Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,

θα ηθελα να μαθω πως μπορω να συνδιασω websockets η καποια αλλη λειτουργια για τον ελεγχο μιας εφαρμογης απο αποσταση?

εχω φτιαξει ενα απο "πρόγραμμα " με pyqt5  ,  και με το κουμπι σταρτ δειχνει ενα πριντ οπως ηθελα και με το στοπ ενα αλλο πριντ ( και τα δυο ειναι σε ενα while True )

και θελω να το ξεκιναω και να το σταματαω απο αποσταση με μια "σελιδα " στο σερβερ μου στελνωντας το στοπ και το σταρτ.

Ευχαριστω

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, thiva7 είπε

καλησπερα ,

θα ηθελα να μαθω πως μπορω να συνδιασω websockets η καποια αλλη λειτουργια για τον ελεγχο μιας εφαρμογης απο αποσταση?

εχω φτιαξει ενα απο "πρόγραμμα " με pyqt5  ,  και με το κουμπι σταρτ δειχνει ενα πριντ οπως ηθελα και με το στοπ ενα αλλο πριντ ( και τα δυο ειναι σε ενα while True )

και θελω να το ξεκιναω και να το σταματαω απο αποσταση με μια "σελιδα " στο σερβερ μου στελνωντας το στοπ και το σταρτ.

Ευχαριστω

1) Μετατρέπεις το εκτελέσιμο της εφαρμογής σε service. 

2) Ανάλογα το event (on / off / restart) που λαμβάνει ο listener στον server ανοίγει terminal / κονσόλα και δίνει την αντίστοιχη εντολή για να ανοίξει, κλείσει ή επανεκκινήσει το service.

3) Παρσάρεις το output από terminal / κονσόλα και παίρνεις το αποτέλεσμα ( successful / failed )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...