Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Φαίνεται λίγο άψυχο ή πολύ φωτεινό..Δεν ξέρω κάτι φταίει..Πιο καλό φαίνεται το Callisto Protocol. 3
_Theo_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 60 € για ξαναζεσταμένο φαγητό... Άντε γεια. Από κλειδάδικο στα 30 € και αν... 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε 60 € για ξαναζεσταμένο φαγητό... Άντε γεια. Από κλειδάδικο στα 30 € και αν... Dude πρώτη φορα ανοίγεις Steam? Αυτές είναι οι τιμές. Επίσης είναι Remake, όχι Remastered. Εδώ το RE3R είχε full price, αυτό σε πείραξε? Επίσης βλέπεις ποιος είναι ο εκδότης έτσι, το λέει κει δεξιά.
naruto14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δεν με ενθουσίασε οπτικά αυτό που είδα ειδικά για next-gen only. Well, ας βγει πρώτα και βλέπουμε.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Dude πρώτη φορα ανοίγεις Steam? Αυτές είναι οι τιμές. Επίσης είναι Remake, όχι Remastered. Εδώ το RE3R είχε full price, αυτό σε πείραξε? Επίσης βλέπεις ποιος είναι ο εκδότης έτσι, το λέει κει δεξιά. Και πάλι, μαύρο σε remake και remaster. Θέλουμε νέες ιδέες. Ουσιαστικά ξαναζεσταμενο φαγητό είναι, θέλουμε νέα φρέσκα πράγματα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Εσείς, εγώ που δεν έχω παίξει Dead Space θα το τιμήσω. 6
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Και πάλι, μαύρο σε remake και remaster. Θέλουμε νέες ιδέες. Ουσιαστικά ξαναζεσταμενο φαγητό είναι, θέλουμε νέα φρέσκα πράγματα. Εγώ 4 θα θελα αλλά @@θα πάρουμε θεωρώ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εγώ 4 θα θελα αλλά @@θα πάρουμε θεωρώ Αυτό είναι το Callisto Protocol ουσιαστικά το οποίο σίγουρα θα είναι καλύτερο από το DS remake.
hurin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Remake-remaster μπορεί να φαίνονται σαν ανακύκλωση παλιών ιδεών σε μας που τα παίξαμε όταν πρωτοβγήκαν, αλλά είναι εξαιρετική ευκαιρία να τα δουν και όσοι δεν τα πρόλαβαν. Θεωρώ όμως τραγική την τιμολόγησή τους. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Και πάλι, μαύρο σε remake και remaster. Θέλουμε νέες ιδέες. Ουσιαστικά ξαναζεσταμενο φαγητό είναι, θέλουμε νέα φρέσκα πράγματα. Βασικά αν και συμφωνώ γενικά, αυτό είναι μια εξαίρεση. Γιατί πολύ απλά μιλάμε για ένα από τα καλύτερα, εάν όχι το καλύτερο, third-person sci-fi survival horror. Το game δεν παίζεται πια και επειδή ακριβώς είναι survival horror στο διάστημα τα τότε graphs δεν το βοηθάν ιδιαιτερα. Τα τωρινά graphs θα βοηθήσουν πολύ, ειδικά με τον φωτισμό, και ξες idgaf για graphs, αλλα όταν τα graphs ανεβάσουν ενεργά το gameplay, τότε ναι. Το να βλέπεις TLOU και HZD remakes ναι είναι fucking stupid, αλλα...money! 1
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Αυτό είναι το Callisto Protocol ουσιαστικά το οποίο σίγουρα θα είναι καλύτερο από το DS remake. Μωρέ ναι αλλά όταν παρακολουθείς την ιστορία τόσα χρόνια και στα 3 παιχνίδια (+ το κομμένο τέλος ως expansion του 3) θες να δεις και ενα ολοκληρωμένο τέλος της ιστορίας του Isaac Clarke 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα