thiva7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 καλησπερα , θα ηθελα να μαθω πως μπορω να συνδιασω websockets η καποια αλλη λειτουργια για τον ελεγχο μιας εφαρμογης απο αποσταση? εχω φτιαξει ενα απο "πρόγραμμα " με pyqt5 , και με το κουμπι σταρτ δειχνει ενα πριντ οπως ηθελα και με το στοπ ενα αλλο πριντ ( και τα δυο ειναι σε ενα while True ) και θελω να το ξεκιναω και να το σταματαω απο αποσταση με μια "σελιδα " στο σερβερ μου στελνωντας το στοπ και το σταρτ. Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 18 ώρες πριν, thiva7 είπε καλησπερα , θα ηθελα να μαθω πως μπορω να συνδιασω websockets η καποια αλλη λειτουργια για τον ελεγχο μιας εφαρμογης απο αποσταση? εχω φτιαξει ενα απο "πρόγραμμα " με pyqt5 , και με το κουμπι σταρτ δειχνει ενα πριντ οπως ηθελα και με το στοπ ενα αλλο πριντ ( και τα δυο ειναι σε ενα while True ) και θελω να το ξεκιναω και να το σταματαω απο αποσταση με μια "σελιδα " στο σερβερ μου στελνωντας το στοπ και το σταρτ. Ευχαριστω 1) Μετατρέπεις το εκτελέσιμο της εφαρμογής σε service. 2) Ανάλογα το event (on / off / restart) που λαμβάνει ο listener στον server ανοίγει terminal / κονσόλα και δίνει την αντίστοιχη εντολή για να ανοίξει, κλείσει ή επανεκκινήσει το service. 3) Παρσάρεις το output από terminal / κονσόλα και παίρνεις το αποτέλεσμα ( successful / failed )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα