Marinacfu Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας,όσων γνωρίζουν τουλάχιστον... Την περασμένη εβδομάδα πήρα κλήση για ανασφαλιστο δίκυκλο. Την πλήρωσα με το παράβολο μέσω taxisnet.. όλα καλά ως εδώ.. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είναι υποχρεωτικό να πάω στην τροχαία το αποδεικτικό. Δεν μου έχουν κρατήσει τίποτα,ούτε άδεια, δίπλωμα, πινακίδες.. τίποτα. Μόνο την κλήση μου έδωσαν... Τι κάνω τώρα εγώ, ξέρει κανείς?
onelonelystar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Λογικά όχι, δεν χρειάζεται να πας, αλλά φύλαξε τη συναλλαγή κάπου. Δεν είχε κάποιο πεδίο που να αναγράψεις την πινακίδα, μέρος και αριθμό κλήσης ως αναφορά? Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από onelonelystar
TuXaKoS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 31 λεπτά πριν, Marinacfu είπε Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας,όσων γνωρίζουν τουλάχιστον... Την περασμένη εβδομάδα πήρα κλήση για ανασφαλιστο δίκυκλο. Την πλήρωσα με το παράβολο μέσω taxisnet.. όλα καλά ως εδώ.. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν είναι υποχρεωτικό να πάω στην τροχαία το αποδεικτικό. Δεν μου έχουν κρατήσει τίποτα,ούτε άδεια, δίπλωμα, πινακίδες.. τίποτα. Μόνο την κλήση μου έδωσαν... Τι κάνω τώρα εγώ, ξέρει κανείς? Ασφάλεια έκανες; Κανονικά, παίρνουν πινακίδες, άδεια και δίπλωμα τα οποία επιστρέφονται αφού προσκομίσεις την απόδειξη πληρωμής και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημα. Αν έκανες και ασφάλεια, εφόσον δεν σου τα πήραν, νομίζω είσαι ΟΚ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δεν εχει και δικαστήριο; Και γιατί δεν είχες ασφάλεια;
StamTheMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Στις 30/7/2021 στις 7:44 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Δεν εχει και δικαστήριο; Αυτη την εντυπωση εχω και εγω,αλλα μπορει κατι να εχει αλλαξει. Στις 30/7/2021 στις 7:44 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Και γιατί δεν είχες ασφάλεια; Γιατι οχι; 1
visualizer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δεν νομίζω ότι έχει δικαστήριο είχα ξεχάσει την μια μηχανή ανασφαλιστη( δεν την κυκλοφορούσα ) και μετά από αυτόματο ελενχο για ανασφαλιστα μου βεβαιωθηκε πρόστιμο μέσω taxis . Το πλήρωσα online έβγαλα ασφάλεια την ίδια μέρα και δεν είχα θέμα μετέπειτα , αυτό έγινε πριν κάνα χρόνο αν θυμάμαι καλά .
georgemvg Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Εχω μια παλιά κλήση απο τροχαία. Μπορώ να την δω κάπου στο taxis;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2021 Στις 1/8/2021 στις 3:42 ΜΜ, visualizer είπε Δεν νομίζω ότι έχει δικαστήριο είχα ξεχάσει την μια μηχανή ανασφαλιστη( δεν την κυκλοφορούσα ) και μετά από αυτόματο ελενχο για ανασφαλιστα μου βεβαιωθηκε πρόστιμο μέσω taxis . Το πλήρωσα online έβγαλα ασφάλεια την ίδια μέρα και δεν είχα θέμα μετέπειτα , αυτό έγινε πριν κάνα χρόνο αν θυμάμαι καλά . Αλλο να σε πιάσει ο έλεγχος και αλλο να στο βεβαιώσει η τροχαία.
StamTheMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Στις 1/8/2021 στις 5:42 ΜΜ, visualizer είπε Δεν νομίζω ότι έχει δικαστήριο είχα ξεχάσει την μια μηχανή ανασφαλιστη( δεν την κυκλοφορούσα ) και μετά από αυτόματο ελενχο για ανασφαλιστα μου βεβαιωθηκε πρόστιμο μέσω taxis . Το πλήρωσα online έβγαλα ασφάλεια την ίδια μέρα και δεν είχα θέμα μετέπειτα , αυτό έγινε πριν κάνα χρόνο αν θυμάμαι καλά . Ο TS δεν μας ξεκαθαριζει,αλλα εαν βεβαιωθηκε απο την τροχαια ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο τον αυτοματο ελεγχο. Στην περιπτωση της τροχαιας πρεπει να εχει και δικαστηριο,αλλα με οσα γινονται ( και δε γινονται ) αυτο το διαστημα μπορει και να διαγραφει.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε Ο TS δεν μας ξεκαθαριζει,αλλα εαν βεβαιωθηκε απο την τροχαια ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο τον αυτοματο ελεγχο. Στην περιπτωση της τροχαιας πρεπει να εχει και δικαστηριο,αλλα με οσα γινονται ( και δε γινονται ) αυτο το διαστημα μπορει και να διαγραφει. Λέει "πήρα κλήση" οποτε για έλεγχο τροχαίας το κόβω
StamTheMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Λέει "πήρα κλήση" οποτε για έλεγχο τροχαίας το κόβω "Δεν μου έχουν κρατήσει τίποτα,ούτε άδεια, δίπλωμα, πινακίδες.. τίποτα. Μόνο την κλήση μου έδωσαν..." Μου διεφυγε αυτο,ξεκαθαρα τροχαια. Κατι δεν κολλαει ομως.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε "Δεν μου έχουν κρατήσει τίποτα,ούτε άδεια, δίπλωμα, πινακίδες.. τίποτα. Μόνο την κλήση μου έδωσαν..." Μου διεφυγε αυτο,ξεκαθαρα τροχαια. Κατι δεν κολλαει ομως. Το λεει και στον τιτλο Που και εγω τον ξέχασα,χαχα
StamTheMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Το λεει και στον τιτλο Που και εγω τον ξέχασα,χαχα Τελικα ειμαστε ιδιοι με αυτους που κοροιδευουμε,που διαβαζουν τα μισα! Παντως βρωμαει λιγο η κατασταση,που δεν της πηραν τιποτα . 16 ώρες πριν, georgemvg είπε Εχω μια παλιά κλήση απο τροχαία. Μπορώ να την δω κάπου στο taxis; Αυτο θελω να το ρωτησω και εγω,σε ποιο σημειο μπορω να τις δω; Ρωτησα ενα φιλο αστυνομικο,ο οποιος μου ειπε οτι αν δεν εχει εμφανιστει η κληση στο taxes μετα απο 2-3-4 χρονια,δε θα εμφανιστει. Καποιες κλησεις δεν περνιουνται στο συστημα,κοινως σβηνονται την ιδια μερα. Ειδικα κλησεις απο τη δημοτικη ειναι πιο συχνο να μην περαστουν. Εχω μια κληση για παρκαρισμα,την οποια εφαγε ενας φιλος,και ουδεποτε πληρωσε. Αυτο ηταν γυρω στο 2014,και δεν εμφανιστηκε ποτε. Επισης εχω μια κληση για μονοδρομο απο το 18,η οποια και αυτη δεν εχει εμφανιστει.
Kratos71 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 10/8/2021 στις 1:56 ΜΜ, StamTheMan είπε Και στην περίπτωση που έχει γίνει παρακράτηση διπλώματος τι παίζει? πας και το ζητάς πίσω? Και πως είσαι σίγουρος ότι έχει διαγραφή η κλήση? Το βλέπεις κάπου? Κάτι άκουσα ότι μετά την 20ετία παραγράφονται, ξέρει ο φίλος σου ο αστυνομικός κάτι περισσότερο? 😉
StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, Kratos71 είπε Και στην περίπτωση που έχει γίνει παρακράτηση διπλώματος τι παίζει? πας και το ζητάς πίσω? Και πως είσαι σίγουρος ότι έχει διαγραφή η κλήση? Το βλέπεις κάπου? Κάτι άκουσα ότι μετά την 20ετία παραγράφονται, ξέρει ο φίλος σου ο αστυνομικός κάτι περισσότερο? Σιγουρος δεν εισαι,απλα περιμενεις μηπως εμφανιστει στο taxes. Το ιδιο ειχε γινει στην πρωτη καραντινα,εγραψαν την κοπελα μου για μασκα και δεν την περασαν,της ειπα να μην την πληρωσει και αν εμφανιστει εφορεια βλεπουμε. Εγω το πηρα κανονικα το διπλωμα,δε μου ζητησαν αποδειξη της πληρωμης. 20ετια για ποιο πραμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα