Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Αναμεσα απο τις 3 κατευθυνσεις του μηχανολογου (ενεργεια, κατασκευες, βιομηχανική διοικηση) ποια θεωρειτε πιο δυσκολη? Ποια πιστευετε θα εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατάσταση?

Δημοσ.

Μεταξυ μας,ελαχιστοι εως κανενας ρωταει τι κατευθυνση πηγες,ποσω μαλλον να ζηταει και καμια αναλυτικη για να δει μαθηματα.

Δες τι μαθηματα εχουν,τι σου αρεσει και αποφασισε.

Δημοσ.

Ένας ενεργειακός μηχανικός πρέπει να ξεκινήσει με τουλάχιστον προπτυχιακό τίτλο σε κλάδους όπως η ενέργεια, η μηχανική ή η ηλεκτρολογία. Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα σε έναν σχετικό τομέα μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω τις προοπτικές εργασίας.

pro essays

Δημοσ.
11 ώρες πριν, helenthetford είπε

Ένας ενεργειακός μηχανικός πρέπει να ξεκινήσει με τουλάχιστον προπτυχιακό τίτλο σε κλάδους όπως η ενέργεια, η μηχανική ή η ηλεκτρολογία. Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα σε έναν σχετικό τομέα μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω τις προοπτικές εργασίας.

pro essays

3 λαλούν...

Στις 29/7/2021 στις 5:18 ΜΜ, Wknows είπε

Καλησπέρα παιδια. Αναμεσα απο τις 3 κατευθυνσεις του μηχανολογου (ενεργεια, κατασκευες, βιομηχανική διοικηση) ποια θεωρειτε πιο δυσκολη? Ποια πιστευετε θα εχει καλυτερη επαγγελματικη αποκατάσταση?

Δύσκολο είναι αυτό που δε σου αρέσει. Εγώ δε θα την πάλευα κάστανο κατασκευαστής γιατί δε μου άρεσε. Εχω φίλο που έβλεπε μαθήματα διοίκησης και έβγαζε σπυριά. Κατα τα άλλα συμφωνώ με Dante, τα δύο πράγματα που μπορεί να σου δώσει ιδιαίτερα η κατεύθυνση είναι 1. ερεθίσματα για το τι θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου 2. κάποια λίγο πιο εξειδικευμένη διπλωματική ειδικά αν θες να το γυρίσεις σε πιο ακαδημαϊκό, δηλαδή αν θες να κάνεις έρευνα σε κατασκευαστικά (γιατί έτσι σου άρεσει να μαζοχίζεσαι ρε παιδί μου), ε δε θα σκάσεις με διπλωματική πάνω σε ΑΠΕ ή σε πληροφοριακά συστήματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...