Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!! Εχω το Samsung A20s και συχνα ξεκιναει και κανει μονο του ενημερωση του λογισμικου, με αποτελεσμα να αλλαζει τελειως η εμφανιση της αρχικης οθονης μετα την ενημερωση! Υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπορω να σταματησω τις ενημερωσεις λογισμικου στο κινητο μου;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariaPto είπε

Καλησπερα!! Εχω το Samsung A20s και συχνα ξεκιναει και κανει μονο του ενημερωση του λογισμικου, με αποτελεσμα να αλλαζει τελειως η εμφανιση της αρχικης οθονης μετα την ενημερωση! Υπαρχει καποιος τροπος με τον οποιο μπορω να σταματησω τις ενημερωσεις λογισμικου στο κινητο μου;;

Θα το αφησεις να τελειώσει και θα ξαναβάλεις την ταπετσαρία που θες.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, MariaPto είπε

Δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα να σταματήσεις τις ενημερώσεις. Κυρίως για λόγους ασφαλείας! Τι εννοείς σου αλλάζει την αρχική οθόνη;  εγώ τόσες δεκάδες φορές που έχω κάνει update σε samsung δεν αλλάζει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...