FwteinhS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Αναφορά σε κείμενο Καλημερα σας. Εμβολιαστηκα πριν 3 μερες,μπηκα προχθες να κανω την αιτηση για το Freedom Pass και χθες μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι ειναι ετοιμο για χρηση. Μπηκα στην εφαμοργη της Alpha Bank αλλα δεν μου την εμφανιζει την καρτα. Μεχρι και σημερα δεν μου εχει εμφανισει κατι. Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα?
SabotazNic Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μάθετε να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση που βρίσκετε πάνω δεξιά και μην ανοίγετε νέα θέματα. Ακολούθησες τις οδηγίες στο μαιλ σου? 1
FwteinhS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Συγγνωμη πρωτη φορα το χρησιμοποιω οποτε δεν γνωριζω αυτο με την αναζητηση. Ακολουθησα κανονικα ολες τις οδηγιες. Μπηκα εκανα την αιτηση μου κανονικα,μου ηρθε εμαιλ οτι κααταχωρηθηκε και την επομενη μερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι η καρτα μου ειναι ετοιμη. Παρολα αυτα μπαινω στην εφαρμογη και δεν μου την εμφανιζει.
gianniz_k Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Νομίζω το freedom pass σε αυτό το forum έχει ξεπεράσει σε δημοφιλία το ps5 και τις τιμές των gpu 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 είναι που δεν θα το χρησιμοποιούσανε οι νέοι 18-24...
FwteinhS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Μάθετε να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση που βρίσκετε πάνω δεξιά και μην ανοίγετε νέα θέματα. Ακολούθησες τις οδηγίες στο μαιλ σου? Συγγνωμη πρωτη φορα το χρησιμοποιω οποτε δεν γνωριζω αυτο με την αναζητηση. Ακολουθησα κανονικα ολες τις οδηγιες. Μπηκα εκανα την αιτηση μου κανονικα,μου ηρθε εμαιλ οτι κααταχωρηθηκε και την επομενη μερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι η καρτα μου ειναι ετοιμη. Παρολα αυτα μπαινω στην εφαρμογη και δεν μου την εμφανιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις