Προς το περιεχόμενο

Προταση Cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, εχω προγραμμα ιντερνετ της Cosmote vdsl 50αρι που με 6-7 ευρω τον μηνα μου εχουν δώσει το booster με την sim που για τα πρωτα 100gb η ταχυτητα αυξανεται στα 60-70mbps!

Χθες λοιπον με πηραν απο την cosmote να μου προτεινουν την ανανεωση του συμβολαιου μου με τα ιδια χρηματα αλλα με 100αρα συνδεση... το θεμα ειναι οτι οταν του ειπα του υπαλληλου οτι εχω και το booster το οποιο μου ειναι απαραιτητο γιατι το χρησιμοποιω στο εξοχικο, μου ειπε οτι ουτως η αλλως η cosmote παει να το καταργησει και εχει ξεκινησει ηδη να ενημερωνει τους πελατες! Ισχυει κατι τετοιο ξερει κανενας? Το θεμα ειναι οτι αν εγω θελω ιντερνετ και στο εξοχικο τι θα κανω? Εχει αλλο προγραμμα με συνδεση δεδομενων οπως το booster?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κακώς τους ανέφερες ότι το χρησιμοποιείς στο εξοχικό. Κανονικά απαγορεύεται, να χρησιμοποιηθεί πουθενά αλλού εκτός από την γεωγραφική περιοχή που είναι η σύνδεση σταθερής, κάτι που αναφέρεται στο συμβόλαιο αλλά και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έκαναν ελέγχους και ούτε το κλείδωναν στους περισσότερους, κάτι που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό. Θέλουν να πουλήσουν άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες με δεδομένα κινητής, αλλά ακριβότερα από τα 6€ του Booster.

Καλα να σου πω την αλήθεια υπάλληλος της ιδιας της cosmote σε κατάστημα μου το πρότεινε αυτό οταν τον ρωτησα αν υπάρχει κάτι για ιντερνετ στο εξοχικό! 

Το θεμα ειναι αν θα το καταργήσουν τελικά ή οχι! 

Να το καταργήσουν δεν νομίζω, αν και είναι δικαίωμα της εταιρείας. Πιθανότατα να το κλειδώσουν σε όλους.

Σε άλλο γειτονικό φόρουμ, σε κάποιον πρόσφατα του το άλλαξαν με νεώτερο μοντέλο με το οποίο έχασε την σύνδεση στο εξοχικό του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...