων θανατων απο αρρωστιες και μαζικες ταφες , αδυνατουν να καταλαβουν οτι πριν οχι και παρα πολλα χρονια καθε οικογενεια ειχε χασει τουλαχιστον 1 με 2 παιδια απο αρρωστιες , η παιδικη θνησιμοτητα στη Ελλαδα τη δεκαετεια του 50 ηταν 50%

Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε χωριό με την γιαγιά και τον παππού και να μουλένε ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια. Αυτό μου είχε εξάψει και την περιέργεια και ψάχτηκα αρκετά με το θέμα ασθένειας και ιατρικής στα παλιότερα χρόνια. Να μου λένε ότι ο κόσμος έκανε 7-10-15 παιδιά για να του μείνουν τα 5, παιδικές ασθένειες που αφήναν αδέρφια γνωστούς και φίλους είτε παράλυτους είτε κωφάλαλους κλπα κλπα. Αυτά ήταν καθημερινά φαινόμενα, όχι 1 στο 1 εκατομμύριο που συμβαίνει σήμερα. Αλλά είπαμε, ελευθερία της ιατρικής πράξης μόνο όταν μας παίρνει. Όταν σκάσει η πανούκλα πρώτοι στην ουρά θα μπούνε οι αντιεμβολιαστές. 

• Like 3
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, iwnas28 είπε

Φιλαρακι θα πρεπει να εισαι εξαιρετικα νοημων καθως δεν μπορω να σε καταλαβω...

εισαι σχετικα κοντα, παρτο απο την αναποδη μερια και θα το βρεις

Δημοσ.
1 hour ago, forty said:

είναι έγγραφό μπορείτε να το βρείτε.

Ρε συ, ισχυρίζεσαι κάτι και μας ζητάς να το αποδείξουμε εμείς; Αμα πας τον εργοδότη σου στο δικαστήριο που σε υποχρεώνει παράνομα να εμβολιαστείς ο  αλήτης, τι θα πεις του δικαστή; Ψάξε βρες το έγγραφο;

Δεν καταλαβαίνετε ότι εκτίθεστε όταν παπαγαλίζετε ό,τι βρίσκετε στα γκρουπάκια του fb;

• Like 3
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Herald είπε

Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε χωριό με την γιαγιά και τον παππού και να μουλένε ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια. Αυτό μου είχε εξάψει και την περιέργεια και ψάχτηκα αρκετά με το θέμα ασθένειας και ιατρικής στα παλιότερα χρόνια. Να μου λένε ότι ο κόσμος έκανε 7-10-15 παιδιά για να του μείνουν τα 5, παιδικές ασθένειες που αφήναν αδέρφια γνωστούς και φίλους είτε παράλυτους είτε κωφάλαλους κλπα κλπα. Αυτά ήταν καθημερινά φαινόμενα, όχι 1 στο 1 εκατομμύριο που συμβαίνει σήμερα. Αλλά είπαμε, ελευθερία της ιατρικής πράξης μόνο όταν μας παίρνει. Όταν σκάσει η πανούκλα πρώτοι στην ουρά θα μπούνε οι αντιεμβολιαστές. 

Η μητερα μου στη ηλικια των 5 ετων επαθε κοκυτη , φαρμακο δεν υπηρχε , το μονο που γινοταν ηταν να σε πανε στο σταθμο του τραινου και σε αφηναν διπλα στο κωκ που το ειχαν για κινουν τα τραινα , να εισπνεις τις αναθυμιασεις , αν τι γλυτωνες ειχε καλως αλλιως χαιρετουσες τον πλατανο , ο κοκυτης ειχε 50% θνησιμοτητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Ας γελάσουμε λίγο...

Τι να γελασουμε; Να κλαψουμε ειναι, τα ιδια μας λενε, 2-3 homo erectus σε αυτο το νημα τοσες μερες…

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 31/07/2021 at 00:58, Montezuma said:

Δηλαδη θεωρεις συνομωσια το οτι υπαρχει σχεδιο για την μειωση του πλυθησμου της Γης ????

Ωχ αυτό δεν το χα δει. Και καθόμουνα κι απάνταγα.

Γράψε λάθος, ξέχνα ό,τι έγραψα

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Κρίμα και προτιμούσα SUGARBABES 😢

Γιατί, το ότι μιλάνε μόνο για πιστοποιητικό εμβολιασμού και όχι για νόσησης; Εγώ που έχω το 2ο δηλαδή, στο πηγάδι κατούρησα; :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 31/07/2021 at 10:34, Ggiorgos7 said:

Το αν θα εμβολιαστεί κανείς είτε είναι παιδί είτε όχι ,θα το αποφασίσει ο ίδιος

Δες παρακάτω

On 31/07/2021 at 12:03, dkmaster said:

σου δίνει 10 καραμέλες, η μία έχει δηλητήριο, θα φας κάποια καραμέλα;

Αν ήξερες ότι αν δεν φας κινδυνεύεις πολύ περισσότερο, θα έτρωγες;

On 31/07/2021 at 12:03, dkmaster said:

Επίσης, δεν είναι θεωρίες, είναι απόψεις κάποιων ανθρώπων.

Απόψεις κάποιων ανθρώπων είναι πως η Γη είναι επίπεδη. Στέκει;

On 31/07/2021 at 16:05, rodosf1 said:

κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα της άσκησης ιατρικής πράξης χωρίς τη συγκατάθεση του ιδίου

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ste-syntagmatiki-i-apofasi-diagrafis-anemvoliastoy-nipioy-apo-paidiko-stathmo

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ypohreotikos-emvoliasmos-kata-toy-covid-19-ton-ypiretoynton-stis-emak-ermineia-diataxeon

https://www.lawspot.gr/nomika-nea/ypohreotikos-emvoliasmos-paidion-prasino-fos-apo-eyropaiko-dikastirio-dikaiomaton-toy?fbclid=IwAR0Vkv43S5qPh7mNCKh2SYgizW7IT2hPIxbAMOtoc_FQuq5ndySnDH0i6H4

Επεξ/σία από Kostasspil
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...