bill100 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Μηπως υπαρχει κανενα update γιατι μου σκαει και εμενα αυτο το μηνυμα; 1
TravelGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 22 ώρες πριν, bill100 είπε Μηπως υπαρχει κανενα update γιατι μου σκαει και εμενα αυτο το ! Έβαλα ότι ααφαλιζομαι μόνος μου και την έβγαλα κανονικά εγκρίθηκε. Μην βάζεις παράδειγμα την μαμά σου ή του μπαμπά σου το αμκα. Καλησπέρα έβαλα ότι ααφαλιζομαι μόνος μου και την έβγαλα κανονικά εγκρίθηκε. Μην βάζεις παράδειγμα την μαμά σου ή του μπαμπά σου το αμκα.
alexxdim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 24/8/2021 στις 11:51 ΠΜ, TravelGR είπε Καλησπέρα έβαλα ότι ααφαλιζομαι μόνος μου και την έβγαλα κανονικά εγκρίθηκε. Μην βάζεις παράδειγμα την μαμά σου ή του μπαμπά σου το αμκα. Που το έβαλες αυτό; στην αίτηση στο e-ΕΦΚΑ ή κάπου αλλού;
Anto1234 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Μου βγάζει και εμένα αυτό το μήνυμα. Όμως είμαι ασφαλισμένος σύμφωνα με το atlas . Τι μπορώ να κάνω ; 1
spokosjr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Όσοι απο εσάς είστε έμμεσα ασφαλισμένοι, δηλαδή σας ασφαλίζουν οι γονείς σας, πρέπει να μπείτε με το taxis του γονιού που σας ασφαλίζει για να βγάλετε την κάρτα. 2 1
sisiko_15 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλημέρα! Επειδή έτυχε να αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα (έμμεσα ασφαλισμένη στον σύζυγο, με ασφαλιστική ικανότητα, δεν με αναγνωρίζει το σύστημα) κάντε τα ακόλουθα: •καντε εισαγωγή στο σύστημα με τους κωδικούς taxis του ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ •και στην επιλογή ασφαλισμένος επιλέξτε ΕΜΜΕΣΟΣ και πληκτρολογείστε το ΑΜΚΑ του ΕΜΜΕΣΟΥ για τον οποίο θέλετε να εκδώσετε την κάρτα υγείας. 3
mx1001a Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Ειναι παλια η αναρτηση αλλα η απαντηση εαν δεν απαντηθηκε ειναι οτι το αιτημα πρεπει αν το κανει η μητερα σου βάζοντας εμμεσο μέλος το ΑΜΚΑ σου . Οταν μπαινεις εσυ και βαζεις εμμεσο μελος , το συστημα νομιζει οτι θα βαλεις καποιο τεκνο σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα