Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος σε πια αρμοδια υπηρεσια της εκαστοτε χωρας μπορω να απευθυνθώ σε περιπτωση που μεταναστευσω σε χωρα εκτος ευρωπαϊκής ενωσης οπου να μπορεσουν να με ενημερωσουν πληρως τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για νομιμη διαμονη και ποσο καιρο εχω δικαιωμα να μεινω χωρις εργασια εκει. 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Λογικά σίγουρα μπορείς να μιλήσεις με την αντίστοιχη ελληνική πρεσβεία για να σου εξηγήσουν τη διαδικασία και το τι δικαιώματα και υποχρεώσεις έχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως στις ιστοσελιδες της κυβερνησης εχει ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται καποιος. Για ιδιαζουσες περιπτωσεις θα προτεινα καποιον δικηγορο που ασχολειται με αυτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, efib είπε

Συνηθως στις ιστοσελιδες της κυβερνησης εχει ολες τις πληροφοριες που χρειαζεται καποιος. Για ιδιαζουσες περιπτωσεις θα προτεινα καποιον δικηγορο που ασχολειται με αυτα.

Δεν ειναι καποια ιδιαιτερη περιπτωση, απλως λογω οτι η κοπελα μου ειναι απο χωρα εκτος Ε.Έ. ειμαστε σε σκεψη καποιος απο τους δυο να μεταναστευσει για να ειμαστε κοντα, απλως δεν γνωρίζω σχετικα μέ τή διαδικασια αδειας παραμονης και τα δικαιώματα μας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Δεν ειναι καποια ιδιαιτερη περιπτωση, απλως λογω οτι η κοπελα μου ειναι απο χωρα εκτος Ε.Έ. ειμαστε σε σκεψη καποιος απο τους δυο να μεταναστευσει για να ειμαστε κοντα, απλως δεν γνωρίζω σχετικα μέ τή διαδικασια αδειας παραμονης και τα δικαιώματα μας.

Είναι ανάλογα την χώρα, αν είναι από ανατολικές χώρες πχ Ρωσία Καζακστάν μπορώ να σου πω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Συμφωνο συμβιωσης , γαμος κτλ

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Μπες στο site για να παρεις μια εικονα, πχ στης Αγγλιας τα λεει ξεκαθαρα, οποτε φανταζομαι πως θα βρεις πολλες πληροφοριες. Θα βοηθουσε αν ελεγε και τις χωρες που θα γινει η μεταναστευση μηπως εχει καποιος εμπειρια. Πχ Αγγλια μπορω να σου πω και εγω.

Δημοσ.

ολα θα τα βρεις online ειτε αφου επικοινωνησεις με την πρεσβεια της χωρας που σε ενδιαφερει

Δημοσ.
Στις 30/7/2021 στις 2:35 ΜΜ, efib είπε

Θα βοηθουσε αν ελεγε και τις χωρες που θα γινει η μεταναστευση μηπως εχει καποιος εμπειρια. Πχ Αγγλια μπορω να σου πω και εγω.

Στις 30/7/2021 στις 4:41 ΠΜ, Xejolontas είπε

Είναι ανάλογα την χώρα, αν είναι από ανατολικές χώρες πχ Ρωσία Καζακστάν μπορώ να σου πω

Σερβια ειναι η χωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...