Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Έχω δώσει περίπου 2500ε σε ζημιές που μου έχουν κάνει ενώ ήμουν παρκαρισμένος , συμφωνώ 100% με ότι γράφει ο @Peugeot208 και είχα και μηχανή για αρκετό διάστημα στην κατοχή μου και πριν κάνω παιδιά έτσι ώστε να τα σκέφτομαι

Εντάξει εγώ λεφτά για πεταμα δεν έχω .. δεν θα γίνει έρμαιο του κάθε ασυνείδητου .

• Like 1
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, visualizer είπε

Εντάξει εγώ λεφτά για πεταμα δεν έχω .. δεν θα γίνει έρμαιο του κάθε ασυνείδητου .

Δηλαδή εγώ που δεν παρκάρω επάνω στο πεζοδρόμιο γιατί σέβομαι  τους υπόλοιπους έχω λεφτά για πέταμα ?

ή πιστεύεις ότι μου ήταν ευχάριστο να τρέχω σε φανοποιούς για να φτιάξω το αμάξι μου ?

Αν εμένα το παιδί μου καεί απο εξάτμιση μηχανής επάνω σε πεζοδρόμιο θα τον παώ καροτσάκι τον ιδιοκτήτη πάντως , και αν νομίζεις ότι εσύ είσαι ευσυνείδητος και χαρακτηρίζεις τους άλλους ασυνείδητους τότε κάνεις λάθος.

Εκτός αν παραδέχεσαι ότι και εσύ συνειδητά γράφεις τους υπόλοιπους και δεν σε ενδιαφέρει.

Αυτά δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο επι του θέματος , απλά αφού υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι όπως ο TS είναι κρίμα να τους χαλάσουμε και αυτούς

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

εχω να σχολιάσω τα

α. Tο χολαργό σας και τα πεζοδρόμιά σας. μεγάλα πεζοδρόμια σε ελάχιστους κεντρικούς δρόμους, και ταυτόχρονα κολωνάκια, δέντρα, ζαρτινιέρες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς έτσι ώστε να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις. Ειδικά αν εισαι με καροτσάκι μωρού ή αναπηρικό.

β. Είναι μεγάλο γαμώτο που σε χτύπησε, αλλά καλά παρκάρεις έτσι. Πάνω στο πεζοδρόμιο, θα είσαι μαζί με τους άλλους μισητούς που κράζουμε όσοι χρησιμοποιούν τα πεζοδρόμια.

γ. Δεν ξέρω αν το καλύτερο είναι να παρκάρεις κάθετα ή παράλληλα με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, κάθετα θεωρητικά χωράνε και περισσότερες μηχανές.

• Thanks 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δηλαδή εγώ που δεν παρκάρω επάνω στο πεζοδρόμιο γιατί σέβομαι  τους υπόλοιπους έχω λεφτά για πέταμα ?

ή πιστεύεις ότι μου ήταν ευχάριστο να τρέχω σε φανοποιούς για να φτιάξω το αμάξι μου ?

Αν εμένα το παιδί μου καεί απο εξάτμιση μηχανής επάνω σε πεζοδρόμιο θα τον παώ καροτσάκι τον ιδιοκτήτη πάντως , και αν νομίζεις ότι εσύ είσαι ευσυνείδητος και χαρακτηρίζεις τους άλλους ασυνείδητους τότε κάνεις λάθος.

Εκτός αν παραδέχεσαι ότι και εσύ συνειδητά γράφεις τους υπόλοιπους και δεν σε ενδιαφέρει.

Αυτά δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο επι του θέματος , απλά αφού υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι όπως ο TS είναι κρίμα να τους χαλάσουμε και αυτούς

Ρε φίλε τι να σεβαστώ; Δεν το βάζω κάπου που θα ενοχλήσω ,πεζός είμαι και εγώ άλλωστε. Καμία σχέση με τύπους που πιάνουν όλο το πεζοδρόμιο η το αφήνουν όπου να ναι ..εκεί και εμένα μου έρχεται να ρίξω μια κλωτσιά και να την σαβουριασω.  Ξεκαθάρισα από την αρχή ότι πάντα το βάζουμε στην άκρη τέρμα κολλημένο ,ούτε στην μέση ούτε πουθενά αλλού. 

Εγώ στην αρχή το έβαζα παράλληλα στο δρόμο όπως ορίζει ο ΚΟΚ και έπαθα αυτά που έπαθα . . δεν θα γίνω έρμαιο του κάθε ασυνείδητου .Το μηχανάκι δεν είναι αμάξι , ο άλλος μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά .

Εδώ όπως είπα και πριν έχει θέσεις με διαγραμμιση για μηχανακια και πάνε και βαζουν αμάξι , αυτό τα λέει όλα.

Όσο για το ότι το παιδί σου θα καει από εξάτμιση .. πολύ Karen . 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, nikthanos είπε

Δεν ξέρω αν το καλύτερο είναι να παρκάρεις κάθετα ή παράλληλα με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, κάθετα θεωρητικά χωράνε και περισσότερες μηχανές.

Καλύτερα απο αποψη χώρου ειναι καθετα στο πεζοδρομιο. Νόμιμο ειναι παράλληλα με το πεζοδρόμιο

• Like 1
Δημοσ.

@visualizer

Εν ολίγοις:

Αν την παρκάρεις στο δρόμο, πιθανόν να σου προκαλέσουν ζημιά.

Αν την παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, πιθανόν να σου προκαλέσουν ζημιά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, visualizer είπε

Όσο για το ότι το παιδί σου θα καει από εξάτμιση .. πολύ Karen . 

Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά φίλε μου , αν δεν έχεις δεν μπορείς να καταλάβεις πως περπατάει ένα 5χρονο στο πεζοδρόμιο.

Αν έχεις και δεν έχεις σκεφτεί τον κίνδυνο τότε να αρχίσεις να τον σκέφτεσαι

Άντε καλές διακοπές σε όλους

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sorath είπε

@visualizer

Εν ολίγοις:

Αν την παρκάρεις στο δρόμο, πιθανόν να σου προκαλέσουν ζημιά.

Αν την παρκάρεις στο πεζοδρόμιο, πιθανόν να σου προκαλέσουν ζημιά.

Στο πεζοδρόμιο αν υπάρχει αρκετός χώρος για ένα αμάξι και την βάλεις στην άκρη δεν πιστεύω πως θα σου κάνει κάποιος ζημιά θελημενα η μη .Τουλάχιστον εγώ από τότε που την παρκάρω πεζοδρόμιο έχω το κεφάλι μου ήσυχο .

4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν ξέρω αν έχεις παιδιά φίλε μου , αν δεν έχεις δεν μπορείς να καταλάβεις πως περπατάει ένα 5χρονο στο πεζοδρόμιο.

Αν έχεις και δεν έχεις σκεφτεί τον κίνδυνο τότε να αρχίσεις να τον σκέφτεσαι

Άντε καλές διακοπές σε όλους

Το 5 χρόνο πάντα από το χέρι ..δεν το αφήνεις ελεύθερο γιατί άνετα μπορεί να βγει και στον δρόμο .

Καλές διακοπές !

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαζί σου, κι εγώ δεν βρίσκω κάποιο λόγο να σου κάνει κάποιος επίτηδες ζημιά, όταν φαίνεται οτι έχεις παρκάρει με σεβασμό προς τους πεζούς και αντικειμενικά δεν δημιουργείς θέμα.

Αλλά εδώ διαβάζω απόψεις, οτι απο την στιγμή που τόλμησες να παρκάρεις σε πεζοδρόμιο, σου κάνω και ζημιά αμα λάχει να μάθεις...

Και αυτός, σε λέει και ν-ε-ο-έλληνα.....

ΥΓ: Λέω να αρχίσω να σπάω κι εγώ καθρέφτες, σε όσους δεν παρκάρουν νόμιμα  και στον δρόμο. Hell yeah, why not?

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, visualizer είπε

Στο πεζοδρόμιο αν υπάρχει αρκετός χώρος για ένα αμάξι και την βάλεις στην άκρη δεν πιστεύω πως θα σου κάνει κάποιος ζημιά θελημενα η μη .Τουλάχιστον εγώ από τότε που την παρκάρω πεζοδρόμιο έχω το κεφάλι μου ήσυχο .

Το 5 χρόνο πάντα από το χέρι ..δεν το αφήνεις ελεύθερο γιατί άνετα μπορεί να βγει και στον δρόμο .

Καλές διακοπές !

Επειδή πας να το παίξεις έξυπνος , το κρατάς απο το χέρι και το τραβολογάς για να μην πέσει στην μηχανή που άφησε ο κάθε ασυνείδητος .

Αν δεν έχεις παιδιά πιστεύω ότι δεν μπορείς να μου κάνεις μάθημα πως περπατάς στο δρόμο με παιδί. Το 5χρονο ήταν παράδειγμα , τα δικά μου είναι 8 και 10 και ακόμη δεν έχουν την αίσθηση του να ακουμπήσουν πάνω σε κάτι που δεν έπρεπε απο την αρχή να βρίσκεται σε πεζοδρόμιο.

Τέλος αν νομίζεις ότι όλα τα πεζοδρόμια στην Αθήνα χωράνε αμάξι και εσύ δεν ενοχλείς μάλλον απλά μας κοροϊδεύεις

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Πείτε κάτι και για τους πανέξυπνους (#not) που βλέπουν 15 εκατοστά χώρο ανάμεσα σε 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα και πάνε και το χώνουν κάθετα ανάμεσα.

Κατά τα άλλα θα ήταν καλό αν υπήρχε στην αρχή ή στο τέλος του δρόμου ειδικός χώρος στάθμευσης για 2κυκλα. Κάθετα φυσικά για να πιάνουν λιγότερο χώρο. Και με ράμπες για να μην μπορούν να παρκάρουν αυτοκίνητα, γιατί η σκέτη διαγράμμιση θα αγνοηθεί πλήρως. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που έχω όντως

4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πείτε κάτι και για τους πανέξυπνους (#not) που βλέπουν 15 εκατοστά χώρο ανάμεσα σε 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα και πάνε και το χώνουν κάθετα ανάμεσα.

Αν πούμε για την κάθε βλακεία που βλέπουμε στους δρόμους, δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Προφανώς οι συκγεκριμένοι, έχουν περιορισμένη έως μηδενική αντίληψη.

ΥΓ: Εγώ που έχω όντως ενα 5χρονο και ενα 10χρόνο, μπορώ ελεύθερα να γράφω στο thread :D 

ΥΓ: Χθες μόλις έφτασα σπίτι, η μικρή πήγε και έπιασε την εξάτμιση, ενώ της είχα πει να μην το κάνει αυτό τις προάλλες. Οπότε, δεν την γλυτώνετε ρε είτε πεζοδρόμιο, είτε δρόμο... :D :D :D  (δεν έπαθε κάτι η μικρή btw)

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμμονικός με τον νόμο ε; Δεν πιστεύω να παραβιάζεις τον ΚΟΚ έτσι;

Επεξ/σία από Sorath
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sorath είπε

Εμμονικός με τον νόμο ε; Δεν πιστεύω να παραβιάζεις τον ΚΟΚ έτσι;

Ποτε!!!!! παραξενο ε στο Ελλαδισταν!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...