Προς το περιεχόμενο

Το Facebook θα εξελιχθεί σε εταιρεία «Metaverse» σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα γίνει. Και θα ακολουθήσουν όλοι. Ακριβώς (ακριβώς όμως) όπως και στις ταινίες. Σε μερικά χρόνια θα θυμόμαστε και θα γελάμε όπως με οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία. Όντως... Ready player one!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένας από τους λόγους της επιτυχίας του fb είναι ότι ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση εύκολα από πολλές διαφορετικές και φτηνές συσκευές ακόμα κι αν δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία.

Αν το επόμενο βήμα απαιτεί αγορά συγκεκριμένου εξοπλισμού τύπου vr θα το κάνει πολύ πολύπλοκο για τους περισσότερους και δε νομίζω ότι θα έχει τόσο μαζική απήχηση και επιτυχία.

• Like 3

2 ώρες πριν, dionisisg είπε

το σαββατο δεν ειπαμε εχει στο χαζοκουτο το "Ready Player One"?, a taste of things to come η δικη μου ερμηνεια. 

Η ταινία ήταν μια μεγαλοπρεπεστατη φόλα. Το βιβλίο είναι ένα αριστούργημα που διαβάζεται πανεύκολα (το λες και εφηβικό) και είναι taste of things to come

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, nick_corobos είπε

Κυριτσης?

Εννοείται! 😜

Επεξ/σία από Τέρης Α.

7 λεπτά πριν, mandos είπε

Η ταινία ήταν μια μεγαλοπρεπεστατη φόλα. Το βιβλίο είναι ένα αριστούργημα που διαβάζεται πανεύκολα (το λες και εφηβικό) και είναι taste of things to come

Αν και την απολαυσα οχι λογω σεναριου αλλα γιατι θυμηθηκα παιχνιδια και ταινιες απο την παιδικη μου ηλικια με τόσα refs, δεν θα ελεγα οχι σε ενα ευκολο βιβλιαρακι, οσο για το τι επεται... ειδομεν. Σαν παιδι ειχα ριξει ατελειωτη προσπαθεια να γραψω ενα προγραμμα συνομιλιας με τον Amstrad μου (not bad btw for its era and my coding skills at the time) για να φτασω τα 40 και να πω στον εαυτο μου "ΜΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ?!?!?!?!?!", ελπιζω το οραμα να μην τους βγει ξινο.

1 ώρα πριν, KilliK είπε

τεχνοφεδουαρχια το ονομαζουν μερικοι..

διαβασε αυτό - https://www.politeianet.gr/books/9789600323344-brown-david-kastaniotis-i-diktatoria-ston-kubernochoro-89487 , γραφτηκε το 1999, το διαβασα το 2001 στη σκοπιά, καποιοι τα εβλεπαν δεκαετιες πριν αλλα no one listened (or cared...)

• Like 1

Οι haters σίγουρα δεν θα χάρηκαν με αυτή την είδηση. 

Κλασσικά και τα σχόλια "εγώ το έχω διαγράψει εδώ και τόσο χρόνο, οι φίλοι μου το σβήνουν" κτλ... 

• Like 2

3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Οι haters σίγουρα δεν θα χάρηκαν με αυτή την είδηση. 

Κλασσικά και τα σχόλια "εγώ το έχω διαγράψει εδώ και τόσο χρόνο, οι φίλοι μου το σβήνουν" κτλ... 

Δεν είμαστε haters. Απλά το δοκιμάσαμε, δεν μας είπε ούτε μας έδωσε απολύτως τίποτα και απλά αποχωρήσαμε. Βασικά από τον δικό μου κύκλο δεν ξέρω κανέναν πια που να το χρησιμοποιεί τακτικά. Και οι περισσότεροι το έχουμε κάνει delete ή disable.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...