Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Σήμερα είχα το εξής συμβάν στο χώρο εργασίας μου. Είχα παρκάρει τη μηχανή μου στο δρόμο παράλληλα με το πεζοδρόμιο με αρκετή απόσταση από το εμπρός και πίσω όχημα. Κάποια στιγμή είδα ότι μπροστά είχε έρθει ένα SUV, με γυναίκα οδηγό, και το είχε κολλήσει στον μπροστινό μου τροχό. Κάποια στιγμή όταν αποφάσισε να φύγει, χτύπησε με το όχημα της τον μπροστινό μου τροχό με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπά ο συναγερμός μου. Μέχρι να κατέβω από το γραφείο κάτω είχε εξαφανιστεί. Ευτυχώς δεν πρέπει να μου έκανε ζημιά παρά μόνο ίσως να στράβωσε ελαφρώς μια ακτίνα από τη ζάντα επειδή είχα λουκέτο περασμένο στο μπροστινό πιρούνι. 

Περισσότερο με νευρίασε το ότι δεν στάθηκε ούτε να δει η ίδια αν έκανε κάποια ζημιά, αλλά έφυγε χωρίς καν να κοιτάξει πίσω.

Από την άλλη βλέπω όλα τα δίκυκλα στην περιοχή(Χολαργός), να τα παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια και ρωτώ. Είναι ηθικό προς τους πεζούς να το βάζω και εγώ στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να το προστατεύσω από τέτοια περιστατικά. Να αναφέρω επίσης ότι υπάρχει αρκετά πλατύ πεζοδρόμιο στο κτήριο που εργάζομαι και πολλοί παρκάρουν εκεί τα δίκυκλα τους.

Εσείς τι θα κάνατε?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καταλαβαινω οτι σου δημουργησε εκνευρισμο. το σωστο παρκαρισμα ειναι πανω απο ολα. το παρκαρες σωστα. αυτο εχει αξια. 

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα έχει αρκετά μακρύ πεζοδρόμιο εγώ θα το κολλούσα στην άκρη του πεζοδρομίου καλύτερα να φάω πρόστιμο παρά να μου το φάει ο κάθε τυχάρπαστος που θα τραπεί σε φυγή μετά .Μερικοί πιστεύουν ότι έχουν δικαίωμα να στο μετακινήσουν κιόλας αν δεν χωράει το αμάξι τους .

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να το ρίξει και να πάθει ζημιά μηχανάκι 3 εβδομάδων μου ανεβαίνει η πίεση. Αλήθεια πόσο είναι το πρόστιμο για παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμιο. Αν το κτήριο είναι πιο χωμένο από τα υπόλοιπα η διαφορά του πεζοδρομίου θεωρείται πάλι παράνομη θέση για παρκάρισμα?

Δημοσ.

Εγώ που έχω αυτοκίνητο, ήρθε το άλλο το μοσχάρι να διπλοπαρκάρει και αφού μου έφαγε το φτερό εξαφανίστηκε.

Να το αφήνω κι εγώ πάνω στο πεζοδρόμιο?

• Like 7
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, giorgos_di είπε

Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να το ρίξει και να πάθει ζημιά μηχανάκι 3 εβδομάδων μου ανεβαίνει η πίεση. Αλήθεια πόσο είναι το πρόστιμο για παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμιο. Αν το κτήριο είναι πιο χωμένο από τα υπόλοιπα η διαφορά του πεζοδρομίου θεωρείται πάλι παράνομη θέση για παρκάρισμα?

Σωστά το πάρκαρες, άλλα στην πραγματικότητα κανείς δεν το κάνει αυτό για τους λόγους που ανέφερες, άσε που τις περισσότερες φορές δεν βρίσκεις ούτε με μηχανή να παρκάρεις παράλληλα με το πεζοδρόμιο. 

Βάλτο στο πεζοδρόμιο προσέχοντας ότι δεν ενοχλεί τους πεζούς και δεν πρόκειται να σου πει κανείς τίποτα.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το πιο πιθανό να μην πηρε είδηση ότι σε ακούμπησε.

Με τον συναγερμό να χτυπάει;Δύσκολο.Απλά προτίμησε να κάνει ότι προστάζει η νοοτροπία σκουπιδοκατσαπλιά,να αποποιηθεί ευθύνες και να εξαφανιστεί (να κόψει λάσπη,να τρέξει,γιού νόου).Μέχρι τη στιγμή που κάποιος τρελός απασφαλίσει και τον πάρει στο κατόπι σάν κυνηγόσκυλο...

On that note,σε δημόσιο δρόμο δέν έχει σημασία πόσο χώρο αφήσεις,πάντα θα καταφέρουν να κολλήσουν πάνω σου.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο είναι .. δεν με έχουν γράψει ποτέ αλλά αξίζει τον κόπο 

Ειχα πάει εφορία το είχα αφήσει παράλληλα όπως προβλέπει ο ΚΟκ. Γυρνάω, προσέχω ότι φαίνεται να έχει μετακινηθεί αλλά επειδή βιαζομουν φεύγω σφαίρα .Το μηχανάκι έκανε ωχταρακια , κάποιος το είχε ρίξει και στραβωσε το τιμόνι και αργότερα είδα ότι είχαν σπάσει και οι βάσεις των πλαστικών . Έμεινα χωρίς μηχανάκι για 3 βδομάδες επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα και κόστος κάνα 300αρι αν θυμάμαι καλά .

Παρκαρισμένο πάλι παράλληλα το βρήκα κάτω με χτύπημα στο ντεπόζιτο και σπασμένο φλας .

Άσε τους άλλους να κλαίγονται  ... το αμάξι θα στο γδάρουν αλλά θα μπορείς να κάνεις την δουλειά ενώ το μηχανάκι μπορούν να στο διαλύσουν αν το ρίξουν .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι ψάχνεις να βρεις;Ζούγκλα ήμασταν και είμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το πιο πιθανό να μην πηρε είδηση ότι σε ακούμπησε.

Γελάνε και οι πέτρες ...

Στην κοινωνία που ζούμε κανείς δεν θα σκεφτεί την περιουσία σου . Προσωπικά 2 φορές έχω δει μπροστά μου να χτυπάνε παρκαρισμένα και να φεύγουν και τις δύο φορές άφησα σημείωμα με την πινακίδα του οχήματος που τα χτύπησε .

Και εγώ έχει τύχει να χτυπήσω παρκαρισμένο και βρήκα τον ιδιοκτήτη μέσω της ασφαλιστικής ο οποίος επειδή η ζημιά ήταν μικρή δεν ασχολήθηκε .

Είναι μαλακια να κάνεις ζημιά και να πρέπει να πληρώσει ο άλλος ενώ μπορεί να το καλύψει η ασφάλεια σου .

Επεξ/σία από visualizer
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα μοτοσυκλέτα ΠΟΤΈ, μιλάμε για κανίβαλους οδηγούς αυτοκίνητων

Πότε θα κατανοήσουμε πως η κατάσταση (κανίβαλος) είναι το πρόβλημα και όχι η ιδιότητα (οδηγός αυτοκινήτων);

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν δούλευα κέντρο Πειραιά πάρκαρα τη μηχανή στο δρόμο 

δυο φορές μου την έριξαν, την δεύτερη στράβωσε τιμόνι και πήγα για αλλαγή ρουλεμάν

εκτοτε μόνο πεζοδρόμιο, βέβαια την έβαζα σε «αδιέξοδο», γιατί ακριβώς μετά είχαν κλείσει το πεζοδρόμιο γιατί είχε ένα ετοιμόρροπο νεοκλασικό, όποτε πρακτικά δεν ενοχλούσε καθόλου 

Αλλά και να ενοχλούσε πάλι θα την έβαζα, σε στενούς δρόμους δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, προσπαθούν να παρκάρουν με 20 πόντους κενό, και άμα βρουν λίγο μπρος λίγο πίσω δε τρέχει και τίποτα…

Δημοσ.
2 ώρες πριν, visualizer είπε

Γελάνε και οι πέτρες ...

Στην κοινωνία που ζούμε κανείς δεν θα σκεφτεί την περιουσία σου . Προσωπικά 2 φορές έχω δει μπροστά μου να χτυπάνε παρκαρισμένα και να φεύγουν και τις δύο φορές άφησα σημείωμα με την πινακίδα του οχήματος που τα χτύπησε .

Και εγώ έχει τύχει να χτυπήσω παρκαρισμένο και βρήκα τον ιδιοκτήτη μέσω της ασφαλιστικής ο οποίος επειδή η ζημιά ήταν μικρή δεν ασχολήθηκε .

Είναι μαλακια να κάνεις ζημιά και να πρέπει να πληρώσει ο άλλος ενώ μπορεί να το καλύψει η ασφάλεια σου .

Δεν την δικαιολογώ,ίσα ίσα είναι κατά την γνώμη μου  πιο επικίνδυνο να μην κατάλαβε καν τι έγινε απο το να την κοπάνησε με ελαφρα πηδηματάκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...