SabotazNic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Πηγα το αμαξι για πλυσιμο και επειδη ειχε φαει πολυ μυγακι η μουρη του ιχ, τους ειπα να ριξουν νερο μπροστα στις σχαρες τους ψυγειου. Στην μια απο τις 2 εσπασαν ολα τα δοντακια εκτος απο τα κατω, αλλα στα κατω μονο στεκεται. Φανταζομαι στα υπολοιπα κουμπωνε. Αφορα seat cordoba και εσπασαν απο δεξια απο το σημα τα δοντακια. Να χρησιμοποιησω σιλικονη? Να το παω σε κανα μηχανικο? Προφανως ειναι κατι που θελω να φτιαχτει με σιγουρια να μην καρφωθει κανα πουλι μεσα και εχω αλλα θεματα μετα. Υπαρχει περιπτωση ισως να βρω και ολοκληρο το μπροστινο ασπρο πλαισιο που παει απο φλας σε φλας (εχει 3 βιδες κατω απο το καπο και αλλη μια κατω απο το μπροστινο αριστερο φλας. Στην φωτο ειναι το δεξι)
xsterg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 προσπερναω το οτι μπορεις να το βρεις σε μαντρα με τρακαρισμενα σαν ανταλλακτικο. μπορεις εσωτερικα να το στερεωσεις με σιλικονη (οχι θερμη) με πιστολι που πιεζουν. σε 4-6 σημεια αρκει. 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Καταρχήν για να σε καταλαβαίνουν πιο εύκολα να λες "σίτα μάσκας" και "μάσκα". Τώρα στις ερωτήσεις σου: Η σιλικόνη δεν βλέπω το πως θα βοηθήσει Με αυτά δεν ασχολούνται οι μηχανικοί αλλά οι φανοποιοί Σίτες και μάσκα θα βρεις πανεύκολα, και σχετικά φτηνά. Ενδεικτικά: https://www.car.gr/7664206 https://www.economycarparts.gr/ανταλλακτικά/SEAT/IBIZA/IBIZA93-1995/ΜΑΣΚΑ_prod_29393.html 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Η σιλικόνη δεν βλέπω το πως θα βοηθήσει Εχω στο σπιτι ενα πιστολι για αλλες χρησεις. Η μασκα ειναι το ασπρο κομματι σωστα? Γτ τα δοντακια βρισκονται εκει. 29 λεπτά πριν, xsterg είπε μπορεις εσωτερικα να το στερεωσεις με σιλικονη (οχι θερμη) με πιστολι που πιεζουν. σε 4-6 σημεια αρκει. Με το οχι θερμη, εννοεις αυτη που βρισκουμε σε σωληναρια? Τεσπα, προσωρινα θα το παω σε γνωστο μηχανικο που ετσι και αλλιως εκει γινονται τα οποια service και θα ψαξω ανταλλακτικο
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Εχω στο σπιτι ενα πιστολι για αλλες χρησεις. Και εγώ έχω, συνεχίζω όμως να μην βλέπω το πως μπορεί η σιλικόνη να βοηθήσει, εκτός και αν έχεις σκοπό πχ να το ψευτοφτιάξεις για να το βάλεις για πούλημα. 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Η μασκα ειναι το ασπρο κομματι σωστα? Γτ τα δοντακια βρισκονται εκει. Αν το αυτοκίνητο είναι λευκό ναι, η καινούργια που σου έδειξα παραπάνω είναι γκρι σκούρο επειδή είναι άβαφη. 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Και εγώ έχω, συνεχίζω όμως να μην βλέπω το πως μπορεί η σιλικόνη να βοηθήσει, εκτός και αν έχεις σκοπό πχ να το ψευτοφτιάξεις για να το βάλεις για πούλημα. Όχι όχι, ευτυχώς μια χαρά κρατάει το αυτοκίνητο ακόμα και στα ίδια χαρακτηριστικά δεν νομίζω να βρω κάτι με κάτω από 5κ Θα παραγγείλω το από πάνω, θα το πάω και στο φανοποιείο για βάψιμο σε λευκό και θα το αλλάξω για να είμαι safe. Βέβαια αυτό θέλω και ευτυχώς είδα ότι το από πάνω αφορά ibiza https://www.economycarparts.gr/ανταλλακτικά/SEAT/CORDOBA/CORDOBA95-1997/ΜΑΣΚΑ_prod_29604.html Και έχει και το σήμα. Κάπου χάθηκε με τα χρόνια 😂
stefan123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Λογικά σε λίγο θα βγάλει πινακίδες ιστορικού...Κάτω από 5κ δεν θα βρεις ,μην σου πω ούτε με 10κ...
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Όχι όχι, ευτυχώς μια χαρά κρατάει το αυτοκίνητο ακόμα και στα ίδια χαρακτηριστικά δεν νομίζω να βρω κάτι με κάτω από 5κ Θα παραγγείλω το από πάνω, θα το πάω και στο φανοποιείο για βάψιμο σε λευκό και θα το αλλάξω για να είμαι safe. Βέβαια αυτό θέλω και ευτυχώς είδα ότι το από πάνω αφορά ibiza https://www.economycarparts.gr/ανταλλακτικά/SEAT/CORDOBA/CORDOBA95-1997/ΜΑΣΚΑ_prod_29604.html Και έχει και το σήμα. Κάπου χάθηκε με τα χρόνια 😂 Νομίζω ίδια είναι η μάσκα του ibiza με του cordoba, όπως και να έχει όμως καλύτερα πάρε τηλέφωνο και παράγγειλε με βάση τον αριθμό πλαισίου. 1
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 36 λεπτά πριν, stefan123 είπε Λογικά σε λίγο θα βγάλει πινακίδες ιστορικού...Κάτω από 5κ δεν θα βρεις ,μην σου πω ούτε με 10κ... https://www.car.gr/classifieds/cars/?doors=4-5&engine_power-from=>120&engine_power-to=<130&engine_size-from=>1600&engine_size-to=<1600&gearbox_type=manual&pg=1&significant_damage=f&sort=pra Αμα ειναι να παω σε χρονολογιες 95-05 με 170-250κ χλμ με 1200 ευρω, να βρασω την αναβαθμιση . Τουλαχιστον το γνωριζω το αμαξι μου και ξερω οτι δεν εχει τπτ
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, Joshua21 είπε Νομίζω ίδια είναι η μάσκα του ibiza με του cordoba, όπως και να έχει όμως καλύτερα πάρε τηλέφωνο και παράγγειλε με βάση τον αριθμό πλαισίου. Τον αριθμο πλαισιου τον βρισκω στην αδεια, σωστα? (ενα p.5 που βλεπω στο google)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα