SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, liberostelios είπε Το έχω κάνει. Μετά από λίγο (νομίζω στο επόμενο scan του play store) την εξαφανίζει ξανά την εφαρμογή. Μηπως εχεις κανα xiaomi? Γιατι και στο θεμα του freedom pass, ενος του εξαφανιζεται μετα απο λιγο καιρο η εφαρμογη
liberostelios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Μηπως εχεις κανα xiaomi? Γιατι και στο θεμα του freedom pass, ενος του εξαφανιζεται μετα απο λιγο καιρο η εφαρμογη Όχι. Έχω Google Pixel 5.
ardi21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Πατάς να την προσθέσει και δεν την προσθέτει; Κοιτα πιο πίσω ,έδωσα την διαδρομή για να βρεις το gpay.Προσθεσε την απο εκεί. Δεν υπαρχει τιποτα σε μενα στις ρυθμισεις. Το εχω κοιταξει. Ψαχνουμε να ανακαλυψουμε το google pay λες και ειναι η Ατλαντιδα. Αντι να υπαρχει ομορφα και ωραια στο play store και να την κατεβαζεις. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από ardi21 2
Vempire_G4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Questioner είπε Για εμάς τους οπισθοδρομικούς υπάρχει και το shortcut του pdf στο home. Κι εγώ μια από τα ίδια. Ένα screen shot και γεια σας! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, ardi21 είπε Δεν υπαρχει τιποτα σε μενα στις ρυθμισεις. Το εχω κοιταξει. Ψαχνουμε να ανακαλυψουμε το google pay λες και ειναι η Ατλαντιδα. Αντι να υπαρχει ομορφα και ωραια στο play store και να την κατεβαζεις. Τι εκδοση android εχεις;Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
ardi21 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 30 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι εκδοση android εχεις;Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αndroid 10
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, ardi21 είπε Αndroid 10 11 εγω αλλά δεν θυμάμαι πιο παλιά πως ηταν γιατί έχω και την εφαρμογή.
Trapper Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 11 εγω αλλά δεν θυμάμαι πιο παλιά πως ηταν γιατί έχω και την εφαρμογή. Μία από τα ίδια και σε μένα (δεν το βρίσκω ούτε σαν service) σε Android 11. Κινητό έχω το Poco X3.
busellatos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Τι βαράς τατουάζ στο κούτελο και το έχεις πάντα μαζί σου... ούτε κινητά ..ούτε διπλωμένα Α4 και ταλαιπωρία 😙 στις ουρες.
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δλδ αν έχουμε το pdf με το QR code τι διαφορά έχει; βρήκε κάθε εταιριούλα τώρα να προμοταριστεί..
magicnumbers Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, gekatsou είπε Δεν εμπιστεύομαι να δώσω τα στοιχεία μου σε ένα soft1.eu Τι είναι αυτό το domain; Πάντως όχι επίσημο. 3 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Δλδ αν έχουμε το pdf με το QR code τι διαφορά έχει; βρήκε κάθε εταιριούλα τώρα να προμοταριστεί.. Δε πειραζει μεθαυριο θα κανουν το QR τατουαζ κ υποδοριο τσιπ μετα.Ολα στο δρομο ειναι. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από magicnumbers 1 3
vinty Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Για iphone και apple watch έχουν βγει μήνες τώρα στο reddit. Κλάιν https://covidpass.marvinsextro.de/
bigballon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Υποτίθεται ότι το κιουαρ το διαβάζουν μόνο κρατικά εξοπλισμένα μηχανάκια. Αυτοί πως το κάνουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 27 minutes ago, bigballon said: Υποτίθεται ότι το κιουαρ το διαβάζουν μόνο κρατικά εξοπλισμένα μηχανάκια. Με ένα QR Code Reader app στο κινητό σου, βγάζει κανονικά το ονοματεπώνυμο, ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού και το είδος του εμβολίου. 2
sheep2020 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 βλακειες... με ενα τσιπακι στο χερακι κ λυνοτε ολα ,τι κινητα κτλ αφου το γνωριζουν κ το θελουν τι το αργουν ο κοσμος ουτως η αλλως δεχεται τα παντα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα