greekfragma Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για να μη σας κουράζω. Αν έχετε το Poco X3 και Pro NFC και θέλετε εδώ και λίγες μέρες να το πετάξετε από το παράθυρο μην ανησυχείτε. Δε φταίτε εσείς ούτε χάλασε η συσκευή σας. Απλά στο τελευταίο update MIUI12 12.0.8 τα κάνανε γης μαδιάμ εκεί στην εταιρία. Προσωπικά έχω θέμα στο touch στο κάτω δεξί τέταρτο της οθόνης. Περισσότερα εδώ. https://piunikaweb.com/2021/07/27/poco-x3-nfc-poco-x3-pro-touch-issue-reported-by-many-no-fix-in-sight/ τεστάρουνε ένα φιξ και κάποιοι testers το βρήκαν εντάξει αλλά άγνωστο πότε θα διατεθεί ευρέως. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από greekfragma
gianniz_k Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Εγώ όταν πέρασα το miui 12 σε redmi note 9 pro μου έσκισε την συσκευή. Κυριολεκτικά δεν λειτουργούσε τίποτα. Ευτυχώς ίσιωσε με restore.
taxidiotisgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα και έλεγα πως χάλασα την οθόνη , τώρα τι κάνουμε περιμένουμε νέο update
Λύση greekfragma Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 Μέλος Λύση Δημοσ. 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2021 στις 8:37 ΜΜ, taxidiotisgr είπε Ναι έχω το ίδιο πρόβλημα και έλεγα πως χάλασα την οθόνη , τώρα τι κάνουμε περιμένουμε νέο update Η λύση στο πρόβλημα λέγεται χειροκίνητη αναβάθμιση αν ξέρεις από τέτοια..... έχει βγει η τελευταία σταθερή MIUI με κωδική ονομασία 12.5.1.0(RJGMIXM) https://news.xiaomi-miui.gr/poco-x3-nfc-f3-miui-12-5-update/ Εγώ την πέρασα χθες βράδυ και λύθηκαν όλα τα προβλήματα με την οθόνη. Αν περιμένεις να γίνει με update μέσω ίντερνετ από τις ρυθμίσεις (αναβάθμισης λογισμικού) μπορεί και να αργήσει. Εγώ επειδή δεν ήθελα να μείνω χωρίς τηλέφωνο το έκανα χειροκίνητα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2021 από greekfragma
MIRMILIOTIS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα.Εμενα κάποιες στιγμές τρελαίνεται η οθόνη σαν να πατάω ταυτόχρονα όλα τα κουμπιά και πρέπει να την σβήσω και να την ανοίξω για να σταματήσει.υπαρχει γιατρειά ξέρει κανείς;
leonidasgr2003 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Ενδιαφέρον. Ωστόσο εγώ δεν έκανα ποτέ αναβάθμιση. Έχω την 12.0.4 και όχι την 12.0.5 που αναβαθμισες εσύ και χάλασε η οθόνη. Εν τέλει με τη χειροκίνητη αναβάθμιση λύθηκε το πρόβλημα; Να κάνω χειροκίνητη αναβάθμιση ή αυτόματη; Αν κάνω χειροκίνητη, θα ζητάει να κάνει update στο 12.0.5 όπως ζητάει τώρα ή επειδή είναι ανώτερη η δικιά σου δεν θα ζητάει τίποτα; Με ενδιαφέρει να μη μου τρώει αποθηκευτικό χώρο
leonidasgr2003 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Στις 10/11/2021 στις 10:43 ΜΜ, MIRMILIOTIS είπε Καλησπέρα.Εμενα κάποιες στιγμές τρελαίνεται η οθόνη σαν να πατάω ταυτόχρονα όλα τα κουμπιά και πρέπει να την σβήσω και να την ανοίξω για να σταματήσει.υπαρχει γιατρειά ξέρει κανείς; Το ελυσες το πρόβλημα που ανέφερες; Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα; Λύθηκε με την αναβάθμιση λογισμικού; (Αν έκανες ποια αναβάθμιση έλυσε το πρόβλημα;)
panatha1369 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 ειχα βαλει τη 13.01 το σαββατο..απο τοτε το ειχα κλειστο..με μπαταρια 93 %..σημερα που πηγα να το ανοιξω δεν κανει τιποτα..υπαρχει λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα