Προς το περιεχόμενο

Revolut vs N26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ζητώ συγνώμη αν είναι άσχετο το θέμα.  Δουλεύω ως freelancer με εταιρία και η πληρωμή μου γίνεται απο χωρα του εξωτερικού, της Ευρώπης οπότε σε ευρώ. Να επιλέξω να κάνω λογαριασμό με την revolut ή την Ν26 ? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η ανάληψη των χρημάτων απο ΑΤΜ της Ελλαδας με τις λιγότερες δυνατές προμήθειες είτε μεταφοράς των χρηματων απο εκείνους σε εμενα ( γιατι ειναι δικής μου επιβάρυνσης, είτε ανάληψης απο το ΑΤΜ).Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω και από τις δύο η n26 έχει όριο νομίζω στις 5 φορές withdraw το μήνα ενώ η Revolut έχει 300, νομίζω, ευρώ όριο.

Για εμένα Ν26 γιατί έχουν και γαμώ την εξυπηρέτηση, επειδή μου έχει τύχει μέσα σε το πολύ 30 λεπτά θα σε συν δέσουν στο τσατ με άνθρωπο.

Από την άλλη η Revolut μπορεί να τους πάρει και 2 εργάσιμες για να σε φέρουν σε επαφή με κάποιον.

Γενικά ότι και να βγάλεις σαν κάρτα όμως στην Ελλάδα όλα τα ΑΤΜ έχουν μια χρέωση τον 2 περίπου ευρώ για κάθε withdraw που κανείς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Demi81 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ζητώ συγνώμη αν είναι άσχετο το θέμα.  Δουλεύω ως freelancer με εταιρία και η πληρωμή μου γίνεται απο χωρα του εξωτερικού, της Ευρώπης οπότε σε ευρώ. Να επιλέξω να κάνω λογαριασμό με την revolut ή την Ν26 ? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο η ανάληψη των χρημάτων απο ΑΤΜ της Ελλαδας με τις λιγότερες δυνατές προμήθειες είτε μεταφοράς των χρηματων απο εκείνους σε εμενα ( γιατι ειναι δικής μου επιβάρυνσης, είτε ανάληψης απο το ΑΤΜ).Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Λάθος ενότητα, αλλά N26 ξεκάθαρα. Τα ελληνικά ATM κρατάνε από 2,5 μέχρι 3 ευρώ για αναλήψεις με μη ελληνικές κάρτες.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Demi81 είπε

Μπορείς να σηκώνεις μετρητά από σούπερ μάρκετ bazaar. Ψάξε το θέμα της Ν26 εδώ στο ινσόμνια.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ignome4 είπε

👋 Απλά έχεις επιλέξει λάθος ενότητα 

Το ήξερα, όταν εκανα το post δεν βρήκα κατι σχετικότερο. Σε ποια ενοτητα να το παω?

17 λεπτά πριν, martirio3000 είπε

Επειδή έχω και από τις δύο η n26 έχει όριο νομίζω στις 5 φορές withdraw το μήνα ενώ η Revolut έχει 300, νομίζω, ευρώ όριο.

Για εμένα Ν26 γιατί έχουν και γαμώ την εξυπηρέτηση, επειδή μου έχει τύχει μέσα σε το πολύ 30 λεπτά θα σε συν δέσουν στο τσατ με άνθρωπο.

Από την άλλη η Revolut μπορεί να τους πάρει και 2 εργάσιμες για να σε φέρουν σε επαφή με κάποιον.

Γενικά ότι και να βγάλεις σαν κάρτα όμως στην Ελλάδα όλα τα ΑΤΜ έχουν μια χρέωση τον 2 περίπου ευρώ για κάθε withdraw που κανείς.

Εννοείς κρατάει προμήθεια η τράπεζα ούτω ή αλλως σωστά?? Και οσον αφορα την τραπεζική κατάθεση της αμοιβής? Γνωρίζεις κατι? Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ekkli είπε

Στο section του internet είναι τα θέματα των revo και N26.
Ζήτα από κάποιον διαχειριστή να στο μεταφέρει.

Mολις μπηκα στο forum.. αντε να βρω διαχειριστή .. 

• Super Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, Demi81 said:

Mολις μπηκα στο forum.. αντε να βρω διαχειριστή .. 

Δεν φτάνει που σας μεταφέρουμε τα posts ενώ είμαστε στην παραλία… 😛 

• Like 6
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν φτάνει που σας μεταφέρουμε τα posts ενώ είμαστε στην παραλία… 😛 

Ωωωωω ?? Μου το εκανες?? Μεταφορά?? 1000 ευχαριστώ και ακόμα πιο πολλα γιατί είσαι παραλία! (Εδώ πηρα κανα 2 απαντήσεις.. στο σωστό topic τιποτα ακόμα) 🤪🤪

Δημοσ.

Εάν βγάλεις Ν26 θα κάνεις δωρεάν αναλήψεις μέσω των supermarket bazaar. Πλέον η ανάληψη χρημάτων με κάρτα εξωτερικού δεν συμφέρει στην Ελλάδα. 

Προσωπικά φοβάμαι ακόμα και να βάλω τις ξένες περίτεχνες σχεδιαστικά κάρτες του εξωτερικού σε ελληνικό ΑΤΜ.

CASH26 launches in Greece — N26

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έκανε "ανάληψη" από μηχάνημα play opap... Νομίζω δεν χριεαζοτοταν ούτε να παίξεις για να τα τραβήξεις...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Demi81 είπε

Δεν το προσεξα σκοτώσετε με! 😇

1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Εάν βγάλεις Ν26 θα κάνεις δωρεάν αναλήψεις μέσω των supermarket bazaar. Πλέον η ανάληψη χρημάτων με κάρτα εξωτερικού δεν συμφέρει στην Ελλάδα. 

Προσωπικά φοβάμαι ακόμα και να βάλω τις ξένες περίτεχνες σχεδιαστικά κάρτες του εξωτερικού σε ελληνικό ΑΤΜ.

15 λεπτά πριν, Dunyas είπε

Ένας φίλος μου έκανε "ανάληψη" από μηχάνημα play opap... Νομίζω δεν χριεαζοτοταν ούτε να παίξεις για να τα τραβήξεις...

Τι εννοείς ανάληψη μεσω super market??

Δημοσ.

Δεν με πειράζει πολυ αυτό.. αν η Ν26 δίνει ανάληψη 5 φορες μπορεί να το κανω καθε εβδομάδα.  Γνωρίζεις μήπως τι γίνεται με τα χρήματα που κρατάει στην κατάθεση? ( Γιατί την ανάληψη είπαμε.. super market) 🤣

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Demi81 είπε

Δεν με πειράζει πολυ αυτό.. αν η Ν26 δίνει ανάληψη 5 φορες μπορεί να το κανω καθε εβδομάδα.  Γνωρίζεις μήπως τι γίνεται με τα χρήματα που κρατάει στην κατάθεση? ( Γιατί την ανάληψη είπαμε.. super market) 🤣

Γιατί να έχει χρέωση στην κατάθεση;

Επίσης με όποια απο τις δύο ψωνίζεις/πληρώνεις  παντού οπου περνάει κάρτα.Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αναλήψεις  συνέχεια,γνώμη μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί να μην έχεις και τις δύο, και ο,τι άλλο υπάρχει γενικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...