firepc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, godfather0991 είπε ια να το παίξει κάποιος σε EA Play πρέπει να πάρει αναγκαστικά την pro έκδοση ναι 1
7nisiotis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Καλησπέρα, ερώτηση: Για να το παίξει κάποιος σε EA Play πρέπει να πάρει αναγκαστικά την pro έκδοση γιατί πάτησα και μου βγάζει μόνο αυτή την επιλογή και όχι και την απλή έκδοση. Ευχαριστώ! Pro ONLY Μέσω Origin / EA store ---- 1
Armoral Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Σωστά αν και ο client της EA είναι άθλιος.
Alex21121988 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 https://updatecrazy.com/dead-space-remake-update-1-03-patch-notes-1-000-003/ H πιο σημαντική αλλαγή είναι η επιλογή του οn/off στο VRS (Variable Rate Shading). Oπως είχα πει, στην δική μου περίπτωση δεν ήταν αντιληπτό. Πάντως προτείνεται να το έχουμε στο off για το καλύτερο visual fidelity. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Dead Space Remake Benchmark Suggests Game Runs Worse Than The Callisto Protocol
pirmen56 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ακόμα να μάθουν να σετάρουν LOD bias;
comfuzio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 New Game+ στολή επιπέδου 6 Ερώτηση όμως, στο New Game+ βλέπω στο storage έχω όλα τα όπλα αλλά θέλω να το βγάλω μόνο με το αρχικό για το achievement. Καλά ως εδώ, έχω και όλα* τα unlocks + ότι core μαζέψω από εδώ και πέρα για να τελειώσω τα υπόλοιπα. Αλλά και πάλι δεν έχω τις access cards*. Δλδ κάπου έλεος! Θα πρέπει να κάνω ανάστα πάλι όλο το χα-mura και να θυμάμαι που είναι τι κλειδωμένο και τι επίπεδο κάρτας θέλει;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, comfuzio είπε Θα πρέπει να κάνω ανάστα πάλι όλο το χα-mura και να θυμάμαι που είναι τι κλειδωμένο και τι επίπεδο κάρτας θέλει; Ναι;
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, comfuzio είπε New Game+ Αυτό σε τι βοηθάει? Είναι κρυμμένα achievements πίσω από αυτό?
comfuzio Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Αυτό σε τι βοηθάει? Είναι κρυμμένα achievements πίσω από αυτό? Ναι και collectibles, 1 έχω βρει ως τώρα. Και στο ότι δεν μπορείς να τα τερματίσεις όλα από το πρώτο run 16 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ναι; Σπαστικό αυτό 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Λέω να περιμένω να διορθώσουν το θέμα με το combat music, αφού δεν φαίνεται να έχει αλλα σοβαρό θέμα. Aμα γίνει update και κάποιος δει ότι διορθώθηκε ας μας ενημερώσει please.
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Dead Space Remake gets a 25% free performance boost with Resizable BAR [...] reports surfaced suggesting that Dead Space Remake greatly benefits from Resizable BAR. From the looks of it, NVIDIA has disabled this feature by default for it. And we can now confirm that Resizable BAR can increase performance by up to 25% in this particular title. HOW TO Το έχω παρατηρήσει αυτό, ότι στους τελευταίους τίτλους της έχει φύγει η κάψα της nvidia και δεν ενεργοποιεί το Re-Bar. Φαίνεται ήταν απάντηση στην AMD το 21 και έκτοτε βαριούνται να το τσεκάρουν Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από 7nisiotis 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα