giorgosmcmc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος σε πια αρμοδια υπηρεσια της εκαστοτε χωρας μπορω να απευθυνθώ σε περιπτωση που μεταναστευσω σε χωρα εκτος ευρωπαϊκής ενωσης οπου να μπορεσουν να με ενημερωσουν πληρως τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για νομιμη διαμονη και ποσο καιρο εχω δικαιωμα να μεινω χωρις εργασια εκει. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2021 από giorgosmcmc
thanasis00 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Λογικά σίγουρα μπορείς να μιλήσεις με την αντίστοιχη ελληνική πρεσβεία για να σου εξηγήσουν τη διαδικασία και το τι δικαιώματα και υποχρεώσεις έχεις. 1
efib Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Συνηθως στις ιστοσελιδες της κυβερνησης εχει ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται καποιος. Για ιδιαζουσες περιπτωσεις θα προτεινα καποιον δικηγορο που ασχολειται με αυτα.
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, efib είπε Συνηθως στις ιστοσελιδες της κυβερνησης εχει ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται καποιος. Για ιδιαζουσες περιπτωσεις θα προτεινα καποιον δικηγορο που ασχολειται με αυτα. Δεν ειναι καποια ιδιαιτερη περιπτωση, απλως λογω οτι η κοπελα μου ειναι απο χωρα εκτος Ε.Έ. ειμαστε σε σκεψη καποιος απο τους δυο να μεταναστευσει για να ειμαστε κοντα, απλως δεν γνωρίζω σχετικα μέ τή διαδικασια αδειας παραμονης και τα δικαιώματα μας.
Xejolontas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Δεν ειναι καποια ιδιαιτερη περιπτωση, απλως λογω οτι η κοπελα μου ειναι απο χωρα εκτος Ε.Έ. ειμαστε σε σκεψη καποιος απο τους δυο να μεταναστευσει για να ειμαστε κοντα, απλως δεν γνωρίζω σχετικα μέ τή διαδικασια αδειας παραμονης και τα δικαιώματα μας. Είναι ανάλογα την χώρα, αν είναι από ανατολικές χώρες πχ Ρωσία Καζακστάν μπορώ να σου πω
vagos789 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Δεν ειναι καποια ιδιαιτερη περιπτωση, απλως λογω οτι η κοπελα μου ειναι απο χωρα εκτος Ε.Έ. ειμαστε σε σκεψη καποιος απο τους δυο να μεταναστευσει για να ειμαστε κοντα, απλως δεν γνωρίζω σχετικα μέ τή διαδικασια αδειας παραμονης και τα δικαιώματα μας. Συμφωνο συμβιωσης , γαμος κτλ
efib Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Δεν ειναι καποια ιδιαιτερη περιπτωση, απλως λογω οτι η κοπελα μου ειναι απο χωρα εκτος Ε.Έ. ειμαστε σε σκεψη καποιος απο τους δυο να μεταναστευσει για να ειμαστε κοντα, απλως δεν γνωρίζω σχετικα μέ τή διαδικασια αδειας παραμονης και τα δικαιώματα μας. Μπες στο site για να παρεις μια εικονα, πχ στης Αγγλιας τα λεει ξεκαθαρα, οποτε φανταζομαι πως θα βρεις πολλες πληροφοριες. Θα βοηθουσε αν ελεγε και τις χωρες που θα γινει η μεταναστευση μηπως εχει καποιος εμπειρια. Πχ Αγγλια μπορω να σου πω και εγω.
epp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 ολα θα τα βρεις online ειτε αφου επικοινωνησεις με την πρεσβεια της χωρας που σε ενδιαφερει
giorgosmcmc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Στις 30/7/2021 στις 2:35 ΜΜ, efib είπε Θα βοηθουσε αν ελεγε και τις χωρες που θα γινει η μεταναστευση μηπως εχει καποιος εμπειρια. Πχ Αγγλια μπορω να σου πω και εγω. Στις 30/7/2021 στις 4:41 ΠΜ, Xejolontas είπε Είναι ανάλογα την χώρα, αν είναι από ανατολικές χώρες πχ Ρωσία Καζακστάν μπορώ να σου πω Σερβια ειναι η χωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα