SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα μοτοσυκλέτα ΠΟΤΈ, μιλάμε για κανίβαλους οδηγούς αυτοκίνητων Μα, ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που εκανε σωστο παρκαρισμα (παραλληλο με το πεζοδρομιο) και παλι την εφαγε. Να το καταλαβω να χωθει κανα παπακι πισω απο suv, καθετα, αλλα φαινοταν. Και φανταζομαι μιλαμε για μηχανη, οχι μηχανακι Και δεν τον χτυπησε το ηδη σταθμευμενο οχημα, αλλα εκεινο εφυγε και τον χτυπησε το suv που ηρθε μετα
Peugeot208 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Εγώ θεωρώ αυτούς που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια το ίδιο παρτάκιδες με αυτούς που κάνουν hit and run. Οι μεν δεν ενδιαφέρονται για την περιουσία σου, οι δεν για τα άτομα με κινητικά προβλήματα ή γονείς με παιδιά σε καρότσια. 7 2 2
visualizer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Εγώ θεωρώ αυτούς που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια το ίδιο παρτάκιδες με αυτούς που κάνουν hit and run. Οι μεν δεν ενδιαφέρονται για την περιουσία σου, οι δεν για τα άτομα με κινητικά προβλήματα ή γονείς με παιδιά σε καρότσια. Μιλάμε για πεζοδρόμια που χωράει αμάξι επάνω , το να μπει μια μηχανή στην άκρη δεν εμποδίζει κανέναν . Παρτακηδες που θέλουμε να προστατεύσουμε την περιουσία μας ; Εκτός τόπου και χρόνου 👎 1 1 2
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, giorgos_di είπε Περισσότερο με νευρίασε το ότι δεν στάθηκε ούτε να δει η ίδια αν έκανε κάποια ζημιά, αλλά έφυγε χωρίς καν να κοιτάξει πίσω. Πιθανοτατα δεν καταλαβε καν οτι το χτυπησε. Εδω η αλλη προσπαθουσε να κανει πισω,ειχε καβαλησει το Χ μου το οποιο κοντραριζε με το σταντ,και οταν της φωναξα να σταματησει με ρωτησε "γιατι δε μπορω να κανω πισω;". Αφου εχεις καβαλησει πανω στο μηχανακι. Κατεβαινει να δει,"α ενταξει δεν επαθε τιποτα λέει",και παει να φυγει. Εκει μου αναψαν 10 λαμπακια,την πηρε και τη σηκωσε. Αφου το τσεκαρα για τιμονια κτλ σηκωθηκα και εφυγα,αφου της εβαλα λιγο ακομα κωλοχερο. 58 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Εγώ θεωρώ αυτούς που παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια το ίδιο παρτάκιδες με αυτούς που κάνουν hit and run. Ναι ρε,μη σου πω και χειροτεροι ειμαστε. Αν σου ειχαν ριξει το μηχανακι καμια 10ρια φορες επειδη δε νιωθουν να κοιταξουν αν υπαρχει πισω κατι μια χαρα θα καταλαβαινες. Και οχι,δεν παρκαρω σε πεζοδρομιο που δε χωραει αυτοκινητο επανω,παω αλλου αν πρεπει ντε και καλα να παρκαρω πανω. Το θεμα ειναι ποσες φορες μου το εχουν χτυπησει στα 2 λεπτα που ελειψα για να κανω μια παραδοση,εκει να σε δω.
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πιθανοτατα δεν καταλαβε καν οτι το χτυπησε. 5 ώρες πριν, giorgos_di είπε με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπά ο συναγερμός μου.
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ναι τι; Πρωτη φορα ειναι που γινεται κατι τετοιο;
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Ναι τι; Πρωτη φορα ειναι που γινεται κατι τετοιο; Ε νταξ, αμα ηταν τοσο στοκος τι να πω.
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δεν τη δικαιολογω σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Παραμενει οτι υπαρχουν πολλοι τετοιοι εκει εξω και το ξερετε πολυ καλα. Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ε νταξ, αμα ηταν τοσο στοκος τι να πω. Παραπανω γραφω οτι η αλλη ανεβηκε πανω στο παπι και αναρωτιοταν γιατι το αμαξι δε μπορουσε να ξεκινησει. 1
Peugeot208 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, visualizer είπε Μιλάμε για πεζοδρόμια που χωράει αμάξι επάνω , το να μπει μια μηχανή στην άκρη δεν εμποδίζει κανέναν . Παρτακηδες που θέλουμε να προστατεύσουμε την περιουσία μας ; Εκτός τόπου και χρόνου 👎 Και επειδή εσένα και εμένα, μας έχουν χτυπήσει το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο, το βάζουμε πάνω στο πεζοδρόμιο ή πάνω σε πεζόδρομο για να το προστατέψουμε, αγνοώντας τους νόμους και εμποδίζοντας συνανθρώπους μας; Αυτό λέγετε μετάθεση ευθυνών και το κάνουν όσοι αποποιούνται τις δικές τους. Αν προφανώς, αυτή η άποψη, σε ενόχλησε, σκέψου πόσοι συνάνθρωποι μας, με κινητικές δυσκολίες, ενοχλούνται καθημερινά εξαιτίας τέτοιων συμπεριφορών. Υ.Γ. Δεν μπορώ να δεχτώ να ερμηνεύει ο καθένας όπως θέλει το νόμο. Το "εκεί που παρκάρω δεν ενοχλώ κανέναν" δεν στέκει σε κανένα τροχονόμο, σε κανένα δικαστήριο. 3 5
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Και επειδή εσένα και εμένα, μας έχουν χτυπήσει το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο, το βάζουμε πάνω στο πεζοδρόμιο ή πάνω σε πεζόδρομο για να το προστατέψουμε, αγνοώντας τους νόμους και εμποδίζοντας συνανθρώπους μας; Ναι ναι,αυτο ακριβως.
BlueBlade Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Το πρόστιμο είναι 40€ (-50% για άμεση πληρωμή), σε συνδυασμό με τις απειροελάχιστες πιθανότητες του να σε γράψουν. Θα έλεγα ότι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί καν αυτό το θέμα. Προσωπικά θα σου έλεγα βάλτο στο πεζοδρόμιο ΑΝ το επιτρέπουν οι συνθήκες (δηλαδή μεγάλα πεζοδρόμια ώστε να μην ενοχλείς κανέναν). Προς θεού μην γίνεις από αυτούς τους ξεφτίλες που τα παρατάνε πάνω σε ένα στενό πεζοδρόμιο και όλοι οι πεζοί πρέπει να κατεβαίνουν από τον δρόμο για να συνεχίσουν. Για το άλλο θέμα, δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένο στην Ελλάδα να μην αναλαμβάνει την ευθύνη του ένας οδηγός που προκάλεσε ατύχημα. Φίλος που είχε παρκάρει κανονικά στο δρόμο, του πετάξανε την μηχανή κάτω, την σηκώσανε και σηκωθήκανε και φύγανε λες και δεν έγινε τίποτα. Άλλος του την πέταξε κάτω και σηκώθηκε και έφυγε έτσι απλά (ευτυχώς τον είχε δει γείτονας και κράτησε πινακίδα). Είναι δυστυχώς από τα περίεργα του Έλληνα, ενώ έχει ασφάλεια και την πληρώνει για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Προτιμάει να μην αναλάβει την ευθύνη του, το γιατί, ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Το πρόστιμο είναι 40€ (-50% για άμεση πληρωμή), σε συνδυασμό με τις απειροελάχιστες πιθανότητες του να σε γράψουν. Θα έλεγα ότι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί καν αυτό το θέμα. Προσωπικά θα σου έλεγα βάλτο στο πεζοδρόμιο ΑΝ το επιτρέπουν οι συνθήκες (δηλαδή μεγάλα πεζοδρόμια ώστε να μην ενοχλείς κανέναν). Προς θεού μην γίνεις από αυτούς τους ξεφτίλες που τα παρατάνε πάνω σε ένα στενό πεζοδρόμιο και όλοι οι πεζοί πρέπει να κατεβαίνουν από τον δρόμο για να συνεχίσουν. Για το άλλο θέμα, δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένο στην Ελλάδα να μην αναλαμβάνει την ευθύνη του ένας οδηγός που προκάλεσε ατύχημα. Φίλος που είχε παρκάρει κανονικά στο δρόμο, του πετάξανε την μηχανή κάτω, την σηκώσανε και σηκωθήκανε και φύγανε λες και δεν έγινε τίποτα. Άλλος του την πέταξε κάτω και σηκώθηκε και έφυγε έτσι απλά (ευτυχώς τον είχε δει γείτονας και κράτησε πινακίδα). Είναι δυστυχώς από τα περίεργα του Έλληνα, ενώ έχει ασφάλεια και την πληρώνει για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Προτιμάει να μην αναλάβει την ευθύνη του, το γιατί, ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Το 50% δεν εχει καταργηθεί;
prototypegr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Το 50% δεν εχει καταργηθεί; Καλημέρα. Ναι, καταργήθηκε.
PC useras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, giorgos_di είπε Καλησπέρα. Σήμερα είχα το εξής συμβάν στο χώρο εργασίας μου. Είχα παρκάρει τη μηχανή μου στο δρόμο παράλληλα με το πεζοδρόμιο με αρκετή απόσταση από το εμπρός και πίσω όχημα. Κάποια στιγμή είδα ότι μπροστά είχε έρθει ένα SUV, με γυναίκα οδηγό, και το είχε κολλήσει στον μπροστινό μου τροχό. Κάποια στιγμή όταν αποφάσισε να φύγει, χτύπησε με το όχημα της τον μπροστινό μου τροχό με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπά ο συναγερμός μου. Μέχρι να κατέβω από το γραφείο κάτω είχε εξαφανιστεί. Ευτυχώς δεν πρέπει να μου έκανε ζημιά παρά μόνο ίσως να στράβωσε ελαφρώς μια ακτίνα από τη ζάντα επειδή είχα λουκέτο περασμένο στο μπροστινό πιρούνι. Περισσότερο με νευρίασε το ότι δεν στάθηκε ούτε να δει η ίδια αν έκανε κάποια ζημιά, αλλά έφυγε χωρίς καν να κοιτάξει πίσω. Από την άλλη βλέπω όλα τα δίκυκλα στην περιοχή(Χολαργός), να τα παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια και ρωτώ. Είναι ηθικό προς τους πεζούς να το βάζω και εγώ στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να το προστατεύσω από τέτοια περιστατικά. Να αναφέρω επίσης ότι υπάρχει αρκετά πλατύ πεζοδρόμιο στο κτήριο που εργάζομαι και πολλοί παρκάρουν εκεί τα δίκυκλα τους. Εσείς τι θα κάνατε? Καλημέρα. Στην εργασία μου αντιμετωπίζω παρόμοια κατάσταση με το παρκάρισμα. Αν υπάρχει πλατύ πεζοδρόμιο που σίγουρα δεν εμποδίζεις τους πεζούς, πάρκαρέ το. Μάλιστα υπάρχει η εξής λεπτομέρεια που κανένας σχεδόν δεν γνωρίζει: ο χώρος του πεζοδρομίου κάτω από το μπαλκόνι οικοδομής είναι της οικοδομής. Δε μπορεί να έρθει να σε γράψει τροχαία παρά μόνο αν γίνει καταγγελία από κάτοικο της συγκεκριμένης οικοδομής. Όταν μου το είπε υπάλληλος δήμου δεν το πίστευα, άλλα δύο φορές που ήρθε τροχαία και έγραψε, έγραψε μόνο όσα μηχανάκια ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο και κάτω από ουρανό. Αυτά που ήταν κάτω από μπαλκόνια δεν τα έγραψαν. 2
prototypegr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, PC useras είπε Καλημέρα. Στην εργασία μου αντιμετωπίζω παρόμοια κατάσταση με το παρκάρισμα. Αν υπάρχει πλατύ πεζοδρόμιο που σίγουρα δεν εμποδίζεις τους πεζούς, πάρκαρέ το. Μάλιστα υπάρχει η εξής λεπτομέρεια που κανένας σχεδόν δεν γνωρίζει: ο χώρος του πεζοδρομίου κάτω από το μπαλκόνι οικοδομής είναι της οικοδομής. Δε μπορεί να έρθει να σε γράψει τροχαία παρά μόνο αν γίνει καταγγελία από κάτοικο της συγκεκριμένης οικοδομής. Όταν μου το είπε υπάλληλος δήμου δεν το πίστευα, άλλα δύο φορές που ήρθε τροχαία και έγραψε, έγραψε μόνο όσα μηχανάκια ήταν πάνω στο πεζοδρόμιο και κάτω από ουρανό. Αυτά που ήταν κάτω από μπαλκόνια δεν τα έγραψαν. Σε αυτό που γράφεις έχεις δίκιο και μάλιστα πολλές φορές ο χώρος της οικοδομής επεκτείνεται περισσότερο, αλλά απλώς εκεί πρέπει να γνωρίζεις μέχρι που είναι τα όρια του οικοπέδου της οικοδομής και που αρχίζει επί της ουσίας το πεζοδρόμιο και φυσικά άντε μετά να τα αποδείξεις. 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις