Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billeiros είπε

35% σε ολα? Μηπως υπερβαλλεις λιγουλακι?

untitled-9.png

Σε αυτά που έχω παίξει εκεί την βλέπω. Days gone horizon κυρίως από βαριά παιχνίδια. Σκέψου ότι έπαιζα με undervolt στα 1850 οπότε μου φάνηκε μεγαλύτερη η διαφορά. Stock vs stock είναι στο 28 29%.

1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Εχει μικροτερο memory bandwidth η 6700

Ισχύει αλλά λόγο infinity cache και μεγαλύτερης συχνότητας είναι μπροστά. Εφοσον σε καλύπτει μένεις όπως είσαι εννοείται αυτό εγώ έβλεπα κάτι 45αρια στο horizon και λέω πάμε για αλλαγή δεν γίνεται. Τα 45αρια έγιναν 65+ και στο days gone τα 50αρια 70+. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε αυτά που έχω παίξει εκεί την βλέπω. Days gone horizon κυρίως από βαριά παιχνίδια. Σκέψου ότι έπαιζα με undervolt στα 1850 οπότε μου φάνηκε μεγαλύτερη η διαφορά. Stock vs stock είναι στο 28 29%.

Ισχύει αλλά λόγο infinity cache και μεγαλύτερης συχνότητας είναι μπροστά. Εφοσον σε καλύπτει μένεις όπως είσαι εννοείται αυτό εγώ έβλεπα κάτι 45αρια στο horizon και λέω πάμε για αλλαγή δεν γίνεται. Τα 45αρια έγιναν 65+ και στο days gone τα 50αρια 70+. 

Το αν εσυ επαιζες με uv η στοκ και τωρα φουλ oc ειναι υποκειμενικο θεμα κ αφορα τη δικη σου χρηση. Μια χαρα καρτα και δυνατη ειναι η 6700ct αλλα 35% διαφορα μ.ο. στοκ vs stock δεν εχουν οι καρτες μεταξυ τους.Σε καμια περιπτωση.αντε σε κανα δυο τιτλους ισως να αγγιζει τοσο, αλλα και παλι σε 4κ.οχι στην αναλυση που προτεινεις.να μιλαμε σωστα 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billeiros είπε

Το αν εσυ επαιζες με uv η στοκ και τωρα φουλ oc ειναι υποκειμενικο θεμα κ αφορα τη δικη σου χρηση. Μια χαρα καρτα και δυνατη ειναι η 6700ct αλλα 35% διαφορα μ.ο. στοκ vs stock δεν εχουν οι καρτες μεταξυ τους.Σε καμια περιπτωση.αντε σε κανα δυο τιτλους ισως να αγγιζει τοσο, αλλα και παλι σε 4κ.οχι στην αναλυση που προτεινεις.να μιλαμε σωστα 

Ναι σε 4k λόγω bandwidth πέφτει η διαφορά μαζί σου αλλά και οι 2 κάρτες ειναι για 1440p εκεί τις κρίνω για 4k είναι άλλες κάρτες. Δεν ξέρω με τους τελευταίους drivers τι γίνεται βλέπω σε timespy πάνε 14000+ graphics score με την 5700xt τέρμα oc είχα βγάλει μέχρι 10200 οπότε αν αναλογικά πήραν και σε παιχνίδια το ίδιο θα ανέβει και άλλο η διαφορά. Περιμένω από tech power να τεστάρει 6600 ελπίζω να έχει τους τελευταίους drivers γιατί ακόμα με drivers Απριλίου τεσταρε να δούμε πόσο boost πήραν οι rdna 2 σε αυτούς τους 4 μήνες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H 5700Xt δεν υποστηρίζει και το πλήρες πακέτο του DirectX12 (12.2) Ultimate οπότε .... ένας ακόμη λόγος για απόσυρση. Κρίμα που δε θα ξαναδούμε τόσο ισχυρές κάρτες σε τέτοιες τιμές... 

Θρυλική σειρά, RX 500, RX 5000, να ζήσουμε να τις θυμόμαστε. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

H 5700Xt δεν υποστηρίζει και το πλήρες πακέτο του DirectX12 (12.2) Ultimate οπότε .... ένας ακόμη λόγος για απόσυρση. Κρίμα που δε θα ξαναδούμε τόσο ισχυρές κάρτες σε τέτοιες τιμές... 

Θρυλική σειρά, RX 500, RX 5000, να ζήσουμε να τις θυμόμαστε. 

Ήταν και αυτός ένα ακόμα λόγος που πηγα σε 6700xt ναι. 2 μήνες αν περίμενα επερνα σήμερα με ίδια λεφτά 6800xt αλλά 2 μήνες χωρίς gaming απλά δεν και αυτό πληρώνουμε όταν δίνουμε μεγάλα ποσά για το χόμπι μας. Η 5000x σειρά ακόμα περνει boost μέσω drivers. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ήταν και αυτός ένα ακόμα λόγος που πηγα σε 6700xt ναι. 2 μήνες αν περίμενα επερνα σήμερα με ίδια λεφτά 6800xt αλλά 2 μήνες χωρίς gaming απλά δεν και αυτό πληρώνουμε όταν δίνουμε μεγάλα ποσά για το χόμπι μας. Η 5000x σειρά ακόμα περνει boost μέσω drivers. 

Ε καλα την πουλησες και ακριβα ομως την xt οποτε μην εχεις παραπονο.κι εγω ετσι εκανα και με 330 παραπανω περιμενω το σαββατο την 3080ftw3 στη θεση της

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billeiros είπε

Ε καλα την πουλησες και ακριβα ομως την xt οποτε μην εχεις παραπονο.κι εγω ετσι εκανα και με 330 παραπανω περιμενω το σαββατο την 3080ftw3 στη θεση της

Κανένα παράπονο γιατι την ευχαριστηθηκα και σίγουρα όσο περιμένουμε θα βρίσκουμε όλο και καλύτερες τιμές. Μακάρι να πάνε οι τιμές σε msrp να πάρει ο κόσμος κάρτες. Λιώσιμο και στο mining ενα 150αρι το έχει ήδη βγάλει μέχρι τέλος του χρόνου αν πάει το btc στα 50k την έχω κανει και απόσβεση. Καλορίζικη και εσύ να την ευχαριστηθείς να χαρούμε gaming. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Κανένα παράπονο γιατι την ευχαριστηθηκα και σίγουρα όσο περιμένουμε θα βρίσκουμε όλο και καλύτερες τιμές. Μακάρι να πάνε οι τιμές σε msrp να πάρει ο κόσμος κάρτες. Λιώσιμο και στο mining ενα 150αρι το έχει ήδη βγάλει μέχρι τέλος του χρόνου αν πάει το btc στα 50k την έχω κανει και απόσβεση. Καλορίζικη και εσύ να την ευχαριστηθείς να χαρούμε gaming. 

Να σαι καλα.κ εγω ασχοληθηκα με σκαψιμο ενα διμηνο.ενα 800αρι βγηκε ομορφα και ωραια

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billeiros είπε

Να σαι καλα.κ εγω ασχοληθηκα με σκαψιμο ενα διμηνο.ενα 800αρι βγηκε ομορφα και ωραια

Μας έκατσε καλά το mining όντως για αυτό βλέπουμε και τις κάρτες σε τέτοιες τιμές. Αν είσαι μόνο gamer είναι ζόρι με τις τιμές αυτές πάντως καταλαβαίνω όσους παραπονιουνται. Αν μπει στη μέση και το mining είναι άλλη ιστορία. 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ανεβαίνουν πάλι οι τιμές. Σαν "χρηματιστήριο" είναι αυτό. Έκανα τρισμεγιστη πατατα και ακύρωσα στα 1033 την 6800ΧΤ κ γω κ τώρα δε βρίσκω άλλη. Βέβαια θα δούμε 

Δε θέλω να φάω το budget της οθόνης.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Ανεβαίνουν πάλι οι τιμές. Σαν "χρηματιστήριο" είναι αυτό. Έκανα τρισμεγιστη πατατα και ακύρωσα στα 1033 την 6800ΧΤ κ γω κ τώρα δε βρίσκω άλλη. Βέβαια θα δούμε 

Δε θέλω να φάω το budget της οθόνης.

1033 μαζι με το ΦΠΑ? Ωρε συ γιατι την ακυρωσες η καρτα σκοτωνει και η τιμη που την καπαρωσες ηταν εξαιρετικη οπως ειμαστε σημερα. Δεν μου ελεγες να την παρω εγω με τιμολογιο και να στειλω την 6700xt στα 5-6 εκατοσταρικα? Για οθονη τελικα που θα πας? 1440p η σε UW?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

1033 μαζι με το ΦΠΑ? Ωρε συ γιατι την ακυρωσες η καρτα σκοτωνει και η τιμη που την καπαρωσες ηταν εξαιρετικη οπως ειμαστε σημερα. Δεν μου ελεγες να την παρω εγω με τιμολογιο και να στειλω την 6700xt στα 5-6 εκατοσταρικα? Για οθονη τελικα που θα πας? 1440p η σε UW?

Την 6800ΧΤ Μαστερ βρε συ. Ναι. Το είχα γράψει κιόλας νομίζω 😔 Αρχικά έγραφε 16 Σεπτεμβρίου αποστολή. Μετά δεν έβρισκα απόψεις για την υλοποίηση αυτή, λέω ασε μην είναι καμιά τιμή λάθος ή αργήσει να έρθει.. έβλεπα να πέφτουν και οι τιμές. Οπότε ακύρωσα.

Για οθόνη ή Dell s2721DGFA ή UW αν βρω καμια IPS μέχρι τα 500. Πχ 

Acer XV340ckp [ UW, 144HZ,IPS]

IMG_20210801_155149.jpg.9b1faf7fe9ffd061

https://www.amazon.de/dp/B082QGBQHB

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Την 6800ΧΤ Μαστερ βρε συ. Αρχικά έγραφε 16 Σεπτεμβρίου. Μετά δεν έβρισκα απόψεις για την υλοποίηση αυτή, λέω ασε μην είναι καμιά τιμή λάθος...

Για οθόνη ή Dell s2721DGFA ή UW αν βρω καμια IPS μέχρι τα 500. Πχ 

Acer XV340ckp 

IMG_20210801_155149.jpg.9b1faf7fe9ffd061

https://www.amazon.de/dp/B082QGBQHB

Μια χαρα θα ηταν επρεπε να την τσιμπησεις οι τιμες εχουν τσιμπησει την τελευταια βδομαδα λογο ανοδο του BTC. Με το καλο να ρθεις στον κοσμο του UW δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελεις VA απο IPS σε VA πηγα και δεν ειχα καποιο προβλημα με ghosting γιατι εκει πονανε τα VA οπως και τα IPS πονανε σε αντιθεση bleeding.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μια χαρα θα ηταν επρεπε να την τσιμπησεις οι τιμες εχουν τσιμπησει την τελευταια βδομαδα λογο ανοδο του BTC. Με το καλο να ρθεις στον κοσμο του UW δεν καταλαβαινω γιατι δεν θελεις VA απο IPS σε VA πηγα και δεν ειχα καποιο προβλημα με ghosting γιατι εκει πονανε τα VA οπως και τα IPS πονανε σε αντιθεση bleeding.

Παίζω Call of Duty :P και φοβάμαι την πιθανότητα για black smearing

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...