spi79 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Πολύ κακώς,για εμένα είναι παιχνιδάρα!!Βέβαια στην αρχή το stuttering θα ήταν αποτρεπτικό για πολλούς..
7nisiotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου On 12/01/2025 at 18:54, Psycho_Warhead said: Ακυρώθηκε το remake για το 2 και απέρριψαν πρόταση δημιουργίας Dead Space 4 από τους παλιούς δημιουργούς. Δε μπορούν τώρα ψάχνουν τη συνταγή της επιτυχίας για τον επόμενο fortnitexcod κλώνο στο Battlefield 7. Κλασικά τα ρίχνουν όλα μέσα, όλη τα κουζινικά μπας και βγει κάτι ' σαν Battlefield ' να τρώγεται . Γιατί το 2042, αυτόν τον generic εμετό, παιχνίδι της σειράς δεν τον λες. 2 1
dionisisnionios Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Αλάνια καλησπέρα αγόρασα το παιχνίδι για νοσταλγικός λόγους. Παίζω με 7900 xt και έχω θέμα με crasharei στο 5λεπτο και μου βγάζει μύνημα direct errorgetdevice removedreason και ένα κείμενο που με λίγα λόγια μου γράφει να κάνω driver update και έτσι έκανα ένα update στους driver έπαιξα καμιά ώρα και πάλι το ίδιο . Είδα κάτι βιντεάκια αλλά όλα μιλάνε για Nvidia για amd δεν βρήκα τπτ και δεν ξέρω και τέλεια αγγλικά για να κατάλαβω είχε κάνεις το ίδιο θέμα ? Ας βοηθήσει κάποιος γιατί θέλω να τ ευχαριστηθω το παιχνιδι Μόλις τώρα, dionisisnionios είπε Αλάνια καλησπέρα αγόρασα το παιχνίδι για νοσταλγικός λόγους. Παίζω με 7900 xt και έχω θέμα με crasharei στο 5λεπτο και μου βγάζει μύνημα direct errorgetdevice removedreason και ένα κείμενο που με λίγα λόγια μου γράφει να κάνω driver update και έτσι έκανα ένα update στους driver έπαιξα καμιά ώρα και πάλι το ίδιο . Είδα κάτι βιντεάκια αλλά όλα μιλάνε για Nvidia για amd δεν βρήκα τπτ και δεν ξέρω και τέλεια αγγλικά για να κατάλαβω είχε κάνεις το ίδιο θέμα ? Ας βοηθήσει κάποιος γιατί θέλω να τ ευχαριστηθω το παιχνιδι Επίσης ενώ παίζω τερματισμενα σε 2κ καμιά 150 fps κάνει κάτι drops και κολλάει έχει πόσο καιρό που βγήκε το παιχνίδι έχει θέματα ?
spi79 Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Στις 5/3/2025 στις 5:10 ΜΜ, dionisisnionios είπε Αλάνια καλησπέρα αγόρασα το παιχνίδι για νοσταλγικός λόγους. Παίζω με 7900 xt και έχω θέμα με crasharei στο 5λεπτο και μου βγάζει μύνημα direct errorgetdevice removedreason και ένα κείμενο που με λίγα λόγια μου γράφει να κάνω driver update και έτσι έκανα ένα update στους driver έπαιξα καμιά ώρα και πάλι το ίδιο . Είδα κάτι βιντεάκια αλλά όλα μιλάνε για Nvidia για amd δεν βρήκα τπτ και δεν ξέρω και τέλεια αγγλικά για να κατάλαβω είχε κάνεις το ίδιο θέμα ? Ας βοηθήσει κάποιος γιατί θέλω να τ ευχαριστηθω το παιχνιδι Για δοκίμασε σε safe mode με ddu ,να κάνεις uninstall τους drivers και ξαναπέρνα τον τελευταίο σταθερό.Όσο για τα drops έχει μερικά όταν ανοίγεις πόρτες και περνάς σε άλλο μέρος.Σαν παιχνίδι τα σπάει👍 https://www.guru3d.com/download/display-driver-uninstaller-download/
spi79 Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Βρήκες καμιά άκρη? Στις 7/3/2025 στις 4:41 ΜΜ, dionisisnionios είπε Θα δοκιμάσω και θα σου πω αύριο φίλε ευχαριστώ
dionisisnionios Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Στις 9/3/2025 στις 12:40 ΠΜ, spi79 είπε Βρήκες καμιά άκρη? Δεν είχα χρόνο αλλά τώρα μόλις ξανά μπήκα και παρατήρησα ότι μου πετάει το μύνημα όταν κάνω alt-tab 100ta εκατό τα εκατό τώρα θα το ανοίξω να τσεκαρω χωρίς αλτ ταμπ Μόλις τώρα, dionisisnionios είπε Δεν είχα χρόνο αλλά τώρα μόλις ξανά μπήκα και παρατήρησα ότι μου πετάει το μύνημα όταν κάνω alt-tab 100ta εκατό τα εκατό τώρα θα το ανοίξω να τσεκαρω χωρίς αλτ ταμπ Επίσης έχω τους driver που είναι σε beta μορφή θα δοκιμάσω αυτό που είπες σε safe mode μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο πιο εύκολα ?
Despotas Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, dionisisnionios είπε Δεν είχα χρόνο αλλά τώρα μόλις ξανά μπήκα και παρατήρησα ότι μου πετάει το μύνημα όταν κάνω alt-tab 100ta εκατό τα εκατό τώρα θα το ανοίξω να τσεκαρω χωρίς αλτ ταμπ Επίσης έχω τους driver που είναι σε beta μορφή θα δοκιμάσω αυτό που είπες σε safe mode μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο πιο εύκολα ? Εδώ οδηγίες για το DDU: Από εδώ κατεβάζεις τον τελευταίο AMD driver: https://www.techpowerup.com/download/amd-radeon-graphics-drivers/ 1
dionisisnionios Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Ωραία ευχαριστώ Αλάνια μου κατάλαβα τι παίζει με crasharei όταν πατάω το κουμπί του win δίπλα από το control ( είμαι λίγο τσαπατσουλης σε games χωρίς πληκτρολόγιο το τεστ άρα μόλις μάλλον το παρούσα καταλάθος .... Και με.πετουσε όσο για τα drops τα κλείδωσα στα 120 fps και παίζει καλύτερα ενώ αν τα έχω ξεκλείδωτα είμαι κοντά στα 180 και Μ πέφτει. Στα 120 παίζει πιο σταθερά αυτά από εμένα για μελλοντικούς παίκτες τώρα θα παίξω η με πληκτρολόγιο η θα είμακ πιο προσεκτικός 1
seithan Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 18 hours ago, dionisisnionios said: Ωραία ευχαριστώ Αλάνια μου κατάλαβα τι παίζει με crasharei όταν πατάω το κουμπί του win δίπλα από το control ( είμαι λίγο τσαπατσουλης σε games χωρίς πληκτρολόγιο το τεστ άρα μόλις μάλλον το παρούσα καταλάθος .... Και με.πετουσε όσο για τα drops τα κλείδωσα στα 120 fps και παίζει καλύτερα ενώ αν τα έχω ξεκλείδωτα είμαι κοντά στα 180 και Μ πέφτει. Στα 120 παίζει πιο σταθερά αυτά από εμένα για μελλοντικούς παίκτες τώρα θα παίξω η με πληκτρολόγιο η θα είμακ πιο προσεκτικός Αλάνι μου, δες μήπως εάν είναι O/C η κάρτα του και μήπως το χαμηλώσεις ή απενεργοποιήσεις. Επίσης υπάρχουν παιχνίδια που όταν τρέχουν Dedicated Fullscreen δεν γουστάρουν μια το ALT-TAB. Γιατρειά να το τρέχεις σε Borderless Fullscreen. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από seithan
seithan Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:45 πμ (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι εξακολουθεί να κάνει αυτά τα μικρο-παγωματάκια (Microstutterings/Traversal) όταν αλλάζεις "περιοχή", π.χ. ανοίγεις μια πόρτα για να μπείς στο επόμενο δωμάτιο. Δεν είναι και κάτι φοβερό, ίτς οκ. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που εξακολουθεί να σε κάνει να χ**ζεσαι πάνω σου. Θα ήθελα να είχαν προσθέσει τον "μηχανισμό" του "dodge". Λίγο σπαστικούλι να μην μπορείς να αποφύγεις τα Νεκρόμορφα όταν είναι σε απόσταση αναπνοής. Πολύ καλά γραφικά -> ατμόσφαιρα, ήθελα καιρό να το προσθέσω στην συλλογή μου. Παίζοντάς το παράλληλα με το " TLOU2", δεν προλαβαίνω να αλλάζω πάνες 🤣 Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:46 πμ από seithan
Alex21121988 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:51 μμ Eίναι κουλό στο μεταξύ που κάνει stuttering η Frostbite engine ενώ στα BF με τόσο ανοιχτούς χάρτες, δεν κάνει το παραμικρό. Anw, το κάνει όπως είπε ο συμφορουμίτης από πάνω, όταν αλλάζεις περιοχές υπάρχει Traversal Stuttering, έχουν βγει τόσα patches, δεν έχει φτιαχτεί και ούτε πρόκειται. Καλό θα ήταν να αρχίσουν τα games να χρησιμοποιούν το DirectStorage που το έχουν εντελώς κλασμένο ως feature. Πιστεύω ότι σε πολλά games αυτό και το Resizable Bar βοηθάνε πολύ στην σταθερότητα του framerate.
seithan Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 μμ 22 hours ago, Alex21121988 said: Eίναι κουλό στο μεταξύ που κάνει stuttering η Frostbite engine ενώ στα BF με τόσο ανοιχτούς χάρτες, δεν κάνει το παραμικρό. Anw, το κάνει όπως είπε ο συμφορουμίτης από πάνω, όταν αλλάζεις περιοχές υπάρχει Traversal Stuttering, έχουν βγει τόσα patches, δεν έχει φτιαχτεί και ούτε πρόκειται. Καλό θα ήταν να αρχίσουν τα games να χρησιμοποιούν το DirectStorage που το έχουν εντελώς κλασμένο ως feature. Πιστεύω ότι σε πολλά games αυτό και το Resizable Bar βοηθάνε πολύ στην σταθερότητα του framerate. Ντάξει δεν είναι σοβαρός λόγος τώρα για τόσο ντορό. Το παιχνίδι είναι μια απόλαυση για τους horror fans. 1
Alex21121988 Δημοσ. Τρίτη στις 04:18 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:18 μμ Ως game δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Ίσως από τα αγαπημένα μου είναι μαζί με τα F.E.A.R από horror. 1
seithan Δημοσ. Τετάρτη στις 06:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:27 μμ On 15/04/2025 at 16:18, Alex21121988 said: Ως game δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Ίσως από τα αγαπημένα μου είναι μαζί με τα F.E.A.R από horror. Είμαι μάλλον κοντά στο τέλος. Δεν το θυμόμουν καθόλου ως σενάριο αν και έχω παίξει το πρωτότυπο. Πέρασαν ΠΟΛΛΑ χρόνια βέβαια. Το TLOU2 προσωρινά το έχω παύσει για χάρη του του DS, είναι μεγάλο κόλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα