astakos7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ειμαι ελευθερος επαγγελματιας απο το 2005 και τον τελευταιο χρονο βρισκομαι στα "κοκκινα" με αυτη τη κατασταση (για την ακριβεια 8,5 συνεχομενους μηνες ειναι κλειστο το καταστημα μου) . Πλεον εχω αρχισει και σκεφτομαι την αλλαγη επαγγελματος γιατι με τα υπαρχοντα μετρα δεν υπαρχει μελλον και θελω να παρω οσο το δυνατον την πιο safe αποφαση ( αν εν μεσω πανδημιας γινεται ) γιατι υπαρχει και μια οικογενεια απο πισω με 2 παιδια και σκεφτομαι λυσεις που δε θα επηρεαστουν σε νεα ενδεχομενα καραντινας , νεας επερχομενης οικ.κρισης κτλπ και εκανα ενα Interview για την διαχειριση βενζιναδικου της εταιρειας shell. Ζητανε γυρω στα 35,000 που σε περιπτωση ληξης της συνεργασιας επιστρεφονται , θα ηθελα την γνωμη σας αν γνωριζετε καποιον διαχειριστη η καποιον που εχει εμπειρια γιατι στο meeting που εκανα ολα μου φανηκαν επικυνδυνα ωραια Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από astakos7
velociraptoras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 τα 35000 ειναι ενα ρίσκο αν δεν τα έχεις ήδη στην ακρη και δεν προκειται να τα χρειαστείς αμεσα. αλλιως ψαξε για κάτι πιο ασφαλές με μικρότερο ρίσκο. αρχικά εχεις καποια ειδίκευση σε κάτι, σπουδές κλπ?
astakos7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, velociraptoras είπε τα 35000 ειναι ενα ρίσκο αν δεν τα έχεις ήδη στην ακρη και δεν προκειται να τα χρειαστείς αμεσα. αλλιως ψαξε για κάτι πιο ασφαλές με μικρότερο ρίσκο. αρχικά εχεις καποια ειδίκευση σε κάτι, σπουδές κλπ? Σπουδαζα σε τει το οποιο αφησα με λιγα μαθηματα για πτυχιο στο 7ο εξαμηνο για να βοηθησω την οικογενεια σε μια επιχειρηση και απο τοτε εδωσα 4 εξεταστικες χωρις να περασω καποιο (το ενδεχομενο να διαβασω και να δωσω δεν υπαρχει καν ) Τι θα προτεινες σε πιο ασφαλες και πιο budget λυση
Backpacker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα φίλος. Ανάλογα την περιοχή βέβαια αλλά επειδή γνωρίζω πολύ καλά τον κλάδο πλέον οι διαχειριστές βγάζουν ελάχιστα και ρισκάρουν πάρα πολλά. Δουλεύεις με ποσοστά κυρίως απ'το πλυντήριο και μετά απ οτι πουλάς μεσα στο "σαλονι" καθώς από τα καύσιμα είναι πολύ μικρό το ποσοστό κέρδους που παίρνει ο διαχειριστής. Πληρώνεις τρελή εφορία καθώς δεν μπορεί να κρυφτεί τίποτα με το σύστημα εισροών-εκροών. Ωράρια σκλαβιάς...κάθε μέρα 7-11 το μαγαζί ανοιχτό 360 μέρες τον χρόνο. 15αυγουστο ανήμερα πχ είσαι ανοιχτά. 1
velociraptoras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Στις 29/7/2021 στις 2:29 ΜΜ, astakos7 είπε Σπουδαζα σε τει το οποιο αφησα με λιγα μαθηματα για πτυχιο στο 7ο εξαμηνο για να βοηθησω την οικογενεια σε μια επιχειρηση και απο τοτε εδωσα 4 εξεταστικες χωρις να περασω καποιο (το ενδεχομενο να διαβασω και να δωσω δεν υπαρχει καν ) Τι θα προτεινες σε πιο ασφαλες και πιο budget λυση τι σχολή ήσουν? ΤΕΙ υπάρχουν δεκάδες καθένα με διαφορετικό αντικέίμενο
panatha1369 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Στις 29/7/2021 στις 1:59 ΜΜ, astakos7 είπε Καλησπερα ειμαι ελευθερος επαγγελματιας απο το 2005 και τον τελευταιο χρονο βρισκομαι στα "κοκκινα" με αυτη τη κατασταση (για την ακριβεια 8,5 συνεχομενους μηνες ειναι κλειστο το καταστημα μου) . Πλεον εχω αρχισει και σκεφτομαι την αλλαγη επαγγελματος γιατι με τα υπαρχοντα μετρα δεν υπαρχει μελλον και θελω να παρω οσο το δυνατον την πιο safe αποφαση ( αν εν μεσω πανδημιας γινεται ) γιατι υπαρχει και μια οικογενεια απο πισω με 2 παιδια και σκεφτομαι λυσεις που δε θα επηρεαστουν σε νεα ενδεχομενα καραντινας , νεας επερχομενης οικ.κρισης κτλπ και εκανα ενα Interview για την διαχειριση βενζιναδικου της εταιρειας shell. Ζητανε γυρω στα 35,000 που σε περιπτωση ληξης της συνεργασιας επιστρεφονται , θα ηθελα την γνωμη σας αν γνωριζετε καποιον διαχειριστη η καποιον που εχει εμπειρια γιατι στο meeting που εκανα ολα μου φανηκαν επικυνδυνα ωραια τι μαγαζι εχεις;;
astakos7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, panatha1369 είπε τι μαγαζι εχεις;; Ιντερνετ καφε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα