marphys Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα,κάνω μόνη μου τη φορολογική μου επειδή πραγματικά δνε έχω κάτι να δηλώσω αλλά έχω μπερδευτεί σε ένα σημείο . Εκεί που λέει δαπάνες θα πρέπει να βάλω όλο το ποσό ηλεκτρονικών δαπανών που λέει απο την τράπεζα;Επιπλέον,δεν εργάζομαι και έχω ένα εισόδημα μόνο 100 ευρώ απο 5 μέρες που δούλεψα στην αρχή του χρόνου αλλά οι δαπάνες μου είναι 1000ρικο απο χρήματα που μου δίνουν οι γονείς μου ξαι τα έβαζατράπεζα.Δεν είμαι προστατευόμενο μέλος οπότε τι γίνεται με αυτα;Δεν θα με πιάσει η εφορία να μου πει που βρήκα τα λεφτα;Και αν ναι,ουσιαστικά δεν έχω αποδεικτικά ότι δεν εργαζόμουν μαύρα.
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, marphys είπε Καλησπέρα,κάνω μόνη μου τη φορολογική μου επειδή πραγματικά δνε έχω κάτι να δηλώσω αλλά έχω μπερδευτεί σε ένα σημείο . Εκεί που λέει δαπάνες θα πρέπει να βάλω όλο το ποσό ηλεκτρονικών δαπανών που λέει απο την τράπεζα;Επιπλέον,δεν εργάζομαι και έχω ένα εισόδημα μόνο 100 ευρώ απο 5 μέρες που δούλεψα στην αρχή του χρόνου αλλά οι δαπάνες μου είναι 1000ρικο απο χρήματα που μου δίνουν οι γονείς μου ξαι τα έβαζατράπεζα.Δεν είμαι προστατευόμενο μέλος οπότε τι γίνεται με αυτα;Δεν θα με πιάσει η εφορία να μου πει που βρήκα τα λεφτα;Και αν ναι,ουσιαστικά δεν έχω αποδεικτικά ότι δεν εργαζόμουν μαύρα. Μιλάς για το 2020 η το 2021 ?
Vasileios-gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Με το που δηλώσεις 100 ευρώ εισόδημα σε πιάνει το ατομικό τεκμήριο επιβίωσης. Ακόμα και αν υπάρχει αφορολόγητο , αυτό δίνεται με αποδείξεις . Σε συμβουλεύω να γράψεις αποδείξεις 2.000 και μην φοβάσαι καθόλου. Ακομα και να σου καταλογίσουν το αντίστοιχο εισόδημα πάλι στο αφορολόγητο θα είσαι.
Raylan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/7/2021 στις 6:38 ΜΜ, marphys είπε Καλησπέρα,κάνω μόνη μου τη φορολογική μου επειδή πραγματικά δνε έχω κάτι να δηλώσω αλλά έχω μπερδευτεί σε ένα σημείο . Εκεί που λέει δαπάνες θα πρέπει να βάλω όλο το ποσό ηλεκτρονικών δαπανών που λέει απο την τράπεζα;Επιπλέον,δεν εργάζομαι και έχω ένα εισόδημα μόνο 100 ευρώ απο 5 μέρες που δούλεψα στην αρχή του χρόνου αλλά οι δαπάνες μου είναι 1000ρικο απο χρήματα που μου δίνουν οι γονείς μου ξαι τα έβαζατράπεζα.Δεν είμαι προστατευόμενο μέλος οπότε τι γίνεται με αυτα;Δεν θα με πιάσει η εφορία να μου πει που βρήκα τα λεφτα;Και αν ναι,ουσιαστικά δεν έχω αποδεικτικά ότι δεν εργαζόμουν μαύρα. Δεν ασχολούνται καν, εφόσον δεν είχες εισοδήματα από μισθωτή εργασία, κάνεις μηδενική δήλωση δεν συμπληρώνεις κάτι άλλο. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από Raylan
GREGORYMO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, Raylan είπε Δεν ασχολούνται καν, εφόσον δεν είχες εισοδήματα από μισθωτή εργασία, κάνεις μηδενική δήλωση δεν συμπληρώνεις κάτι άλλο. Τεκμήρια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα