katerina200 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Θέλει να παίξει ένας φίλος το Warzone, αλλά δεν του το τρέχει ο υπολογιστής. Δεν του το σηκώνει η cpu και η κάρτα γραφικών. Τα minimum είναι: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 ή AMD Radeon HD 7950 Pixel Shader 5.0 Vertex Shader 5.0 Dedicated Video RAM 2048 MB ---------------------------------------------------- CPU Intel Core i3-4340 ή AMD FX-6300 ---------------------------------------------------- RECOMMENDED Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 6GB ή AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580 Pixel Shader 5.1 Vertex Shader 5.1 Dedicated Video RAM 4.0G CPU Intel Core i5-2500K or AMD Ryzen R5 1600X Processor ---------------------------------------------------------------------------- και ο υπολογιστής του έχει τα εξής που δεν τον αφήνουν: AMD Radeon HD 7700 Series RAM 1.0 GB ----------------------------------- CPU AMD A6-3650 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1)Γίνεται να προσθέσει vram στην κάρτα και να αντικαταστήσει τη CPU στον ίδιο υπολογιστή; 2)Βρήκα αυτά τα δύο, λέτε να μπορούν να τρέξουν το warzone; Gigabyte GeForce GT 710 2GB (https://www.skroutz.gr/s/12246944/Gigabyte-GeForce-GT-710-2GB-GV-N710D5-2GL.html) και Intel Core i3-10100F (https://www.skroutz.gr/s/25338041/Intel-Core-i3-10100F-3-6GHz-Επεξεργαστής-4-Πυρήνων-για-Socket-1200-σε-Κουτί-με-Ψύκτρα.html) Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από katerina200
nickol-us Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δύσκολα τα πράγματα, θα πρέπει να "ξηλωθεί" για να μπορέσει να παίξει το warzone. Χρειάζεται καινούργιο pc, σχεδόν τα πάντα απο την αρχή, μαζί με κάρτα γραφικών σχετικά καλή, που είναι πανάκριβες εδώ και καιρό. Η πιο φτηνή λύση αυτή την στιγμή είναι το Xbox series s, αν θέλει οπωσδήποτε mouse - keyboard(pc) θα το πληρώσει αδρά. Η κάρτα γραφικών που ανέφερες δεν κάνει ούτε για πλάκα ξαι επεξεργαστής κάνει μεν αλλά δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο σύστημα. Θα χρειαστεί μητρική, μνήμες κλπ 2
katerina200 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, nickol-us είπε Δύσκολα τα πράγματα, θα πρέπει να "ξηλωθεί" για να μπορέσει να παίξει το warzone. Χρειάζεται καινούργιο pc, σχεδόν τα πάντα απο την αρχή, μαζί με κάρτα γραφικών σχετικά καλή, που είναι πανάκριβες εδώ και καιρό. Η πιο φτηνή λύση αυτή την στιγμή είναι το Xbox series s, αν θέλει οπωσδήποτε mouse - keyboard(pc) θα το πληρώσει αδρά. Η κάρτα γραφικών που ανέφερες δεν κάνει ούτε για πλάκα ξαι επεξεργαστής κάνει μεν αλλά δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο σύστημα. Θα χρειαστεί μητρική, μνήμες κλπ Πόσο υπολογίζεις την τιμή για ένα pc που θα μπορούσε να το τρέξει;
nickol-us Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Η πιο φτηνή 1650 αυτή την στιγμή στο σκρουτζ ξεκινάει στα 230. Αν πάρει κάποιο refurbished που να σηκώνει το παιχνίδι, ξεκινάει στα +150 τουλάχιστον, ενώ αν πάει για καινούργια με i3/16gb ram, με οικονομικά πράγματα και σύνθεση απο τον ιδιο θα πάει περίπου +300 στην πολύ καλύτερη.
katerina200 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, nickol-us είπε Η πιο φτηνή 1650 αυτή την στιγμή στο σκρουτζ ξεκινάει στα 230. Αν πάρει κάποιο refurbished που να σηκώνει το παιχνίδι, ξεκινάει στα +150 τουλάχιστον, ενώ αν πάει για καινούργια με i3/16gb ram, με οικονομικά πράγματα και σύνθεση απο τον ιδιο θα πάει περίπου +300 στην πολύ καλύτερη. αν βρήκες κάποιο από skroutz ή καμία σελίδα, θα μπορούσες να μου στείλεις το λινκ; https://www.kotsovolos.gr/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/216117-dell-inspiron-3881-i3-10100-8gb-1tb αυτό ας πούμε; https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/aerocool-amd-ryzen-3-2200g-8gb-128gb-ssd-500gb-hdd-radeon-vega-8-gaming-pc/?utm_source=Google Shopping&utm_campaign=Google Shopping Feed&utm_medium=cpc&utm_term=21748&gclid=EAIaIQobChMI4PHp2cSK8gIVEYKDBx3fkwjzEAYYASABEgIrMPD_BwE Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από katerina200
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Λοιπόν νομίζω ότι πρέπει για αρχή να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα γιατί ή τα έχεις γράψει περίεργα ή δεν έχεις την σωστή ιδέα για το πώς δουλεύει η αναβάθμιση PC. Καταρχάς δεν μπορείς να προσθέσεις VRAM. Οριακά ούτε το SLI δεν το έκανε αυτό (τις εποχές που είχε νόημα). Πετάς κάρτα και βάζεις καινούρια. Δεν συνδιάζεις δύο μεταξύ τους. Επίσης το μέγεθος της VRAM δεν "δείχνει" και τις επιδόσεις μιας κάρτας. Για παράδειγμα, μια RX 470 8GB βγάζει κάπου 3 φορές λιγότερα FPS από μια 3070 8GB. Από εκεί και πέρα. Επεξεργαστής, μητρική και σε πολλές περιπτώσεις Ram πάνε πακέτο. Αν ο υπολογιστής σου είναι 2-3 ετών, τότε αλλάζεις μητρική και επεξεργαστη μαζί. Αν είναι ακόμα πιο παλιός μάλλον και την ραμ. Είναι θέμα συμβατότητας. Μπακαλιστικα όλα αυτά, είναι καθαρά θέμα socket. Σε κάθε περίπτωση, για να παίξει αυτό το σύστημα Warzone, θέλει να βαφτεί καφέ, να γίνει home cinema και να πάει ο φίλος σου να φτιάξει νέο. Δεν υπάρχει κάποια αναβάθμιση που να σώζει την κατάσταση. Αν δεν ξέρεις εσύ ή ο ίδιος ο φίλος, βρες ένα άτομο που γνωρίζει από χτίσιμο PC, πάρε τα κομμάτια και φτιάξε νέο. Τα minimum για πραγματικά καλή απόδοση (και τώρα και σε λίγα χρόνια από τώρα, κρίμα να το πετάξεις το 2023) κοίτα ένα σύστημα με τα εξής: -Intel i3-10105F -H510 μητρική (όποια θες) -16GB Ram (πάλι όποιο σετ 2*8GB θες) -Samsung 870 Evo 500GB -Corsair Carbide Spec Delta RGB/Cougar MX410 Mesh RGB ή Kolink Stronghold (ανάλογα αν θες λαμπάκια ή όχι) -Corsair CV550 -Μεταχειρισμένη RX 570 4GB, GTX 1650, 1060 6GB (μακριά από την 3GB). Μέχρι 200€ οι πρώτες 2, μέχρι 250€ η άλλη. Μπορείς να πάρεις καλύτερη μητρική ή τροφοδοτικό ή κάρτα, αλλά φαντάζομαι ότι το χρήμα δεν ρέει άφθονο, οπότε... 1
nickol-us Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Μπορείς να πάρεις καλύτερη μητρική ή τροφοδοτικό ή κάρτα, αλλά φαντάζομαι ότι το χρήμα δεν ρέει άφθονο, οπότε... Συγνώμη για την αντιπαράθεση αλλά θα πιαστώ από την τελευταία σου φράση και θα εκφέρω γνώμη και κάποιες ενστάσεις. Οταν το χρήμα λοιπόν δεν ρέει άφθονο, προτείνεις κουτιά των 60-70 ευρώ; Το koling επίσης στα 50 ευρώ είναι μια πολύ κακή επιλογή με τόσο μέτριο airflow. Έχει πιο τίμια κουτιά σε αυτά τα λεφτά. Προτείνεις επίσης δίσκο 870 evo. Ναι οκ είναι από τους καλύτερους, μα μιλάμε για την οικονομικά καλύτερη λύση, όποτε το πιο συνετό θα ήταν ένας bx500 που στην καλύτερη κόβει ενα 25αρι, άσε που στα χρήματα του 870 αγοράζεις nvme με πολλαπλάσια ταχύτητα. Για κάρτες γραφικών, προτείνεις μεταχειρισμένη rx570, κάρτα 5ετιας, που είναι απο τις δημοφιλέστερες στο mining και κατά συνέπεια λιωμένες, στα 200ευρω; Καλύτερα inno3d και καινούργια 1650 στα 230 δεν νομίζεις; Μητρική λες "οποία νομίζεις Η510". Αυτή την στιγμή εχει στα ίδια χρήματα asrock και gigabyte, με την 2η να προσφέρει θύρα m2. Ας έχει μια έξοδο video λιγότερη (αδιάφορο αφού θα μπει gpu) είναι προτιμότερη η gigabyte. Ραμ λες "οποίο σετ θες". Διευκρινησε οτι το λιγότερο πρέπει να δει μνήμες με χρονισμό κατ' ελάχιστο 2666mhz. Μην ξεχνάς, σε όλα τα παραπάνω που λες, ότι μιλάς με ένα άτομο που κάνει ερωτήσεις αν μπορεί να προσθέσει vram και αν μπορεί να βάλει τον 10100f σε fm1 socket. Φιλικά. 2
Νικηφόρος Μπαντούνας Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 8 hours ago, nickol-us said: Συγνώμη για την αντιπαράθεση αλλά θα πιαστώ από την τελευταία σου φράση και θα εκφέρω γνώμη και κάποιες ενστάσεις. Οταν το χρήμα λοιπόν δεν ρέει άφθονο, προτείνεις κουτιά των 60-70 ευρώ; Το koling επίσης στα 50 ευρώ είναι μια πολύ κακή επιλογή με τόσο μέτριο airflow. Έχει πιο τίμια κουτιά σε αυτά τα λεφτά. Προτείνεις επίσης δίσκο 870 evo. Ναι οκ είναι από τους καλύτερους, μα μιλάμε για την οικονομικά καλύτερη λύση, όποτε το πιο συνετό θα ήταν ένας bx500 που στην καλύτερη κόβει ενα 25αρι, άσε που στα χρήματα του 870 αγοράζεις nvme με πολλαπλάσια ταχύτητα. Για κάρτες γραφικών, προτείνεις μεταχειρισμένη rx570, κάρτα 5ετιας, που είναι απο τις δημοφιλέστερες στο mining και κατά συνέπεια λιωμένες, στα 200ευρω; Καλύτερα inno3d και καινούργια 1650 στα 230 δεν νομίζεις; Μητρική λες "οποία νομίζεις Η510". Αυτή την στιγμή εχει στα ίδια χρήματα asrock και gigabyte, με την 2η να προσφέρει θύρα m2. Ας έχει μια έξοδο video λιγότερη (αδιάφορο αφού θα μπει gpu) είναι προτιμότερη η gigabyte. Ραμ λες "οποίο σετ θες". Διευκρινησε οτι το λιγότερο πρέπει να δει μνήμες με χρονισμό κατ' ελάχιστο 2666mhz. Μην ξεχνάς, σε όλα τα παραπάνω που λες, ότι μιλάς με ένα άτομο που κάνει ερωτήσεις αν μπορεί να προσθέσει vram και αν μπορεί να βάλει τον 10100f σε fm1 socket. Φιλικά. Γιατι συγγνωμη για την αντιπαραθεση? Τοσο το καλυτερο λεω εγω Τωρα στο δια ταυτα. Στα κουτιά, ειλικρινά εχω αρχισει να απελπιζομαι. Καποτε ειχαμε επιλογες στα χαμηλα μπατζετ (QS240, Aero 5, MX330), αλλα πλεον ολα αυτα εχουν φτασει να κοστιζουν σχεδον +50%, ενω ολες οι καινουριες προτασεις ειναι ως επι το πλείστο RGB πλαστικουρες, που αν δεν ειχαν λαμπακια, δεν θα αξιζαν ουτε 20€. Αν έχεις καποια καλυτερη επιλογη απο το Stronghold στα <50€ (που να μπορεις να βρεις στοκ σχετικα ευκολα), θα ήθελα πολυ να την ακούσω. Στον δίσκο θα διαφωνήσω. Ως main drive, ειναι καλο να έχεις εναν γρήγορο και αξιοπιστο δισκο. Ο BX500 (εκτος αν εννοεις τον ΜΧ500, όπου εκει αλλάζει η κουβέντα), δεν είναι τιποτα απο τα δυο σε βαθμο που θεωρώ αποδεκτό για main drive. Αν δεν με απατα η μνημη μου, μοιραζεται κομματια με τον απαράδεκτο WD Green, που σε καποια σενάρια ειναι χειροτερος και απο HDD που λεει ο λογος. NVME παλι δεν τον εχει ανάγκη (οπως και η συντριπτικη πλοιοψηφια του κόσμου), αλλά οπως και να το κανουμε, η εγκατασταση του ειναι απείρως ευκολοτερη... Στις κάρτες, ειλικρινά ανάθεμα και αν ξερεις πλεον τι να παρεις. 1650 αμεσα διαθεσιμη βλεπω στα ~240€. RX 570 4GB (οπότε και αρκετά λιγότερο πιθανό να έχει φαει την ζωη της στην Μορια) μπορείς να βρείς στα 160-170€ σχετικά εύκολα. Έχω παιξει με πολλές, τα 5 χρόνια που έχει στην αγορα δεν μου λένε κατι. Παιζει ακομα τα παντα και αφήνει πισω ακόμα και την GDDR6 1650 σε καποιες περιπτώσεις. Πιο "safe" η πρόταση του πάντως, έχεις δικιο. Μητρική και ραμ γενικά ισχύει αυτο που λεω (οτι και να παρει θα ειναι λιγο πολυ το ιδιο). Προφανως και υπαρχουν διαφορές, αλλα γενικα με το ποσα πολλα κιτακια ραμ στα 3000MHz+ παιζουν σε χαμηλα €€, θεωρησα οτι θα επελεγε ενα τετοιο με μια γρηγορη αναζητηση στο Skroutz/BP. Μπορεί όμως όπως λες και εσυ να καταλληξει σε μια κακη επιλογη, οπότε θα γίνω πιο συγκεκριμενος στο τι προτείνω: -https://www.skroutz.gr/s/29349486/Gigabyte-H510M-H-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html -https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3000MHz-για-Desktop-F4-3000C16D-16GISB.html Σε γενικές γραμμές ξεχναω και εγω καμια φορα οτι υπαρχει κοσμος που δεν γνωριζει ουτε βασικα και γράφω κανοντας την αυθαιρετη παραδοχή ότι αυτος στον οποιο απευθυνομαι ξερει 5 πραγματα.
nickol-us Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Νικηφόρος Μπαντούνας είπε Γιατι συγγνωμη για την αντιπαραθεση? Τοσο το καλυτερο λεω εγω Τωρα στο δια ταυτα. Στα κουτιά, ειλικρινά εχω αρχισει να απελπιζομαι. Καποτε ειχαμε επιλογες στα χαμηλα μπατζετ (QS240, Aero 5, MX330), αλλα πλεον ολα αυτα εχουν φτασει να κοστιζουν σχεδον +50%, ενω ολες οι καινουριες προτασεις ειναι ως επι το πλείστο RGB πλαστικουρες, που αν δεν ειχαν λαμπακια, δεν θα αξιζαν ουτε 20€. Αν έχεις καποια καλυτερη επιλογη απο το Stronghold στα <50€ (που να μπορεις να βρεις στοκ σχετικα ευκολα), θα ήθελα πολυ να την ακούσω. Στον δίσκο θα διαφωνήσω. Ως main drive, ειναι καλο να έχεις εναν γρήγορο και αξιοπιστο δισκο. Ο BX500 (εκτος αν εννοεις τον ΜΧ500, όπου εκει αλλάζει η κουβέντα), δεν είναι τιποτα απο τα δυο σε βαθμο που θεωρώ αποδεκτό για main drive. Αν δεν με απατα η μνημη μου, μοιραζεται κομματια με τον απαράδεκτο WD Green, που σε καποια σενάρια ειναι χειροτερος και απο HDD που λεει ο λογος. NVME παλι δεν τον εχει ανάγκη (οπως και η συντριπτικη πλοιοψηφια του κόσμου), αλλά οπως και να το κανουμε, η εγκατασταση του ειναι απείρως ευκολοτερη... Στις κάρτες, ειλικρινά ανάθεμα και αν ξερεις πλεον τι να παρεις. 1650 αμεσα διαθεσιμη βλεπω στα ~240€. RX 570 4GB (οπότε και αρκετά λιγότερο πιθανό να έχει φαει την ζωη της στην Μορια) μπορείς να βρείς στα 160-170€ σχετικά εύκολα. Έχω παιξει με πολλές, τα 5 χρόνια που έχει στην αγορα δεν μου λένε κατι. Παιζει ακομα τα παντα και αφήνει πισω ακόμα και την GDDR6 1650 σε καποιες περιπτώσεις. Πιο "safe" η πρόταση του πάντως, έχεις δικιο. Μητρική και ραμ γενικά ισχύει αυτο που λεω (οτι και να παρει θα ειναι λιγο πολυ το ιδιο). Προφανως και υπαρχουν διαφορές, αλλα γενικα με το ποσα πολλα κιτακια ραμ στα 3000MHz+ παιζουν σε χαμηλα €€, θεωρησα οτι θα επελεγε ενα τετοιο με μια γρηγορη αναζητηση στο Skroutz/BP. Μπορεί όμως όπως λες και εσυ να καταλληξει σε μια κακη επιλογη, οπότε θα γίνω πιο συγκεκριμενος στο τι προτείνω: -https://www.skroutz.gr/s/29349486/Gigabyte-H510M-H-Motherboard-Micro-ATX-με-Intel-1200-Socket.html -https://www.skroutz.gr/s/9519501/G-Skill-Aegis-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3000MHz-για-Desktop-F4-3000C16D-16GISB.html Σε γενικές γραμμές ξεχναω και εγω καμια φορα οτι υπαρχει κοσμος που δεν γνωριζει ουτε βασικα και γράφω κανοντας την αυθαιρετη παραδοχή ότι αυτος στον οποιο απευθυνομαι ξερει 5 πραγματα. https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=19893894,22276102,17301911,12232137,24945113,18339054 Κουτιά, όλα με πολύ καλύτερο airflow, με εξαίρεση το matrexx50 που αν και κλειστό μπροστά το θεωρώ πολύ καλύτερο του stronghold. Οι περισσότερες επιλογές με βασικό κριτήριο την διαπνοή και το vfm, όχι απαραίτητα το build quality. Το μικρο matrexx κάποια στιγμή νομίζω πέρασε και από τα βίντεο σας. Διαθεσιμότητες σχετικά εύκολα νομίζω, αρκετός κόσμος "ξεχνάει" να κοιτάξει σε μαγαζιά εκτός σκρουτζ - best price. Για τον δίσκο τα είπαμε. Καθαρά θέμα προοπτικής. Για μένα οι επιλογές είναι ή total budget ή πολύ ταχύτερος nvme. Μιλάμε για gaming budget σύστημα και δεν θεωρώ πως "αξίζει" τα χρήματα του ο 870, σε αυτή την περίπτωση. Για την κάρτα, την 5ετια την ανέφερα ως προς το υπόλοιπο ζωής και πόσο έχει δουλέψει και όχι ως δυναμική. Μητρική και μνήμες νομίζω συμφωνούμε οτι είναι στο καλύτερο vfm Αυτά. Να'χαμε να λέγαμε, έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι ο ts μπορεί να πάει σε σύνθεση μόνος του. Το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι να πάρει κάποιο έτοιμο pre build, με οτι επιπτώσεις γνωρίζουμε ότι αυτό έχει ή θα πάει σε καταστήματα που κάνουν συνθέσεις όπου κι εκεί ποτέ δεν πετυχαίνεις ότι ζητάς ή τις καλύτερες τιμές. 1
Panagiotis321 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Με 600€ και παίζεις warzone https://www.e-gate.gr/1105382/e-gate-intel-lite-gamer-x-g10-i3-10100f8gb240gbgeforce-gtx-1060-6gbno-os Και εδώ είναι η ίδια σύνθεση με έξτρα ραμ και χώρο στα 700 (και προφανώς λόγω ραμ κυρίως παιζει πιο άνετα warzone) https://www.e-gate.gr/1105384/e-gate-intel-lite-gamer-x-g10-extra-i3-10100f16gb1tb-240gbgeforce-gtx-1060-6gbno-os Ναι δεν είναι τρομερή τιμή αλλά για έναν που δεν ξέρει από υπολογιστές και δεδομένο ότι οι τιμές δεν είναι καλές αυτή την την εποχή τουλάχιστον θα δώσει λεφτά αλλά θα πάρει ένα σύγχρονο γρήγορο μηχάνημα που έστω και με την παλιά πλέον gtx 1060 6gb θα παίζει αρκετά παιχνίδια ικανοποιητικά στα 1080p όπως και το warzone Αλλιώς αν ξέρεις το φτιάχνεις κομμάτι κομμάτι όπως είπαν τα παιδιά πιο πάνω Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2021 από Panagiotis321
peiraiask Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 εκτος απο την 1650 των 230 ευρω, μπορει να βρει μια μεταχειρισμενη καρτα οπως 770,760, 1050, R9 280 κ παρομοιες κ μια χαρα θα τρεχει το warzone. και με ενα παλιο συστημα ι5 3470 μπορει να βολευτει μια χαρα. τουλαχιστον για κανενα χρονο θα τρεχει πολλα mia 760 gtx μπορει να το τρεξει στα 900 αν τη βρει μεταχειρισμενη στα 60-70 ευρω ισως συμφερει
triplex1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2021 Εχω ενα 2πυρηνο και πουλαω , μπορεις να παιξεις το zone και το war μετα απο λιγο καιρο που θα κανεις αναβαθμιση........κανει και ζεστες αστα να πανε. εχω μια 7870XT στις αγγελιες μου αν σ'ενδιαφερει και εχεις τροφοδοτικο καλο
ICE-T Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) υπάρχει και το Xbox series x για να να παίξεις warzone με 500 έχεις καθαρίσει αν δεν ενδιαφέρεσαι για τόσο καλή κονσόλα υπάρχει και PS4 pro. βρίσκεις μεταχειρισμένα με 200/250 ευρώ. 20 ώρες πριν, triplex1 είπε Εχω ενα 2πυρηνο και πουλαω , μπορεις να παιξεις το zone και το war μετα απο λιγο καιρο που θα κανεις αναβαθμιση........κανει και ζεστες αστα να πανε. εχω μια 7870XT στις αγγελιες μου αν σ'ενδιαφερει και εχεις τροφοδοτικο καλο Θα μας τρελάνουν τελείως 😂 Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από ICE-T
triplex1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, ICE-T είπε υπάρχει και το Xbox series x για να να παίξεις warzone με 500 έχεις καθαρίσει αν δεν ενδιαφέρεσαι για τόσο καλή κονσόλα υπάρχει και PS4 pro. βρίσκεις μεταχειρισμένα με 200/250 ευρώ. Θα μας τρελάνουν τελείως 😂 Τι λεει εχει ζεστη η στεπα? εδω στην ερημο χαμος γινεται
ICE-T Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, triplex1 είπε Τι λεει εχει ζεστη η στεπα? εδω στην ερημο χαμος γινεται Έχει παρακολουθώ την φωτιά να δω αν θα καταφέρουν να τα κάψουν όλα στην Βαρυμπόμπη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα