MariaPto Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Καλησπερα!! Εχω το Samsung A20s και συχνα ξεκιναει και κανει μονο του ενημερωση του λογισμικου, με αποτελεσμα να αλλαζει τελειως η εμφανιση της αρχικης οθονης μετα την ενημερωση! Υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπορω να σταματησω τις ενημερωσεις λογισμικου στο κινητο μου;;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, MariaPto είπε Καλησπερα!! Εχω το Samsung A20s και συχνα ξεκιναει και κανει μονο του ενημερωση του λογισμικου, με αποτελεσμα να αλλαζει τελειως η εμφανιση της αρχικης οθονης μετα την ενημερωση! Υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπορω να σταματησω τις ενημερωσεις λογισμικου στο κινητο μου;; Θα το αφησεις να τελειώσει και θα ξαναβάλεις την ταπετσαρία που θες.
Tsilitheo2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλεφωνο-απενεργοποιηση αυτοματων ενημερωσεων ή καπως ετσι... Ψαξου λιγακι εκει
koutsis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, MariaPto είπε Καλησπερα!! Εχω το Samsung A20s και συχνα ξεκιναει και κανει μονο του ενημερωση του λογισμικου, με αποτελεσμα να αλλαζει τελειως η εμφανιση της αρχικης οθονης μετα την ενημερωση! Υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπορω να σταματησω τις ενημερωσεις λογισμικου στο κινητο μου;; Δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να σταματήσεις τις ενημερώσεις. Κυρίως για λόγους ασφαλείας! Τι εννοείς σου αλλάζει την αρχική οθόνη; εγώ τόσες δεκάδες φορές που έχω κάνει update σε samsung δεν αλλάζει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα