marksk Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα εδώ και πολύ καιρό, είχα ρυθμισμένο το pc όταν πατάω το power button στο case, να μπαίνει σε αναστολή. Από χθές όταν πατάω το κουμπί, κόβει κατευθείαν το ρεύμα στο pc. Στον πίνακα ελέγχου βλέπω είναι ρυθμισμένο κανονικά. Άλλαξα τα κουμπιά και έβαλα το reset στη θέση του και μου κάνει το ίδιο, άρα δεν φταίει το κουμπί. καμιά ιδέα ; μητρική έχω msi b450 tomahawk max
Τέρης Α. Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 41 λεπτά πριν, marksk είπε όταν πατάω το κουμπί, κόβει κατευθείαν το ρεύμα στο pc. Δεν το πατάτε παρατεταμένα, σωστά;
Kthulhou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 μήπως έγινε κάποιο update στα windows?, αν ναι, κάνε roll back μήπως να ξανα αλλάξεις τις ρυθμίσεις , το τι κάνει το κουμπί, να δεις αν θα πάρει τις αλλαγές και μετά το ξαναρυθμίζεις όπως θες
marksk Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Δεν το πατάτε παρατεταμένα, σωστά; στιγμιαία το πατάω, όπως και το πατούσα.. 2 ώρες πριν, Kthulhou είπε μήπως έγινε κάποιο update στα windows?, αν ναι, κάνε roll back μήπως να ξανα αλλάξεις τις ρυθμίσεις , το τι κάνει το κουμπί, να δεις αν θα πάρει τις αλλαγές και μετά το ξαναρυθμίζεις όπως θες νομίζω έκανα ότι update δεν είχα κάνει πριν καμιά βδομάδα. τώρα ξαφνικά μου το έβγαλε το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα